Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Vastgoed « Terug naar discussie overzicht

koers Homburg!

460 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 23 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 18 november 2009 19:45
    Dan zitten we wel op de zelfde lijn.
    inderdaad zijn andere og fondsen ruim gestegen,terwijl Homburg het niet zo slecht doet zit hij nog steeds maar 15 % boven de laagste koers van begin maart.
    Ik heb ook het gevoel dat het kunstmatig laag gehouden wordt.
    Wanneer komt de explosie ???
  2. [verwijderd] 18 november 2009 19:52
    quote:

    kuipjeS schreef:

    Dan zitten we wel op de zelfde lijn.
    inderdaad zijn andere og fondsen ruim gestegen,terwijl Homburg het niet zo slecht doet zit hij nog steeds maar 15 % boven de laagste koers van begin maart.
    Ik heb ook het gevoel dat het kunstmatig laag gehouden wordt.
    Wanneer komt de explosie ???
    als rh zijn overname geld rond heeft
  3. sting99 19 november 2009 17:56
    Alle vastgoedfondsen zijn gelukkig van reladvocaat Bartels af,hopelijk dat ze deze man persooonlijk kunnen aanspreken voor geleden schade.

    Personeel vraagt zelf om faillissement door Martijn Koolhoven
    ZEIST - Het kantoor Bartels Advocaten in Zeist, met circa 2000 cliënten, is een 'juridische Titanic' geworden nu het voltallige personeel collectief het faillissement heeft aangevraagd van het eigen kantoor.

    Het gaat om twintig medewerkers, van wie er zeven advocaat zijn. Volgens goed ingelichte bronnen binnen het kantoor is het personeel door de orde van advocaten voor de keus gesteld: óf collectief worden geschorst, óf het eigen faillissement aanvragen. Volgens de orde is er geen basis meer voor een 'gezonde bedrijfsvoering' bij Bartels Advocaten. Naamgever Dion Bartels is twee weken geleden al met onmiddellijke ingang voor onbepaalde tijd geschorst door de tuchtraad van de orde, waarna een bewindvoerder werd aangesteld. Het is een unicum dat de orde dreigt met een collectieve schorsing om een advocatenkantoor uit zijn lijden te verlossen.

    De aanvraag voor faillissement dient op 24 november bij de rechtbank Utrecht. De aanvraag wordt ondersteund door steunvorderingen van vastgoedmagnaat Richard Homburg en circa honderd cliënten. Zij stellen schade te hebben geleden door Bartels Advocaten en dienen gelijktijdig hun vorderingen in.

    De deken van de orde van advocaten in Utrecht, mr. H.H. Tan, bevestigt desgevraagd dat het juridische doodvonnis van Bartels Advocaten op 24 november zal worden voltrokken. "En we hebben geen mogelijkheid er iets aan te doen. Het is héél triest voor alle betrokkenen.Dion Bartels reageert furieus: "De advocaten worden gechanteerd door de lokale orde van advocaten."

    ---
    Tja,... hoogmoed komt voor de val.
  4. [verwijderd] 20 november 2009 20:26
    quote:

    kuipjeS schreef:

    wat voor spel wordt er nu weer gespeeld,
    50000 stuks in de bied en 15 minuten later wordt het weer terug getrokken????
    10.45 uur
    Ben benieuwd waar we op eindigen.???
    wie weet wat ????

    ik weet niets alleen dat ie deze week weer 3 cent lager geeindigd is , er blijft druk op staan !!
    ondanks red cijfers en ev. opzelfde niv.
    belang uitgebreid !!

    verder kan rh ons nog verrassen met hetgeen ie 19-8 riep

    van de beurs af !!
  5. [verwijderd] 20 november 2009 22:34
    vindt jammer dat het allemaal zo gelopen is voor Bartels, en dan vooral de opzet van eigen personeel die gedwongen wordt door het de wet om faillissement aan te vragen, het zijn natuurlijk bevoorrechte schuldeisers, en dan te horen dat er ondersteuning wordt aan geboden vindt ik geen goede zaak, ik hoop dat de rechter de zaak goed laat onderzoeken, want alleen bartels was zijn bevoedheid ondzegt het kantoor was onder een andere bevoegde in beheer, dus kon alles gewoon doordraaien.

    De aanvraag voor faillissement dient op 24 november bij de rechtbank Utrecht.

    tja wat kan hier Bartels nog tegen doen.

  6. wieweet 26 november 2009 21:30
    Zat er vanmiddag nog aan te denken om voor de gok wat in te slaan. Toch maar niet gedaan. Vermoed dat als er een keertje echt gedumpt gaat worden en er een paar stopie`s afgaan dat de koers laag naar de 3,00 gaat. Is op dit moment dus te hopen dat er niet te veel negatieve berichten over Vastgoed e.d naar buiten toe komt...

    vrgr
460 Posts
Pagina: «« 1 ... 13 14 15 16 17 ... 23 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.