Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Versatel« Terug naar discussie overzicht

twijfel ???

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 februari 2003 09:55
    De verkopers/twijfelaars van nu zullen nog m.i. nog veel spijt krijgen. Na 5 maart gaat Versatel gewoon fors stijgen. Het aandeel zal een krachtige impuls krijgen van het inruilen door banken/analisten van stokoude negatieve voor veel positievere adviezen (zie o.a. Kempen & Co, met hun koersdoel van 1 Euro, die toen nog niet wisten van de Fortis deal). Ook S&P's, Moody's Insinger de Beaufort zullen hun credit ratings positief bijstellen. Pensioenfondsen mogen weer instappen enz.
  2. [verwijderd] 25 februari 2003 09:56
    De verkopers/twijfelaars van nu zullen nog m.i. nog veel spijt krijgen. Na 5 maart gaat Versatel gewoon fors stijgen. Het aandeel zal een krachtige impuls krijgen van het inruilen door banken/analisten van stokoude negatieve voor veel positievere adviezen (zie o.a. Kempen & Co, met hun koersdoel van 1 Euro, die toen nog niet wisten van de Fortis deal). Ook S&P's, Moody's en Insinger de Beaufort zullen hun credit ratings positief bijstellen. Pensioenfondsen mogen weer instappen enz.
  3. [verwijderd] 25 februari 2003 10:08
    Je denkt toch niet,omdat de laatste berichten over Versatel zeer positief zijn,dat de koers als een raket recht omhoog gaat.Zoals om het even welke koers zijn er up-dagen en down-dagen,als de richting van de koerskurve of noem het een 50-dagen gemiddelde omhoog gaat mogen we zeer tevreden zijn.Rond dit gemiddelde omhoog gaan is dik in orde. Groeten Carlos
  4. [verwijderd] 25 februari 2003 10:10
    Niet in een rechte lijn nee maar we zijn inmiddels vanaf de hoogste top (0,65?) alweer zo'n 20% gedaald dus als we nu weer omhoog gaan is het toch al geen rechte lijn meer.. Mensen die op dit moment verkopen zijn volgens mij gewoon 'niet goed bij hun hoofd'. De cijfers zijn al voor 90% bekend en de vooruitzichten worden met elke nieuwe order (Fortis) en elke nieuwe ADSL klant alleen maar beter. Enige reden om nu te verkopen is omdat 1. je niet weet waarom je je Versatel aandelen eigenlijk hebt gekocht of 2. je verwacht ze nog lager terug te kunnen kopen voor volgende week. Categorie 1 hebben we niet nodig en categorie 2 lijkt me zo onderhand niet meer van toepassing (veel lager dan 0,52 zullen we niet meer gaan lijkt me). Maar ik kan het fout hebben..
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.