Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
IEX 25 jaar desktop iconMarkt Monitor

SNS Reaal« Terug naar discussie overzicht

Woensdag 14 april

62 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. Tophaag 14 april 2010 08:39

    Een positief bericht van SNS vanmorgen (voorafgaand aan de aandeelhoudersvergadering).

    ============================

    UTRECHT (AFN) - Bank en verzekeraar SNS Reaal verwacht het eerste kwartaal van dit jaar af te sluiten met winst. Dat heeft het concern woensdag bekendgemaakt op basis van voorlopige cijfers.

    In de prognose is rekening gehouden met de 25 miljoen euro die SNS Reaal eind maart opzij zette voor een regeling voor beleggingspensioenen.

    Volgens SNS Reaal, dat woensdag de algemene aandeelhoudersvergadering houdt, bleven de solvabiliteitsratio's in het eerste kwartaal ,,onverminderd sterk''. Daarnaast ligt het bedrijf op schema met de afbouw van de internationale leningenportefeuille van vastgoedfinancier SNS Property Finance.

    =============================

    Ik had eerlijk gezegd niet anders vewacht maar het is toch mooi om te horen. Vooral het op schema liggen van de afbouw van SNS Property Finance is goed nieuws.

  2. [verwijderd] 14 april 2010 09:35
    MARKET TALK: SNS Reaal winst in KW1 "normaal" - Kepler


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Het positieve resultaat van SNS Reaal in het eerste kwartaal is "niet onverwacht", zegt analist Benoit Petrarque van Kepler Capital Markets, en "redelijk normaal na alle afschrijvingen". Hij ging zelf uit van een "kleine" kwartaalwinst van EUR30-40 miljoen. De analist spreekt van een "positief momentum" voor het aandeel, dankzij tekenen dat de vastgoedmarkt enigszins herstelt en mogelijk niet verder zal verslechteren. Het grootste risico voor de bank en verzekeraar van meer verliezen bij vastgoedfinancieringstak Property Finance, zou daarmee afnemen. De analist betwijfelt wel nog steeds of SNS Reaal voldoende kapitaal kan genereren om de resterende staatssteun binnen afzienbare termijn af te betalen, waarbij hij minder optimistisch is dan over lotgenoten ING en Aegon. Kepler heeft een reduce-advies. Het aandeel SNS Reaal staat woensdag rond 09.30 uur 2% hoger op EUR5,00. De Midkap-index stijgt 0,4%. (AVR)



    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com

  3. [verwijderd] 14 april 2010 09:36
    quote:

    Formule1-Fan schreef:

    Tot plafond, omdat e rgoed nieuws zeker aankomt.

    Blijkt het nieuws niet goed staan we op 4 euro snel.
    Dan rapen zuur, en waneer zien we de 5 euro dan weer......

    Financie aandelen hebben z'n syijging gehad zeiden ze vrijdag bij de annalisten op tv.
    wat zit je toch steeds ontzettend negatief te zeuren...de zon schijnt, het is lente en SNS stijgt: en jij leutert maar wat....Moet je niet naar school?
  4. [verwijderd] 14 april 2010 10:07
    Update: 14-4-2010

    SNS Reaal heeft een Neutraal advies sinds 25 maart 2010. Als gevolg van een daling van -1.8% werd dinsdag een slotkoers neergezet op EUR 4.90. Over de afgelopen 5 dagen bedraagt de stijging 1.28%.
    Het recente sterke koersverloop heeft waarschijnlijk zowel implicaties voor het korte- als langetermijn beeld. Per saldo wijst dit op de naderende start van een nieuwe stijgende trend.
    Het steunniveau op EUR 4.88 werd doorbroken, steun komt nu in het spel op EUR 4.52 en EUR 4.60.
62 Posts
Pagina: 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.