Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Antonov« Terug naar discussie overzicht

DaimlerChrysler to take control of New Venture Gear

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Quantocosta 12 december 2002 17:58
    DaimlerChrysler to take control of New Venture Gear AUBURN HILLS, Mich., Dec 12 (Reuters) - DaimlerChrysler AG <DCXGn.DE> and General Motors Corp. <GM.N> said on Thursday that they have completed the ownership restructuring New Venture Gear, and DaimlerChrysler will become the full owner of the powertrain company. Also as part of the deal, GM will acquire 100 percent of the former New Venture Gear facility in Muncie, Indiana. DaimlerChrysler previously had a 64 percent stake in New Venture Gear, which was formed as a joint venture between the two companies in 1990 to make four-wheel drive systems for trucks and sport utility vehicles. New Venture Gear will maintain plants in Syracuse, New York and Roitzsch, Germany.
  2. [verwijderd] 12 december 2002 20:43
    Dat bedoel ik nu met die volstrekt nutteloze informatie, die niets maar dan ook helemaal niets met Antonov te maken heeft. Wil je zo graag zo vaak mogelijk je naam op het forum zien? Daar ben je dan in geslaagd. Gefeliciteerd. Zo kan ik ook een forum helemaal voldouwen met zinloze berichten even een aantal websites van automerken, transmissiefabrikanten en weet ik al niet wat, even de pressreleases doorlezen en overal waar het woordje automatic, transmission, gear of weet ik al niet wat bij elkaar verzamelen en hup op het forum kalken. Zinloos, nutteloos en tijdverspilling.
  3. [verwijderd] 12 december 2002 21:30
    Dit is absoluut de allerlaatste keer dat ik commentaar geef op een reactie van jou Licentie. Want je gaat nu te ver. Mensen aanvallen, die hun stinkende best doen om feiten boven tafel te krijgen en ze vervolgens (t.b.v. jouw portemonnee) neer te sabelen, gaat me echt te ver. Kijk 's in de spiegel Licentie. Als je ECHT kloten hebt, kom je hier niet meer. Je bent een waardeloos mannetje. Het spijt me dat ik het moet zeggen.
  4. [verwijderd] 12 december 2002 21:54
    rustig karel, quanto is immuun voor licentie. zie li(e)centie, dat zouden we allemaal moeten zijn, want het enige waar hij op uit is, is om zoveel mogelijk zijn naam te zien op dit forum, iets waar hij quanto van beschuldigd. maar je kent het gezegde toch wel van "DE POT VERWIJT DE KETEL DAT HIJ ZWART ZIET'. we kunnen licentie ook de bijnaam 'POT' geven. gr piet
  5. [verwijderd] 13 december 2002 00:14
    Licentie: O.a. en vooral op basis van Quanto's informatie kun/ben je op de hoogte van veel ontwikkelingen in de auto-industrie; als je je nog langer zo laagdunkend gedraagt over mensen die zich enorm inzetten om alle informatie boven water te toveren, zal uiteindelijk niemand meer je postings lezen, omdat blijkt dat je je gedraagt als een querilantje. Dat is jammer, want soms heb je wel iets inhoudelijks te zeggen. Ik kreeg de indruk dat je van de week een paar keer probeerde over Antonov op een goede, inhoudelijke en kritische manier je mening te ventileren, maar blijkbaar komen er weer te veel positieve gegevens naar voren, dat je jezelf weer moet verlochenen. Vervelend voor je, want de komende maanden zuul je nog veel meer positieve info lezen en de koers weer omhoog zien gaan. Licentie, wij hebben je kommentaar dus echt niet nodig en de koers omlaaglullen helpt ook niet. Het zij zo, probeer ermee te leven. pnin
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.