Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Het gaat niet goed

31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 handyman6 13 juli 2009 13:49
    Oei,Frank ,met dat TTverhaal ga je geen vrienden maken,enne:voor de gewone burger kon het allemaal nog wel es veel erger worden als onze (linkse) regering gaat besluiten om ook andere bedrijven dan de banken,met grote sommen geld te willen steunen ,als de eco. echt bakzeil haalt....daar is al voorzichtig een balletje over opgegooit!Een soort "Verolme" aktie..H6
    PS..ik en mijn 2 kinderen hebben allemaal een echte TT en zijn er heel blij mee,want met grote korting aangeschaft en tot nu toe geen ergenissen:kan nog komen ,natuurlijk
  2. [verwijderd] 13 juli 2009 14:34
    Ach, Frank, de wachttijd bij TomTom valt toch wel mee in vergelijking met T-Mobile. Die is al sinds 3 juli (inderdaad, 3 juli) IN HET GEHEEL NIET bereikbaar per telefoon of e-mail. Er is dus altijd nog baas boven baas. Maar ook T-Mobile is een IT-speler. Kennelijk hebben die nerds OF sch..t aan de klant of ze hebben er geen verstand van.
  3. [verwijderd] 13 juli 2009 14:50
    Perbericht van TomTom van april. Plaats 1 t/m 9 in consumentenbond test. Kun je nagaan hoeveel problemen je met andere SatNav's zou hebben.

    TomTom op plaats 1 t/m 9 in Consumentenbond test en ontvangt predikaat ‘Beste Koop’
    Apr 24 2009

    Amsterdam, 24 April 2009 – In de meest recente autonavigatiesystemen test van de Consumentenbond, terug te vinden in de Consumentengids van mei 2009, bezetten de TomTom systemen de eerste tot en met de negende plaats. Alle geteste TomTom modellen staan in de top tien. Hiernaast krijgt ‘s werelds meest verkochte draagbare navigatiesysteem de TomTom ONE het predikaat ‘Beste Koop’. In totaal zijn 23 navigatiesystemen getest op onder meer navigatiekwaliteit en gebruiksgemak.

    De TomTom systemen, waaronder de modellen TomTom GO x40 LIVE, TomTom GO x30, TomTom XL en TomTom ONE, ontvangen de hoogste scores op zowel kwaliteit van de navigatie als gebruiksgemak. Onder kwaliteit van de navigatie vallen: de opstartsnelheid, GPS ontvangst, snelheid en kwaliteit van de routeberekening en –begeleiding en batterijduur. Onder gebruiksgemak vallen: de gebruiksaanwijzing, het dagelijks gebruik, het beeldscherm en de snelheid en bediening van het menu. TomTom’s systemen scoren ook op voorzieningen voor veilig gebruik. Daarnaast worden de TomTom GO x40 LIVE modellen geprezen voor de goede verstaanbaarheid en begrijpelijkheid van gesproken instructies.

    “Deze fantastische resultaten onderstrepen de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze producten”, zegt Marcel Honsbeek, Country Manager voor TomTom in Nederland. “Nadat we gisteren reeds de Consumentenbond Topper Award mochten ontvangen en deze maand al eerder als beste werden getest door Kassa Magazine, overtreffen deze testresultaten onze stoutste verwachtingen. Zowel consumenten als de Consumentenbond zelf hebben vastgesteld dat TomTom de beste keuze is op het gebied van autonavigatie.”

    In totaal zijn in de test van de Consumentengids 23 producten getest, waarvan negen TomTom producten. De volledige testresultaten zijn terug te lezen in de meest recente Consumentengids (vanaf 25 april in de winkel) en op www.consumentenbond.nl (inlogcode vereist).

    TomTom won eerder deze maand ook de navigatietest in Kassa Magazine. Meer informatie over deze test is te lezen in het april nummer van Kassa Magazine en op www.tomtom.com
  4. [verwijderd] 13 juli 2009 15:21
    Beste Frank,

    Je hebt gelijk gehad met je visie! Mijn complimenten.

    Maar nu is de situatie weer wat anders. Hoe de koersen nu zullen verlopen kunnen we niet zo maar uit de grafieken (TA zeg maar) aflezen. Als de cijfers meevallen van de bedrijven en de meeste bedrijven zien het wel zitten voor het komende half jaar en daarna, dan gaan we domweg vanaf nu omhoog.

    Maar ... we moeten zelf nu nog voorzichtig blijven. Dat ben ik met je eens!

    Veel geluk en een prettige vakantie!
  5. Klippie67 13 juli 2009 15:57
    Cees/Frank

    Je onderschat de kracht van de huidige extreem lage rente-niveaus. In de zomer van 2007 was iedere huizenbezitter in Spanje (een van de hardst getroffen landen daarna) in paniek omdat de een-jaars euribor naar een voor hen veel te hoog niveaus gestegen. Iedereen weet wat er daarna met de Spaanse vastgoed markt is gebeurd. Nu is de een-jaars euribor gedaald tot het allerlaagtste punt in tijden. Dit betekent voor de gemiddelde huizenbezitter in Spanje een lastenverlichting van ruim 3.500 euro per jaar !!! Voor die contreien een enorme inkomens boost. Plus dat de huizenprijzen primair en secundair behoorlijk in prijs zijn afgekomen. De kranten staan daar nu vol met successtories van mensen die nu op de bodem van de markt tegen extreem gunstige voorwaarden huizen kopen.
    HET GAAT NIET GOED.........maar dat is geen eeuwigdurende status, economy goes in cycles,
    Door te stunten met de rentes hebben de Centrale Banken een aardige dam opgetrokken.
  6. [verwijderd] 13 juli 2009 17:21
    zit veel in de column, consu-info mag niet maar vind ik wel erg aardig.
    temeer omdat ikzelf ook wel wat TT misère ken , wat? nou, dat de kaart grieklnd zo duur is als w-europa, is het daar oorlog of zo. Verschillende kaarten overlappen, landen ontbreken en dan zijn zij nog het beste ? Aanbieding kaart usa wordt verlengd, 2 weken later als ik het apparaat heb is de actie zonder aankondiging be-eindigd. De 720 is Zwart gelakt van achter, niet te handig in heet land want je brandt je fikke en de batterij huilt.Op 1 punt moest ik door 2 riviertjes en door het groen, met een huurauto, gelukkig was het een huurauto.Weet je wat het hele punt is? ze hadden nooit voor dit bedrag tele-atlas moeten kopen. Een cursus CEO zou vanuit euronext niet misstaan, zie ook alle andere emissies.De mp3-speler is prima. Misschien moet ik maar een mp3-speler kopen die goed kan kaartlezen. ;-))
31 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.