Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel BAM Groep Koninklijke AEX:BAMNB.NL, NL0000337319

Laatste koers (eur) Verschil Volume
3,592   +0,042   (+1,18%) Dagrange 3,562 - 3,620 448.149   Gem. (3M) 917,3K

Bam bouwt gewoon door .

405 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 21 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. RRPP 28 januari 2010 16:29
    Aangezien we wel wat steun in de rug kunnen gebruiken, hierbij het volgende

    Persbericht
    Koninklijke BAM Groep nv

    BAM verwerft opdracht voor vestiging Politie Haaglanden

    Bunnik, 28 januari 2010 - BAM Utiliteitsbouw bv heeft opdracht verworven voor de bouw van De Yp, een nieuwe vestiging voor Politie Haaglanden, die wordt gerealiseerd in de Haagse wijk Ypenburg. Leo van den Berg, directeur Bedrijfsvoering van Politie Haaglanden, en Tom Krouwels, regiodirecteur BAM Utiliteitsbouw, hebben vandaag de bouwovereenkomst getekend. De opdrachtsom bedraagt € 34 miljoen. De bouw start binnenkort en naar verwachting wordt het project in het eerste kwartaal van 2012 voltooid.

    Gebouwencomplex De Yp, ontworpen door Architecten Van Mourik uit Den Haag, omvat een bouwdeel met een lengte van 200 meter met een poortconstructie over de openbare weg. Dwars op de kop van deze vleugel komt een toren van twaalf verdiepingen. Het gebouw fungeert door zijn ligging langs de snelweg A12 als een geluidswal voor de woonwijk Ypenburg.

    De langgerekte vleugel van zes verdiepingen biedt onderdak aan een opleidingscentrum en omvat onder meer trainingsfaciliteiten, zoals een overdekte ‘praktijkstraat’ met winkels en huizen voor politieoefeningen. Tevens komen hier opleidingslokalen, sportzalen en geluiddichte schietbanen. In dit bouwdeel worden ook enkele regionale politieonderdelen gehuisvest. De toren is bestemd voor de meldkamer van de veiligheidsregio Haaglanden. Vanuit dit zenuwcentrum worden politie, brandweer en geneeskundige hulpverlening aangestuurd.

    Nadere informatie: drs. A.C. Pronk, (030) 659 86 21.
  2. pardon 3 februari 2010 14:40
    Persberichten
    Rijkswaterstaat gunt opdracht wegverbreding A28 Zwolle - Meppel
    woensdag 3 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    (Persbericht Rijkswaterstaat:) 3 februari 2010 - Rijkswaterstaat gunt de opdracht voor de wegverbreding van de A28 tussen Zwolle en Meppel aan BAM. In totaal deden zes partijen een aanbieding op dit Spoedaanpakproject. Op basis van prijs en kwaliteit heeft Rijkswaterstaat een keuze gemaakt. De werkzaamheden starten in 2010 en zijn in 2011 gereed.

    De A28 tussen knooppunt Hattemerbroek en de aansluiting Zwolle Zuid (18) enerzijds en de aansluiting Ommen (21) en knooppunt Lankhorst anderzijds wordt in beide richtingen verbreed met één rijstrook. Deze capaciteitsuitbreiding wordt hoofdzakelijk in de middenberm gerealiseerd. Daarnaast worden op diverse plaatsen geluidsschermen geplaatst. Met de wegverbreding verbetert, naast de doorstroming van het verkeer, ook de verkeersveiligheid.

    De A28 Zwolle - Meppel is een van de dertig hardnekkige knelpunten die in het kader van het programma Spoedaanpak versneld wordt aangepakt om de doorstroming te verbeteren en de reistijd betrouwbaarder te maken.

    Hinder tijdens uitvoering
    Rijkswaterstaat en bouwonderneming BAM doen er alles aan om de hinder tijdens de werkzaamheden voor de weggebruikers en de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Hinder voor zowel weggebruikers als omgeving is echter niet uit te sluiten. In overleg met verschillende regionale partners wordt hieraan vorm gegeven.

    Het contract wordt uitgevoerd in de vorm van een zogenoemd design & construct-contract. Dit biedt bouwonderneming BAM de mogelijkheid in de ontwerp- en uitvoeringsfase met (innovatieve) oplossingen te komen voor de realisatie van het project. Hiermee krijgt de bouwonderneming meer uitvoeringsruimte, Rijkswaterstaat houdt de regie en blijft eindverantwoordelijk. Dit past in het 'de markt tenzij'-uitgangspunt waarmee Rijkswaterstaat invulling geeft aan haar taken
  3. pardon 4 februari 2010 10:49
    Wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade 2012 krijgt haar 'landmark': Gunning Innovatoren aan BAM Utiliteitsbouw
    donderdag 4 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    (Persbericht van de Provincie Limburg:) Maastricht, 4 februari 2010 - De Provincie Limburg gunt de opdracht voor het werk rondom de bouw en het onderhoud van de Innovatoren op het Floriadeterrein in Venlo voorlopig aan BAM Utiliteitsbouw.

    In het kader van de Europese aanbesteding is inmiddels een marktpartij geselecteerd. De ongeveer zeventig meter hoge Innovatoren wordt een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam gebouw, afgestemd op een kantooroppervlakte van ruim 5.000 m2, met een overdekt entreegebouw/atrium. Het gebouw is ontworpen door de architect en voormalig rijksbouwmeester Jo Coenen. Verantwoordelijk gedeputeerde Ger Driessen is blij met deze volgende stap in het proces: 'Dit gebouw, waarin bedrijven en kennisinstellingen elkaar moeten vinden, is bedacht als één van de boegbeelden van de Floriade 2012. We kunnen bijna van start. Dit betekent dat op de wereldtuinbouwtentoonstelling en in de regio Venlo een echte 'landmark' zal verrijzen.'

    De aanbiedingen zijn beoordeeld aan de hand van de vastgestelde gunningleidraad Innovatoren. Uit deze beoordeling blijkt dat BAM Utiliteitsbouw de economisch meest voordelige aanbieding heeft gedaan. Na het verstrijken van de bezwaartermijn van twee weken wordt overgegaan tot definitieve gunning.

    Floriade 2012
    De Floriade is een Wereldtuinbouwtentoonstelling die eens in de tien jaar in Nederland plaatsvindt. Van april t/m oktober 2012 wordt de zesde editie van de Floriade georganiseerd in Venlo. Deelnemers zoals landen, (tuinbouw-) bedrijven en overheden laten de bezoekers van de Floriade genieten van 's werelds mooiste en meest bijzondere bloemen, planten, bomen, groenten- en fruitsoorten. Door te zien, horen, proeven, voelen en ruiken ervaren bezoekers de invloed van de tuinbouw op de kwaliteit van het dagelijks leven
  4. pardon 9 februari 2010 10:11
    BAM Woningbouw Amsterdam levert 216 woningen Westwijk in Amstelveen op
    dinsdag 9 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    Amsterdam, 9 februari 2010 - BAM Woningbouw Amsterdam is gestart met de oplevering van het eerste blok woningen van het project 216 woningen in Westwijk in Amstelveen. In week 11 zijn alle woningen opgeleverd.

    De 216 woningen, waaronder 22 huurwoningen en 22 StartKoop-woningen (bestemd voor kopers met een bruto gezinsinkomen tot € 45.000,- per jaar) staan aan de zuidwestkant van Amstelveen. Dit project staat bekend als 'Westwijk veld 5 en veld 6' en omvat 82 gevarieerde rijwoningen, 44 luxe rijwoningen, 36 geschakelde woningen, 6 semi- vrijstaande woningen en 4 vrijstaande woningen. Alle woningen zijn verkocht. In Westwijk staan nog nieuwe woningbouwplannen op stapel.

    De ontwikkeling is in handen van AM en Rabobank Vastgoed. BAM Woningbouw Amsterdam is verantwoordelijk voor de realisatie en het ontwerp is van ZZDP Architecten (veld 5) en MIX Architectuur
  5. pardon 9 februari 2010 10:13
    Persberichten
    Gemeente Delft, AM en Staedion tekenen overeenkomst voor ontwikkeling TNO Zuidpolder
    dinsdag 9 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    (Persbericht gemeente Delft en ontwikkelingscombinatie Watertuinen:) Delft, 9 februari 2010 - Maandag 8 februari ondertekenden de wethouders Anne Koning en Dick Rensen, namens het college van B&W Delft, en Gerhard Bolk en Willem Krzeszewski, namens de ontwikkelingscombinatie Watertuinen van Delft CV (AM en Staedion), de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van Watertuinen van Delft. Het voormalige TNO-terrein wordt getransformeerd tot een groenstedelijk woonmilieu in een parkachtige setting. De ambities voor het gebied in de Delftse TU-wijk zijn groot. Gemeente, AM en Staedion streven naar een geheel nieuw woonmilieu met een eigen identiteit dat ook kenniswerkers moet aantrekken.

    De samenwerkingsovereenkomst is de juridische en inhoudelijke basis voor de verdere ontwikkeling van het gebied en een logisch gevolg van het gezamenlijke inzicht dat het terrein zich uitstekend leent voor een volledige transformatie tot woonwijk.

    Het gebied ligt achter het hoofdgebouw van TNO en strekt zich uit tot aan de A13, het bedrijventerrein Delftechpark, de Schoemakerstraat en de Professorenbuurt. Het hele terrein meet circa 17 ha. Een groot deel langs de randen bestaat uit groen en water, waardoor een groen woonmilieu kan worden gerealiseerd. De centrale ligging, dicht bij het centrum en diverse kennisinstellingen, is uitermate gunstig.

    Woonaanbod voor brede doelgroep
    De gemeente, AM en Staedion hebben samen een nieuw plan ontwikkeld, dat in de komende periode verder wordt uitgewerkt. Partijen hebben de ambitie om een groenstedelijk woonmilieu te ontwikkelen. Met een aantrekkelijk woonaanbod voor een brede doelgroep, waaronder kenniswerkers.

    Het plan gaat uit van een grote variëteit aan woonmilieus, woningtypen, ruimtes voor werken en andere voorzieningen. In plaats van een woonwijk naast een park wordt het gebied gebouwd als onderdeel van het groen en voorzien van een doorlopende openbare groene ruimte van grote kwaliteit, kindvriendelijk en met fiets- en wandelroutes in alle windrichtingen. Voor het autoverkeer komen er twee aansluitingen op de Schoemakerstraat. Start verkoop van de eerste woningen zal naar verwachting medio 2011 plaatsvinden.

    Wethouder Koning is trots op de samenwerking en voorgenomen plannen op deze locatie in de huidige economische marktsituatie
  6. pardon 10 februari 2010 10:55
    Persberichten
    BAM voor Bucks
    woensdag 10 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    BAM Construction heeft het universiteitsgebouw 'the Gateway' voltooid. Het complex vormt de eerste fase van de nieuwe campus voor Buckinghamshire New University. Het graafschap Buckinghamshire ligt ten noordwesten van Londen en wordt kortweg aangeduid als Bucks. Het universiteitscomplex – bouwsom ruim € 65 miljoen – omvat auditoria, sportzalen, dans- en toneelstudio's en videoproductieruimten. Het sport- en fitnesscentrum en de bibliotheek zijn tevens toegankelijk voor niet-studenten. Het gebouw is ontworpen door het wereldwijd opererende architectenbureau RMJM.
  7. pardon 11 februari 2010 14:00
    Persberichten
    Samenwerkingsovereenkomst ontwikkeling Oranje Nassaukades
    donderdag 11 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    (Persbericht gemeente IJsselstein:) IJsselstein, 11 februari 2010 - Wethouder Ruimtelijke Ordening Mieke Overkamp en de directieleden van de betrokken ontwikkelaars AM, Florie Projectontwikkeling, Van Wijk Ontwikkeling en RIZ tekenden woensdag 10 februari de samenwerkingsovereenkomst voor de ontwikkeling van Oranje Nassaukades. Dit betekent een belangrijke stap in de realisatie van dit ambitieuze binnenstedelijk plan in het centrum van IJsselstein.

    Het plangebied van Oranje Nassaukades ligt dicht bij het centrum en aan de oevers van de Hollandse IJssel. Het betreffen voormalige bedrijfslocaties en het terrein van de gemeentewerf, die zich uitstekend lenen voor de ontwikkeling van een kwalitatief hoogwaardige woon- en leefomgeving. In november is gestart met de sloop van de oude bedrijfsgebouwen. In de stedenbouwkundige opzet wordt nadrukkelijk aansluiting gezocht bij de sfeer van de oude binnenstad en bij het industriële verleden van de plek.

    Ontwerp-bestemmingsplan
    Naar verwachting liggen over een paar weken de ontwerp-bestemmingsplannen voor het Eiteren en voor de Zomerweg ter inzage en wordt gestart met het bouwrijp maken. Volgens planning kan in de 2de helft van het jaar daadwerkelijk met de woningbouw begonnen worden.

    Jachthaven
    Markant punt in Oranje Nassaukades wordt de nieuwe jachthaven bij de Zomerweg. Aan de haven komen 62 woningen, waarvan een aantal zal beschikken over een eigen ligplaats. Aan het Eiteren komen 34 woningen. In het derde plandeel, op de voormalige gemeentewerf, zullen naast koopwoningen ook sociale huurwoningen worden gerealiseerd in opdracht van Provides. De verkoopstart van de woningen wordt naar verwachting voorzien medio 2010.

  8. pardon 18 februari 2010 09:53
    Persberichten
    BAM Civiel - Max Bögl Nederland verwerft opdracht stadsbrug Nijmegen
    donderdag 18 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    (Gezamenlijk persbericht van BAM Civiel bv en Max Bögl Nederland B.V.:) Gouda / Nijmegen, 18 februari 2010 - De combinatie BAM Civiel - Max Bögl Nederland heeft de opdracht verworven voor de nieuwe Nijmeegse stadsbrug. Deze brug verbindt Nijmegen-West met de Waalsprong. Opdrachtgever is de gemeente Nijmegen. Opdrachtsom is circa € 140 miljoen

    De verantwoordelijkheid van de combinatie is het ontwerp en de bouw van de civiele en de staalconstructie, alsmede bijbehorende wegenbouw en infratechniek, inclusief 25 jaar onderhoud. De combinatie werkt hiervoor samen met het Belgische architectenbureau NeyPoulissen, Max Bögl Stahl- und Anlagenbau, BAM Wegen en BAM Infratechniek.

    BAM Civiel - Max Bögl Nederland was een van de vier combinaties die met een ontwerpvoorstel is gekomen. De ontwerpen zijn getoetst aan eisen op het gebied van functionaliteit en techniek. Daarnaast konden punten worden gescoord op beeldkwaliteit/vormgeving, beheer en onderhoud, alsmede het overnemen van risico's. De vormgeving was hierbij het belangrijkste criterium. De combinatie BAM Civiel - Max Bögl Nederland behaalde met het ontwerp van NeyPoulissen de meeste punten en verwierf daarmee de opdracht. Zowel de kracht van het ontwerp als het technisch vakmanschap kregen van de beoordelingscommissie een hoge waardering.

    De bouw start naar verwachting eind 2010, begin 2011. De nieuwe brug, die De Oversteek gaat heten, wordt in 2013 opgeleverd.

    Nadere informatie:
    - Koninklijke BAM Groep: Arno Pronk, Public Relations, (030) 659 86 21;
    - Max Bögl Nederland: Irmita de Groot, (020) 420 46 48, igroot@nl.max-boegl.com
  9. pardon 18 februari 2010 09:54
    donderdag 18 februari 2010 - Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

    Utrecht/Veenendaal, 18 februari 2010 - Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) is de eerste huurder in het door Bouwcombinatie Brouwerspoort vof ontwikkelde en gerestaureerde pand Hollandia Wol in het centrum van Veenendaal. Wethouder Jaap Pilon en Henny van Aken hebben namens de gemeente Veenendaal en de Bouwcombinatie Brouwerspoort de huurovereenkomst getekend.

    Bouwcombinatie Brouwerspoort (waarin BAM Utiliteitsbouw regio Utrecht en BAM Woningbouw Utrecht samenwerken) zal Hollandia Wol en het naastgelegen cultuurcluster in mei opleveren. De feestelijk ingebruikname is in oktober gepland. Hollandia Wol biedt ruim 1.900 m² hoogwaardige kantoorunits, waarvan circa 800 m² nog te huur is. Informatie over de beschikbare ruimte is te verkrijgen bij Prominent Vastgoed B.V. in Veenendaal of bij de bouwcombinatie.

    Het college van B en W van Veenendaal heeft bij de nieuwe huisvesting van het CJG gekozen voor een centrale locatie in de directe omgeving van het cultuurcluster, waar zich onder meer de gemeentelijke bibliotheek zal vestigen. Naast het informatie- en adviespunt van het CJG vindt ook het consultatiebureau en de Jeugdgezondheidszorg (GGD) onderdak in het monumentale pand. Daarnaast zullen een medisch centrum en een apotheek deel uitmaken van de nieuwbouw.

    Veenendaal kende vroeger een uitgebreide wolindustrie, die in de tweede helft van de 20ste eeuw geheel is verdwenen. De Hollandia Wol- en Kousenfabrieken (Firma Gebroeders Van Leeuwen) was lokaal bekend als 'de Mus' of 'de Mussenfabriek'. Na jarenlange leegstand kon van het historische pand alleen de karakteristieke gevel en de fabrieksschoorsteen behouden blijven. Deze zijn in hun oorspronkelijke luister gerestaureerd. Het directiegebouw is gerealiseerd in de jaren 1918-1926 naar ontwerp van de architecten B. van Kreel en J.Ph. Ilmer. Het vormt met de schoorsteen een gemeentelijk monument. Het karakteristieke complex is door gezamenlijke inzet van gemeente, Bouwcombinatie Brouwerspoort en de Veenendaalse woningbouwcorporaties SIB Woonservice en Patrimonium behouden.
  10. [verwijderd] 22 februari 2010 10:05
    quote:

    + schreef:

    Nieuwe stadsbrug Nijmegen krijgt slanke boog
    vrijdag 15 januari 2010 | Laatst bijgewerkt op: zaterdag 16 januari 2010 |


    NIJMEGEN - De nieuwe stadsbrug krijgt een boog, precies zoals de meeste Nijmegenaren eerder in een stadspeiling hadden aangegeven. De brug die de Oversteek gaat heten, krijgt een slanke eigentijdse stalen boog.

    De hoofdoverspanning over de Waal bedraagt 285 meter. Dat is veertig meter meer dan de boog van de bestaande Waalbrug. De totale lengte van de stadsbrug inclusief bruggenhoofden in Nijmegen-West en Lent komt uit op 1400 meter.

    De bouw én het 25-jarig onderhoud voor de brug is (voorlopig) gegund aan de combinatie BAM Civiel, Max Bögl en de architect Ney Poulissen uit België. De laatste is onder meer bekend van het ontwerp voor de nieuwe Antwerpse brug, de Lange Wapper. Vrijdagmiddag wordt het ontwerp van de nieuwe stadsbrug gepresenteerd.

    www.gelderlander.nl/voorpagina/nijmeg...

    xxx
    Order was al 4 weken terug bekend.
    Voorlopig gedaan en hopen op een bodem rond de 6.

    xxx
  11. niche 010 23 februari 2010 13:21
    [toon headlines]

    ( 2/23/2010 1:18:00 PM ) **BAM preferred bidder voor Scholenprogramma in Engelse Sommerset

    Tijd.Betten

    (c) 2010 Dow Jones & Company, Inc.

    [toon headlines]

    ( 2/23/2010 1:19:00 PM ) **BAM: betreft opdracht ter waarde van EUR600 mln

    Tijd.Betten

    (c) 2010 Dow Jones & Company, Inc.

    groet,

    niche
  12. RRPP 23 februari 2010 13:22
    en weer een flinke opdracht:

    Persbericht

    Koninklijke BAM Groep nv

    BAM preferred bidder voor scholenprogramma Somerset

    Bunnik, 23 februari 2010 – De districtsraad van Somerset (een graafschap in het zuid-westen van Engeland) heeft een door BAM PPP geleid consortium, waarin BAM Construction en BAM Facilities Management deelnemen, verkozen tot 'preferred bidder' voor realisering van het Building Schools for the Future (BSF) programma. Het pps-contract heeft een waarde van ruim € 600 miljoen.

    Na afronding van de laatste contractonderhandelingen ('financial close') in juni 2010 zullen de bouwwerkzaamheden direct van start gaan. In de eerste fase van het programma zal BAM in Bridgwater zes scholen herbouwen, met een gezamenlijke contractwaarde van circa € 100 miljoen.

    BAM zal tevens optreden als de private partner van de districtsraad van Somerset in het Local Education Partnership (LEP), de organisatie die de komende tien jaar het onderwijs in Somerset zal vernieuwen.

    BAM PPP heeft in het Verenigd Koninkrijk diverse onderwijsprojecten in portefeuille, die gezamenlijk vele tientallen scholen omvatten.

    Nadere informatie:
    Pers: Drs. A.C. Pronk, (030) 659 86 21
    Analisten: Drs. P.R.E. Snippe, (030) 659 87 07
    AP/pr/10/0037

    Koninklijke BAM Groep nv
  13. [verwijderd] 23 februari 2010 13:31
    quote:

    rrpp schreef:

    en weer een flinke opdracht:

    Persbericht

    Koninklijke BAM Groep nv

    BAM preferred bidder voor scholenprogramma Somerset

    Bunnik, 23 februari 2010 – De districtsraad van Somerset (een graafschap in het zuid-westen van Engeland) heeft een door BAM PPP geleid consortium, waarin BAM Construction en BAM Facilities Management deelnemen, verkozen tot 'preferred bidder' voor realisering van het Building Schools for the Future (BSF) programma. Het pps-contract heeft een waarde van ruim € 600 miljoen.

    Na afronding van de laatste contractonderhandelingen ('financial close') in juni 2010 zullen de bouwwerkzaamheden direct van start gaan. In de eerste fase van het programma zal BAM in Bridgwater zes scholen herbouwen, met een gezamenlijke contractwaarde van circa € 100 miljoen.

    BAM zal tevens optreden als de private partner van de districtsraad van Somerset in het Local Education Partnership (LEP), de organisatie die de komende tien jaar het onderwijs in Somerset zal vernieuwen.

    BAM PPP heeft in het Verenigd Koninkrijk diverse onderwijsprojecten in portefeuille, die gezamenlijk vele tientallen scholen omvatten.

    Nadere informatie:
    Pers: Drs. A.C. Pronk, (030) 659 86 21
    Analisten: Drs. P.R.E. Snippe, (030) 659 87 07
    AP/pr/10/0037

    Koninklijke BAM Groep nv

    600 miljoen!!!
    hoppa!!
  14. [verwijderd] 23 februari 2010 13:39
    quote:

    Inverted hammer schreef:

    [quote=keumes1]
    600 miljoen!!!
    hoppa!!
    [/quote]
    600miljoen omzet ja. Geen idee wat de marge is op dit soort projecten.
    Het fijne aan dit soort projecten is dat het allemaal overheidsprojecten zijn, scholen ziekenhuizen wegen bruggen stadions kortom grote klussen die er voor zorgen dan Bam netjes aan het werk blijft gaan.
    De overheden kunnen het zich niet permiteren dat Bam op de fles gaat en dat is een feit.

    Jammer van de woningbouw maar dat trekt vanzelf weer aan en dan hebben ze via de eigen verkooporganisatie AM de volledige winst in de knippe.
  15. [verwijderd] 23 februari 2010 13:42
    quote:

    wildspieker schreef:

    [quote=Inverted hammer]
    [quote=keumes1]
    600 miljoen!!!
    hoppa!!
    [/quote]
    600miljoen omzet ja. Geen idee wat de marge is op dit soort projecten.
    [/quote]

    Het fijne aan dit soort projecten is dat het allemaal overheidsprojecten zijn, scholen ziekenhuizen wegen bruggen stadions kortom grote klussen die er voor zorgen dan Bam netjes aan het werk blijft gaan.
    De overheden kunnen het zich niet permiteren dat Bam op de fles gaat en dat is een feit.

    Jammer van de woningbouw maar dat trekt vanzelf weer aan en dan hebben ze via de eigen verkooporganisatie AM de volledige winst in de knippe.
    Begrijp me niet verkeerd. Het is altijd een goeie zaak als BAM opdrachten krijgt. Alleen een getalletje als 600milj. zegt niet per definitie alles. :)
405 Posts
Pagina: «« 1 ... 16 17 18 19 20 21 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.