Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Arend Jan Kamp - Voorbeurs: Chaotisch

28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. QED 13 oktober 2009 09:15
    AJK: geweldige link naar VDB. Inderdaad, wat een talent, en wat een idioot. Kernachtiger kun je het niet samenvatten.
    Maar er is er nóg eentje waar die in dat hokje past. Pantani. Wat een idioot. Kwaad op de Ventoux omdat ie als eerste mocht van Armstrong. De dag erna kwaad omdat Armstrong hem er op de Izoard dan maar vanaf reed. Hoe onbenullig kun je zijn?
    Voorspelling: Binnen een mand is VDB net als Pantani na zijn dood heilig verklaard.
  2. liebregts301 13 oktober 2009 09:34
    12 maart 1999 (17.32 uur NL tijd?) brak de Dow voor het eerst (intraday) door de 10.000 (of telt dat niet als antwoord, in dat geval: overmorgen 15 oktober 2009 om 15.30 uur NL-tijd gaat de Dow bij opening weer even opwaarts door de 10.000 (ik weet het zeker want dat stond in de krant van aanstaande vrijdag)).

    Misschien gaat hij deze week wel meerdere keren door de 10.000 (bij mij al bekend, want dat stond in dezelfde krant, maar dit laat ik nog even open, dan blijft het spannend). Is er voor elke keer een boekje te verdienen? ;-)

    Mocht felix_de_kat gelijk krijgen, dan wint hij te zijner tijd een boekje met bijna antiquarische waarde. Hopelijk is hij/zij dan inmiddels niet aan ondraaglijke spanningen bezweken (tenzij de Dow eerder door de 10.000 dendert).

    Vraagje: Is de vorige winnaar trouwens degene die het dieptepunt voor dit jaar moest voorspellen? Het jaar is nog niet voorbij, dus hiervoor kan nog geen winnaar worden aangewezen (je weet maar nooit, misschien moeten we het dieptepunt nog krijgen).

    Leuk, zo'n prijsvraagje, mits niet te serieus!
28 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.