Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel ING Groep AEX:INGA.NL, NL0011821202

Laatste koers (eur) Verschil Volume
15,982   +0,162   (+1,02%) Dagrange 15,868 - 16,024 6.438.333   Gem. (3M) 8,3M

ING DINSDAG 4 MEI

166 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 mei 2010 22:31
    Als ze van hoger hand een beetje slim waren geweest, dan hadden ze als eerste het short gaan gewoon helemaal moeten verbieden ipv alleen tijdelijk. Dan wordt het beleggen ook weer wat leuker voor de meesten. Beleggen is tegenwoordig meer een soort mediacircus geworden, wie het eerst op de hoogte is van de nieuwste roddels verdient het meest.
    En Jan de Particulier pist zoals gewoonlijk weer net naast de pot omdat het nieuws hem atijd net te laat bereikt. Of je nu hebt belegd met geld wat je kunt missen, of met geleend geld maakt niet uit. De manier waarop tegenwoordig de koersen beïnvloed kunnen worden zorgen er bij een hoop mensen voor dat de lol er zo langzamerhand wel vanaf is.
  2. [verwijderd] 4 mei 2010 22:38
    quote:

    dulieu schreef:

    [quote=APPIEZELF]
    Standard & Poor's heeft vorige week de rating voor Spanje van AAA op AA gezet.
    Vandaag heeft Fitch de AAA rating voor Spanje uitdrukkelijk herbevestigd.

    APPIE.
    Hoe is de rating voor Ageas, mijn waarde ? gr. D.
    Goedenavond Dulieu, fijne verrassing u hier aan te treffen. Wat de rating voor Ageas betreft die is momenteel in beraad zowel voor AG Insurance als voor Royal Park Investments. Tot ziens Dulieu, maar dan op het Belgische Ageas forum, wellicht in de weekenden.

    APPIE.
  3. [verwijderd] 4 mei 2010 23:14
    quote:

    DTJ schreef:

    [quote=Dr. Strangelove]
    [quote=debo]
    [quote=Arak]

    Inderdaad het is de tijd van de debielen die zich media noemen. Elke handelaar die je een mening hoort geven praat nog meer wartaal dan de eerste de beste inwoner van Endegeest. Eerst het gezemel over Griekenland, is er een deal dan weer lopen mekken dat de deal twijfelachtig is. Dan weer overstappen naar Portugal en Spanje. Dat is gewoon de boel manipuleren, RTL zeik en de zijne doen daar dus vrolijk aan mee.

    Eerlijk denk dat als we een tikje overnemen van de Communistische persvrijheid dat dat een hoop onrust scheelt.

    Arak
    [/quote]Slecht nieuws verkoopt en die eikels van RTL-zeik, hebben het brengen van slecht nieuws nu eenmaal uitgevonden. Ik kijk er niet eens meer naar. Ik zie hier echter ook mensen die met hele lage koersdoelen gooien. Tja, alles is mogelijk maar om nu een beetje te gaan doemdenken hier vind ik volstrekt belachelijk. Over een paar dagen is men alles weer vergeten (hoop ik natuurlijk) en stijgen de beurzen weer. Gewoon een beetje normaal blijven doen met z'n allen is wel zo relaxed vind al blijft verliezen natuurlijk kl@tem dat wel.
    [/quote]gouden tip...stoppen met beleggen scheelt een hoop frustraties en onbegrip...de beurs heeft altijd gelijk...het is niet anders...en natuurlijk overdrijft zij...maar dat doet zij ook naar boven...kijk maar eens naar de koersstijging van bijna 100% in een jaar tijd. En wat is de waarheid. Je weet gewoon als je in ING stapt dat het erg volatiel is, en dat het momenteel heel moeilijk is in te schatten wat het aandeel waard is. Het is het risico wat jullie wilde nemen...een beetje zielig om iedereen de schuld te geven terwijl jullie de schuldige zijn. En waar geld is is het smerig maar dat wist je van te voren.
    [/quote]

    Ik ben het volkomen met je eens.Dit is het risico wat je met beleggen loopt.Er lopen hier op dit forum een stel zeikers rond en maar klagen en iedereen de schuld geven.begin bij jezelf zou ik zeggen en beleg met geld wat je kunt missen.Ik heb de indruk dat er verschillende mensen hier beleggen met geld wat ze niet kunnen missen of nog erger geleend geld.
    En ook ik heb heb aandelen ING gemiddelde aankoop €6,90 en heb er alle vertrouwen in.De tijd zal het leren.
    Geld kunt missen is een leuke uitspraak maar iedereen die belegd wil er geld aan verdienen.
    Geld wat je kunt missen kun je ook aan een goed doel schenken.
    Persoonlijk en met mij velen denk ik had ik graag gezien dat alle shit in 1 keer naar buiten was gekomen we worden zo een beetje aan het lijntje gehouden als het ff opleeft komt er weer een nieuw k.t bericht en beginnen we weer opnieuw als je 's avonds van je werk thuiskomt wordt je niet vrolijk -7,12 %

    degenen die daytraden varen er wel bij als je op tijd aan en verkoopt natuurlijk
  4. duc1 5 mei 2010 00:13
    Ach ja, wat is bullshit. Beleggen doe je toch ook voor een deel op je gevoel. Ik denk zelf dat de cijfers niet beroerd zijn van ING. Waarom zou je dat niet mogen zeggen. Dus om te beweren dat dat niet kan en bullshit is moet je wel van goede huize komen. Het tegendeel is tot nu toe bewezen. Niets is meer zeker in deze tijd. We gaan het zien.

    groet duc1
  5. [verwijderd] 5 mei 2010 00:44
    quote:

    duc1 schreef:

    Ach ja, wat is bullshit. Beleggen doe je toch ook voor een deel op je gevoel. Ik denk zelf dat de cijfers niet beroerd zijn van ING. Waarom zou je dat niet mogen zeggen. Dus om te beweren dat dat niet kan en bullshit is moet je wel van goede huize komen. Het tegendeel is tot nu toe bewezen. Niets is meer zeker in deze tijd. We gaan het zien.

    groet duc1
    Het sentiment blijft belangerijker dan de cijfers voor de korte termijn, ondanks dat de cjfers op lange termijn aanhouden en winnen.
166 Posts
Pagina: «« 1 ... 4 5 6 7 8 9 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.