Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Smit Internationale« Terug naar discussie overzicht

BAVA 16 maart - wie gaat

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. triumph3 22 februari 2010 13:24
    Ben er vandaag uitgestapt het neerwaartse risico is voor mij groter dan het opwaartse. Met dank aan de stijging die ik vanaf 44 heb mogen maken.

    Zag wel iets vreemds op binck.

    het aantal verkochte aandelen plus degene die ik verkocht hebben zie ik niet terug in het handelsvolume tot nu toe. (rond 12.15 verkocht) Ik mis er nog een 1.200. Het totaal zou boven de 10000 moeten liggen. Als ik het orderboek optel kom ik ook tot 9188. Vreemd ..... Zou er een twilight zone zijn want bij mij zijn ze al wel uit mijn port. verdwenen.

    groet triumph
  2. Frensje 24 februari 2010 09:06
    wo 24 feb 2010, 08:39
    Boskalis lanceert bod Smit PAPENDRECHT (AFN) -

    Baggeraar Boskalis heeft zijn openbare bod op maritiem dienstverlener Smit Internationale woensdag gelanceerd. Aandeelhouders kunnen tot en met 26 maart hun stukken aanmelden. Dit maakten de twee bedrijven, die eerder al overeenstemming bereikten over de overname, bekend.

    Boskalis biedt aandeelhouders 60 euro per aandeel. Het bod wordt gestand gedaan als 75 procent van de aandelen is aangemeld. Boskalis zei dat 43 procent van de aandelen al is toegezegd. Smit zal voor de overname plaatsvindt nog een dividenduitkering doen van 2,75 euro per aandeel.

    Allebei de bedrijven houden in maart nog een buitengewone aandeelhoudersvergadering voor bespreking van het bod. De aandeelhouders van Boskalis moeten ook hun goedkeuring geven.

4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.