Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Amerikaanse aandelen« Terug naar discussie overzicht

China Finance inc (CHFI)

427 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 22 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 10 mei 2010 22:38
    Sorry beste mensen. Je kan het beter dumpen dan nog bewaren, totdat je alles kwijt bent.
    Babi Pangang erkend tenminste dat het over en uit is.

    Dat was het eigenlijk al lang al. Het enige wat je nog hoop kan geven is dat de zogenaamde subsidary nog in maart en april een teken van leven heeft gegeven wat betreft berichten over het oprichten van een trust fund en een vergadering (met verder wat loze informatie).
    www.cficcn.com/en/news.asp?nyear=2010...

    Uit hun success cases link blijkt echter dat ze ook al sinds 2008 geen echte deals meer hebben gemaakt en bij hen ook geen enkele verwijzing naar China Finance en/of een tel-nr. als contact informatie.

    Ik heb maanden geleden chinese mails verzonden naar al die zogenaamde entities. Geen enkele heeft gereageerd.
    Alle contact informatie is in januari van de china finance website verwijderd. De naam van Wei als IR contact person, het telefoonnummer etc.
    Het enige info@ e-mail adres wat er nog vermeld staat geeft ook als reactie bij een testmail dat er helemaal geen mailserver meer is.

    G-fort zit op hetzelfde adres van China Finance in Shenzhen.
    Het was een leuke speculatie om te denken dat G-fort ook onderdeel is van, maar het is logischer om te bedenken dat China Finance inc. niet meer bestaat en G-fort het kantoor en eventueel business heeft overgenomen. (g-fort is overigens wel per tel bereikbaar, dus mocht je mandarijns spreken...give it a try)

    Het zal mij verbazen als de SEC 'China finance' nog kan bereiken.

    Ik heb mijn positie reeds begin dit jaar verkocht, vond het echter wel interessant om het te blijven monitoren of wonderen bestaan.
  2. [verwijderd] 11 mei 2010 14:53
    ik leef nog hoor...maar ik heb het veel te druk met mijn bedrijf om hier iedere dag te posten..

    wat china finance betreft wordt het nu een heel ander verhaal. je hoort werkelijk niks van ze.

    Ik heb ze gelukkig niet meer in mijn bezit. ik heb een duidelijk deadline ingesteld en die hebben ze niet gehaald, ik heb ze ingeruild voor chio .ook zeer speculatief maar ik zie hier meer in dan in chfi qua rendement in de toekomst.

    wat het verhaal nog vreemder maakt is dat zowel BFAR als CNOA als JADA als CHFI een E hebben. de eerste drie hebben via CHFI een notering gekregen

    Ik vind het een vreemd verhaal worden . wel boeiend hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

    ik bezit nog wel 10k CNOA
  3. [verwijderd] 14 mei 2010 12:18
    het is maar ZEER de vraag of ze nog aandelen CNOA hebben. Hans Shen de IR man van CNOA heeft mij gemeld dat ze niks meer te maken hebben met CHFI.

    Ik heb geen aandelen CHFI meer maar ben toch zeer benieuwd wat dat voorn filing gaat worden als hij er ooit gaat komen heet dat.

    iedereen die er nog in zit succes gewenst.
  4. Emergency call 17 mei 2010 16:50
    Voor mij is vrijwel ondenkbaar dat die slimme Chineesjes hun assets hebben kwijtgespeeld, daar geloof ik niks van. Wel zijn er volgens mij al tijden nauwelijks nog concrete financierings- of garantie-activiteiten meer in de States via CHFI (zie mijn eerdere posts).
    Welke concrete rol nog wel wordt gespeeld is mij niet duidelijk. Mijn idee is dat ze geen zin hebben om die 18 procent free floaters hun rechtmatig `aandeel` te gunnen en er zoveel mogelijk proberen uit te schudden door de zaak te laten doodbloeden. Als de koers nog verder gaat zakken overweeg ik er weer een paar op de gok aan te schaffen.
427 Posts
Pagina: «« 1 ... 17 18 19 20 21 22 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.