Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Wat denk je nou ?

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. voeah 23 maart 2003 19:29
    Lees alleen maar onzin op dit forum over mogelijke tegenslagen aan de kant van de VS en UK. Wat denk je dat er gebeurd als je met 250.000 man door een onbekend terrein gaat scheuren ? Zelfs buiten oorlogstijd komen er dan mensen om en ik denk dat het numeriek gezien juist erg goed gaat (al vind ik natuurlijk dat elke overledene er een teveel is).

    Natuurlijk gaan er enkele idioten terugschieten, natuurlijk gaat er van alles mis, natuurlijk flippen enkele yanks. Het lijkt me een beetje naief om te verwachten dat je een land als Iraak kan invallen zonder slachtoffers.

    Ben ook bang dat al deze berichten van mensen die bij het minste geringste naar negatief ruikend nieuws in de pen klimmen slecht zielige pogingen zijn om hun putjes weer wat waard te laten worden. Want wat is er nog erger dan een oorlog verweg ?? Juist, zelf geld verliezen......
  2. [verwijderd] 23 maart 2003 20:32
    Bedankt voor deze goede analyse.

    Wie had gedacht dat de Amerikanen zonder verliezen een sterk militair land als Irak zouden kunnen veroveren, heeft waarschijnlijk teveel naar oude afleveringen van het A-team gekeken.

    Natuurlijk vallen er doden onder de coalitie en zijn er tragische misverstanden. Nuchter feit is dat de opmars gewoon doorgaat en dagelijks meer terrein in handen valt van de coalitie.
    Er wordt door de pers veel nadruk gelegd op enkele haarden van verzet in het zuiden van Irak. Waarom, met verlies van veel mensenlevens deze verzetshaarden opruimen. Gewoon eromheen trekken, ze geven zich vanzelf wel over als ze honger en dorst krijgen.

    Het verzet is nu nog hevig, maar als dat eenmaal gebroken is, dan kan het heel snel gaan. Zie het als laatste stuiptrekkingen.

    Groeten,
    Leon

4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.