Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Aandeel TomTom AEX:TOM2.NL, NL0013332471

Laatste koers (eur) Verschil Volume
4,854   0,000   (0,00%) Dagrange 4,824 - 4,960 108.244   Gem. (3M) 236,1K

TomTom vrijdag 10 juli

75 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. jeroenvdw 10 juli 2009 15:10
    sorry hoor maar ik kan me moeilijk inbeelden dat zowel de privé investeerders als de oprichters zo'n bedrag zouden inbregen als ze niet zeker zijn van de toekomstperspectieven.
    Ok, de mogelijkheid dat het aandeel nog dieper zakt is vrij reeël maar op enkele jaren tijd moet er toch wel een mooie meerwaarde inzitten
  2. marijke m 10 juli 2009 15:35

    Tel je zegeningen zou ik zeggen, en onthoud dat de koers van T2 nog lager kan. Mijn koersdoel ligt op +/- € 4,15.

    Waarom ligt je koersdoel zo laag, uitgiftekoers is 4.21 €, dan heb je meteen verlies. Wil zelf straks graag weer instappen, maar ben op mijn hoede voor JdeM. Versatel, weet je wel. Groet Marijke
  3. [verwijderd] 10 juli 2009 16:02
    quote:

    marijke m schreef:

    Tel je zegeningen zou ik zeggen, en onthoud dat de koers van T2 nog lager kan. Mijn koersdoel ligt op +/- € 4,15.

    Waarom ligt je koersdoel zo laag, uitgiftekoers is 4.21 €, dan heb je meteen verlies. Wil zelf straks graag weer instappen, maar ben op mijn hoede voor JdeM. Versatel, weet je wel. Groet Marijke
    Dag Marijke, niet alleen moet je de uitgiftekoers in de gaten houden, ook de aankomende 2e kwartaalcijfers. Vervolgens moet je eens filosoferen over de gang van zaken tot nog toe. Begin vanaf de maand november 2008 en kijk wat er in de loop van de tijd is gebeurd. Naar mijn bescheiden mening, en dat weet ik ook pas na een analise van deze periode, zit JdM er al in vanaf februari 2009.

    Zoals ook bij Versatel, Sopheon en Getronics, zorge JdM voor een positie die NIET bij de AFM gemeld behoefde te worden. Met een dergelijke positie ben je in staat een koers te manipuleren.

    Naar mijn mening is JdM al ingestapt op het niveau € 2,58-€ 2,65 om vervolgens steeds de stukken op te vangen. We weten allemaal nog de periode dat de koers niet omhoog mocht en alle stukken systematisch werden 'opgevangen'.

    Het is toch op z'n minst merkwaardig dat, eigenlijk op niks, T2 een koerssprong van € 3,50 maakte.

    Denk er eens realistich over na en trek je conclusie.

    Houd vooral in het achterhoofd hoe de 'werkwijze' van JdM is. Eerst een koerssprong dan een vreselijke dump. Dan weer een koerssprong en opnieuw een vreselijke dump, etc, etc. Net zolang tot de 'kleine belegger' helemaal 'murf'is.

    Groetjes Henk.
  4. [verwijderd] 10 juli 2009 18:11
    @Henk; het is duidelijk dat je een aversie tegen JdM hebt omdat je in het verleden "slachtoffer" van zijn "praktijken" bent geweest.
    Heeft JdM daarbij de regels van het spel overtreden? of het alleen hard gespeeld? daar moet je als je wilt beleggen toch tegen kunnen? beleggen is toch niets anders als het inzamelen van zoveel mogelijk informatie en daarmee je voordeel proberen te doen?

    wat ik niet snap is dat je mening mbt tot TT ook 180 graden gedraaid is.

    komt dit puur de JdM of vindt je de vooruitzichten nu echt zoveel slechter als pak 'm beet 3 maanden geleden?

    overigens ben ik al die tijd gewoon blijven zitten en heb op mijn TT portefeuille nog steeds een leuk rendement (momenteel nog zo'n 45%), ik blijf echter van mening dat het aandeel op niet al te lange termijn de 10 euro op gaat zoeken.
  5. forum rang 10 voda 10 juli 2009 18:24
    FONDSEN UITGELICHT: TomTom, Wavin, Heijmans lager na claimemissies


    Door Ben Zwirs

    Van DOW JONES NIEUWSDIENST



    AMSTERDAM (Dow Jones)--In een inspiratieloze week waarin beleggers vergeefs hoopten op cijfers die zouden duiden op een duidelijke economische opleving verloor de AEX 4,1% op weekbasis. Philips hield als enige AEX-component de voeten droog. Fondsen die een claimemissie aankondigden om kapitaal op te halen, waren terug te vinden aan de onderkant van de markt. TomTom, Heijmans en Wavin hoorden derhalve bij de grootste dalers.



    TOMTOM, HEIJMANS EN WAVIN DE MARKT OP

    Navigatiebedrijf TomTom, bouwer Heijmans en buizenmaker Wavin zochten hun toevlucht tot de financiele markten om de balansen te versterken. De bedrijven dreigden het aan de stok te krijgen met hun banken, omdat zij hun schuldconvenanten leken te gaan schenden.

    Het mes van de claimemissie snijdt echter aan twee kanten. De balans wordt versterkt ten koste van de bestaande aandeelhouder: het belang in het bedrijf en de winst per aandeel verwateren. Aandeelhouders moeten daarom toestemming geven voor de ingrijpende maatregel.

    Binnen de AEX kwam TomTom met een breedverwachte claimemissie. Bij de transactie worden vijf rechten op aandelen tegen een prijs van EUR4,21 elk uitgegeven per acht aandelen, wat neerkomt op een korting van 36,5%.

    Ook in het middensegment wordt bij de gratie van aandeelhouders getracht de balans te versterken. Heijmans wil EUR101 miljoen ophalen middels een 6 voor 1 claimemissie. Het bouwbedrijf geeft daarvoor meer dan 144 miljoen nieuwe aandelen uit, waarmee sprake is van een forse verwatering. Ter illustratie: het oude aandelenkapitaal bestond uit ruim 168 miljoen aandelen.

    Wavin maakte bekend in totaal EUR227 miljoen op te willen halen. Bestaande aandeelhouders mogen daarbij vier nieuwe aandelen kopen voor elk aandeel dat ze nu bezitten, tegen een korting van 38%. Ook de maker van kunststof leidingsystemen gebruikt de opbrengsten uit de nieuwe aandelen om de schuld te verlagen, die aan het eind eerste kwartaal EUR582 miljoen bedroeg.

    De kans is meer dan aanwezig dat ook andere Nederlandse bedrijven met een claimemissie moeten komen. Onder meer printermaker Oce en uitzender USG People zouden zich in de gevarenzone bevinden.

    Die emissies doen de koers van een aandeel echter weinig goed: zo verloor TomTom 18,4%, daalde Heijmans 18,2% en ging Wavin met een verlies van 15,6% de week uit.

  6. [verwijderd] 10 juli 2009 19:16
    quote:

    rokko _81D4 schreef:

    Ik ben ingestapt op 5,44 en hoop ondanks veel negatieve berichten hier dat het de komende weken weer omhoog gaat.Normaal na zo'n daling als de laatste 2 weken komt er een herstel ondanks de emissie.We gaan het meemaken.
    Hier is alvast een positieve

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Bank of America Merrill Lynch herstart het volgen van het aandeel TomTom met een neutral-advies en een koersdoel van ***EUR6,90.*** De waardering is gebaseerd op een gematigd succes voor de iPhone applicatie en de carminat. Het aandeel noteert rond 10.30 uur 1,1% hoger op EUR5,91, terwijl de AEX met 0,9% daalt. (HJL)
    Dow Jones Nieuwsdienst: +31-20-5715200; amsterdam@dowjones.com
    (END) Dow Jones Newswires
    July 08, 2009 04:51 ET (08:51 GMT)
    © 2009 Dow Jones & Company, Inc.

    TMO CALL 21 10MCH 8,27
    NL0000387058

    BRON: ABN-AMRO TRADEBOX

    Er wordt al over gesproken dat TT bewust positieve persberichten, omtrent het succes van de I-phone en daarmee direct verbonden software sales van TT-software, verzwegen heeft. Om hiermee na de emissie mee uit te komen. Ook omdat de DGA's van TT er zelf inzitten in de claimemissie met 169 miljoen EV. En die willen er zelf ook wat aan verdienen ;-)

    Ik denk dat je een stroom van goednieuwsberichten kunt gaan verwachten, waarvan bovenstaande de 1e zal zijn in lange rij van PB's

    Ik heb zelf uit 1e hand van de persofficer van TT, De Heer Piekaar. Dat TT ook in gesprek is met andere autofabrikanten over leverantie van TT-Soft&Hardware. Verder gaf deze persman mij nog mee als undubbelzinnig advies: "Goed de persberichten van TT in de gaten blijven houden" Letterlijke woorden!

    Jammer voor alle beleggers die als lemminigen achter elkaar hun claimrights verkwanseld hebben aan de beurs. Ben zelf niet van plan mijn TT-deeltjes onder de 10 te laten gaan om eerlijk te zijn. Prettig weekeinde verder iedereen!
  7. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 11 juli 2009 02:05
    quote:

    kassiebora schreef:

    Volgens de prospectus:
    End of trading SETs 13:00 hours (CET) on 13
    July 2009
    End of Exercise Period 15:00 hours (CET) on 13
    July 2009
    Maar brookers als Alex en Binck mogen er eerder mee stoppen.
    Bij ING kan ik nu nog orders in die claims opgeven, en tot maandag 12 uur aangeven of ik ze exercisen wil.
  8. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 11 juli 2009 02:42
    quote:

    munckf schreef:

    ....
    Overigens ook in het geval van "technische probleempjes" (vreemd dat die niet vooraf bekend zouden zijn als de productlancering klaar ligt!!!!!) is en blijft het een zeer kwalijke zaak dat verschillende partijen verschillend geinformeerd zijn! Ik schat jou hoger in dan dat je zou geloven dat de emissiepartners NIET 100% van de hoed en rand weten!
    ...
    Ja, ook ik verbaas me over een 'show' in LA, en daarna stilte, en berichten over technische problemen. Was het naïviteit, of 'God zegene de greep?'

    Wat ik wel of niet geloof? Ik geloof zeker dat er al weken voor 14 juni overleg tussen allerlei partijen (TT, banken, Cyrte cs.) is geweest over die emissies. Die lagen klaar. En na de opwekkende LA-show en de koersstijging was het moment daar. Het ligt zeer voor de hand om te veronderstellen dat Cyrte cs. op z'n minst verteld was over komend positief nieuws, toen wij dat nog niet wisten. Net zoals die PR-officer waar 'uptrent' het op dit forum steeds over heeft, van alles belooft of suggereert.

    Officieel hoort dat niet. En nu, op dit moment? Ik ben met jou geneigd te geloven dat bepaalde partijen al wat meer weten. Dat is onwettige voorkennis, dat ben ik met je eens. En ik begrijp ook (zoals een andere poster schreef) dat de banken nu hun 'rol' spelen.

    Toch, ik ben er in zekere zin laconiek onder. Ten 1e omdat er grenzen zijn. Meldingsplicht en zo, als ze het te bont maken vallen ze straks echt door de mand. Ten 2e: Als het binnen die genoemde grenzen verder toch niet te bewijzen valt, waarom zou ik me er dan druk om maken?
    Ten 3e. Is het wel in mijn nadeel? Dat hangt van je beleggingstaktiek af.

    Mijn taktiek is daarop aangepast (hoop ik). Ik speel wat met geschreven calls, wacht tot maandag met het exercisen van mijn rights, maar heb daarnaast een klein ijzeren voorraadje TT dat ik vast hou voor de LT. Dat kan een dipje verdragen. Alleen als ik op de LT mis zit heb ik daarmee pech.

    Overigens met alle respect voor jou en andere actieve en geïnteresseerde mede-posters die er mogelijk anders over denken.
  9. [verwijderd] 11 juli 2009 09:32
    Het is een groot poppenkast geweest met de iphone nieuws. Diegene die in het eerst uur hun claim hebben verkocht hebben nu hun verliezen kunnen beperken. Ik verwacht dat de koers rond de 4,21 euro komt tydens de emissie. Dus voor diegenen die geen claimrechten die kunnen dan voor eeen prikkie ttm inslaan.
    Had ik de claims maar verkocht en maar afwachten tot na de emissie.
  10. forum rang 8 Beperktedijkbewaking 11 juli 2009 10:59
    quote:

    Dagobert$$ schreef:

    Het is een groot poppenkast geweest met de iphone nieuws. Diegene die in het eerst uur hun claim hebben verkocht hebben nu hun verliezen kunnen beperken. Ik verwacht dat de koers rond de 4,21 euro komt tydens de emissie. Dus voor diegenen die geen claimrechten die kunnen dan voor eeen prikkie ttm inslaan.
    Had ik de claims maar verkocht en maar afwachten tot na de emissie.
    Zou kunnen. Daarom wacht(te) ik met het uitoefenen van m'n claims. Of mooi verkopen, nee dus nu, dan uitoefenen.

    Maar nu even los van de emissie. Ben je op LT optimistisch over TT of niet? Zo nee, OK, ik respecteer dat. Dan had je wel 2 weken geleden moeten verkopen.
    Geloof je er wel in? Dan moet je accepteren dat je de toekomstige winst met 62,5% meer aandelen moet delen. Wel met het gegeven dat de schuld van TT na de emissie navenant gedaald is.

    Wie slim handelen wil met claims kan ze (bij sommige banken) nog inslaan voor een prikkie.

    Voor alle anderen geldt, emissie of niet: hoe denk je over TT als bedrijf, op de (M)LT?
    Lastig hè? Maar dát is nu beleggen.
  11. [verwijderd] 11 juli 2009 11:06
    quote:

    Dagobert$$ schreef:

    Het is een groot poppenkast geweest met de iphone nieuws. Diegene die in het eerst uur hun claim hebben verkocht hebben nu hun verliezen kunnen beperken. Ik verwacht dat de koers rond de 4,21 euro komt tydens de emissie. Dus voor diegenen die geen claimrechten die kunnen dan voor eeen prikkie ttm inslaan.
    Had ik de claims maar verkocht en maar afwachten tot na de emissie.
    Ik denk en zeker hoop dat de koers niet meer op 4,21 beland ha ha.Maar dan ben ik er uit en slik mijn verlies helaas,komende week is belangrijk.Ik denk dat er veel van de koers af is dus ik denk dat we boven de 5 blijven en weer omhoog kunnen,alleen hebben we ook nog met het sentiment te maken en die is niet best,fijn weekend allemaal.
  12. [verwijderd] 11 juli 2009 11:21
    quote:

    HandeR schreef:

    [quote=Dagobert$$ ]
    Het is een groot poppenkast geweest met de iphone nieuws. Diegene die in het eerst uur hun claim hebben verkocht hebben nu hun verliezen kunnen beperken. Ik verwacht dat de koers rond de 4,21 euro komt tydens de emissie. Dus voor diegenen die geen claimrechten die kunnen dan voor eeen prikkie ttm inslaan.
    Had ik de claims maar verkocht en maar afwachten tot na de emissie.
    [/quote]

    Zou kunnen. Daarom wacht(te) ik met het uitoefenen van m'n claims. Of mooi verkopen, nee dus nu, dan uitoefenen.

    Maar nu even los van de emissie. Ben je op LT optimistisch over TT of niet? Zo nee, OK, ik respecteer dat. Dan had je wel 2 weken geleden moeten verkopen.
    Geloof je er wel in? Dan moet je accepteren dat je de toekomstige winst met 62,5% meer aandelen moet delen. Wel met het gegeven dat de schuld van TT na de emissie navenant gedaald is.

    Wie slim handelen wil met claims kan ze (bij sommige banken) nog inslaan voor een prikkie.

    Voor alle anderen geldt, emissie of niet: hoe denk je over TT als bedrijf, op de (M)LT?
    Lastig hè? Maar dát is nu beleggen.

    Ik was een MT denker, tot vorig jaar juli. Ik had een x aantal ttm toen gekocht voor rond de 16 euro. Ik was er weer uitgestapt rond de 9 euro. Dit jaar ben ik weer ingestap voor rond de 6 euro(voor de omrekening van emissie).
    TTM moet meer communiceren met de aandeelhouders. Ze doen zo geheimzinnig over de deal met Iphone.
  13. [verwijderd] 11 juli 2009 14:05
    quote:

    HandeR schreef:

    [quote=munckf]
    ....
    Overigens ook in het geval van "technische probleempjes" (vreemd dat die niet vooraf bekend zouden zijn als de productlancering klaar ligt!!!!!) is en blijft het een zeer kwalijke zaak dat verschillende partijen verschillend geinformeerd zijn! Ik schat jou hoger in dan dat je zou geloven dat de emissiepartners NIET 100% van de hoed en rand weten!
    ...
    [/quote]

    Ja, ook ik verbaas me over een 'show' in LA, en daarna stilte, en berichten over technische problemen. Was het naïviteit, of 'God zegene de greep?'

    Wat ik wel of niet geloof? Ik geloof zeker dat er al weken voor 14 juni overleg tussen allerlei partijen (TT, banken, Cyrte cs.) is geweest over die emissies. Die lagen klaar. En na de opwekkende LA-show en de koersstijging was het moment daar. Het ligt zeer voor de hand om te veronderstellen dat Cyrte cs. op z'n minst verteld was over komend positief nieuws, toen wij dat nog niet wisten. Net zoals die PR-officer waar 'uptrent' het op dit forum steeds over heeft, van alles belooft of suggereert.

    Officieel hoort dat niet. En nu, op dit moment? Ik ben met jou geneigd te geloven dat bepaalde partijen al wat meer weten. Dat is onwettige voorkennis, dat ben ik met je eens. En ik begrijp ook (zoals een andere poster schreef) dat de banken nu hun 'rol' spelen.

    Toch, ik ben er in zekere zin laconiek onder. Ten 1e omdat er grenzen zijn. Meldingsplicht en zo, als ze het te bont maken vallen ze straks echt door de mand. Ten 2e: Als het binnen die genoemde grenzen verder toch niet te bewijzen valt, waarom zou ik me er dan druk om maken?
    Ten 3e. Is het wel in mijn nadeel? Dat hangt van je beleggingstaktiek af.

    Mijn taktiek is daarop aangepast (hoop ik). Ik speel wat met geschreven calls, wacht tot maandag met het exercisen van mijn rights, maar heb daarnaast een klein ijzeren voorraadje TT dat ik vast hou voor de LT. Dat kan een dipje verdragen. Alleen als ik op de LT mis zit heb ik daarmee pech.

    Overigens met alle respect voor jou en andere actieve en geïnteresseerde mede-posters die er mogelijk anders over denken.

    Ja, de gang van zaken is wel in het voordeel van de TT-belegger, mits zij natuurlijk nog niet hun claimrights verkocht hebben. Koers hangt de aankomende dagen ook af van de emissie en hoe succesvol die verlopen is.

    Als er bij TT geen of bijna geen 'rumpcertificaten' verkocht hoeven te worden door middel van een onderhandse plaatsing voor tegen een lagere prijs alla Heijmans. Dan kun je spreken van een geslaagde emissie. Want dat betekend dat beleggers nog voldoende vertrouwen hebben in TT om de claimrights aan te schaffen voor de geldende dagkoers die 4,21 waard zijn. Zit je uit mijn hoofd op een goede 5 euro. En daar nog een stijging in te zien aankomende tijd voor TT. En dat zal de koers ongetwijfeld ten goede komen.
    Volgende week weten we meer.
  14. forum rang 6 marique 11 juli 2009 20:02
    quote:

    HandeR schreef:

    Wat ik wel of niet geloof? Ik geloof zeker dat er al weken voor 14 juni overleg tussen allerlei partijen (TT, banken, Cyrte cs.) is geweest over die emissies. Die lagen klaar. En na de opwekkende LA-show en de koersstijging was het moment daar. Het ligt zeer voor de hand om te veronderstellen dat Cyrte cs. op z'n minst verteld was over komend positief nieuws, toen wij dat nog niet wisten.
    HandeR,
    Bij vrijwel alle emissies zie je kort voor de formele bekendmaking opvallende koersbewegingen en vooral volume-explosies. Met voorkennis handelen blijkt onuitroeibaar.
    Bij TT bijvoorbeeld op dinsdag 9 juni koersstijging +18% en volume 6x normaal. Dan twee dagen tamelijk rustig en op vrijdag 12 juni wederom een koerssprong van +22% onder hoog volume. En dan in het weekend de bekendmaking van de emissie en het belang van Cyrte e.a.

    In enkele dagen van 5+ euro naar 7+ euro. Zomaar 40% erbij. En Cyrte kreeg de aandelen voor 6,12. Dat was de gemiddelde koers van de voorafgaande 10 dagen. Cyrte genaaid? Nou nee, Cyrte laat zich geen oor aannaaien.

    Je kunt je dus afvragen wie die koersstijging heeft/hebben bewerkstelligd. En vooral welke rol Cyrte zelf hierin speelt.
    Op het eerste gezicht zou je denken dat een koers van € 5+ (min of meer normale koers voorafgaande periode) voor Cyrte veel aantrekkelijker zou zijn dan de deelneming op € 6,12. En als de koers op € 5+ was gebleven, zou ook de uitgifteprijs aanmerkelijk lager dan 4,21 zijn geweest.
    Maar ... bij een lagere uitgifteprijs zou ook het aantal nieuw uit te geven aandelen aanmerkelijk hoger zijn geweest dan nu. En ik denk dat geen enkele aandeelhouder daar blij mee zou zijn. Zie de moeizame gang van zaken bij Heijmans en Wavin.

    Ik denk dus dat TT én Cyrte én begeleidende banken gezamenlijk een fraai staaltje koersbeïnvloeding ten beste hebben gegeven.
    Over goed of slecht laat ik me niet uit. Als "de markt" het niet vertrouwt, gaan we dat snel weten. En als de markt er wél vrede mee heeft, heeft TT bewezen ook een prima emissie-navigator in handen te hebben.

    marique
  15. [verwijderd] 14 juli 2009 13:05
    quote:

    Uptrent schreef:

    [quote=HandeR]
    [quote=munckf]
    ....
    Overigens ook in het geval van "technische probleempjes" (vreemd dat die niet vooraf bekend zouden zijn als de productlancering klaar ligt!!!!!) is en blijft het een zeer kwalijke zaak dat verschillende partijen verschillend geinformeerd zijn! Ik schat jou hoger in dan dat je zou geloven dat de emissiepartners NIET 100% van de hoed en rand weten!
    ...
    [/quote]

    Ja, ook ik verbaas me over een 'show' in LA, en daarna stilte, en berichten over technische problemen. Was het naïviteit, of 'God zegene de greep?'

    Wat ik wel of niet geloof? Ik geloof zeker dat er al weken voor 14 juni overleg tussen allerlei partijen (TT, banken, Cyrte cs.) is geweest over die emissies. Die lagen klaar. En na de opwekkende LA-show en de koersstijging was het moment daar. Het ligt zeer voor de hand om te veronderstellen dat Cyrte cs. op z'n minst verteld was over komend positief nieuws, toen wij dat nog niet wisten. Net zoals die PR-officer waar 'uptrent' het op dit forum steeds over heeft, van alles belooft of suggereert.

    Officieel hoort dat niet. En nu, op dit moment? Ik ben met jou geneigd te geloven dat bepaalde partijen al wat meer weten. Dat is onwettige voorkennis, dat ben ik met je eens. En ik begrijp ook (zoals een andere poster schreef) dat de banken nu hun 'rol' spelen.

    Toch, ik ben er in zekere zin laconiek onder. Ten 1e omdat er grenzen zijn. Meldingsplicht en zo, als ze het te bont maken vallen ze straks echt door de mand. Ten 2e: Als het binnen die genoemde grenzen verder toch niet te bewijzen valt, waarom zou ik me er dan druk om maken?
    Ten 3e. Is het wel in mijn nadeel? Dat hangt van je beleggingstaktiek af.

    Mijn taktiek is daarop aangepast (hoop ik). Ik speel wat met geschreven calls, wacht tot maandag met het exercisen van mijn rights, maar heb daarnaast een klein ijzeren voorraadje TT dat ik vast hou voor de LT. Dat kan een dipje verdragen. Alleen als ik op de LT mis zit heb ik daarmee pech.

    Overigens met alle respect voor jou en andere actieve en geïnteresseerde mede-posters die er mogelijk anders over denken.

    [/quote]

    Ja, de gang van zaken is wel in het voordeel van de TT-belegger, mits zij natuurlijk nog niet hun claimrights verkocht hebben. Koers hangt de aankomende dagen ook af van de emissie en hoe succesvol die verlopen is.

    Als er bij TT geen of bijna geen 'rumpcertificaten' verkocht hoeven te worden door middel van een onderhandse plaatsing voor tegen een lagere prijs alla Heijmans. Dan kun je spreken van een geslaagde emissie. Want dat betekend dat beleggers nog voldoende vertrouwen hebben in TT om de claimrights aan te schaffen voor de geldende dagkoers die 4,21 waard zijn. Zit je uit mijn hoofd op een goede 5 euro. En daar nog een stijging in te zien aankomende tijd voor TT. En dat zal de koers ongetwijfeld ten goede komen.
    Volgende week weten we meer.

    Nou wat zei ik je, claimemissie is geslaagd en TT staat fors hoger vandaag. Weer gelijk gekregen..
    Ik zeg het je: PB's over I-Phone en nieuwe contracten met autofabrikanten aanstonds..
    PB's de aankomende tijd goed in de gaten houden/ dash weer naar 7,92..
  16. [verwijderd] 14 juli 2009 13:48
    quote:

    marique schreef:

    Ik denk dus dat TT én Cyrte én begeleidende banken gezamenlijk een fraai staaltje koersbeïnvloeding ten beste hebben gegeven.
    Ik blijf me er over verbazen dat er hier mensen zijn die respect lijken te hebben voor het misbruik maken van een ongelijkwaardige informatiepositie! Ik vind dat rattengedrag.

    Handelen met voorkennis is een strafbaar feit of je nu gepakt wordt of niet. Moraliteit is ook iets in je hoofd en je hart!

    Verdienen aan voedselschaarste in de hongerwinter van 1944 was ook immoreel. Je kon er goed aan verdienen en vrijwel niet op gepakt worden, maar het was immoreel!

    Zouden jullie nog steeds respect hebben wanneer de moraliteit steeds verder zou opschuiven naar Napolitaanse normen?! Of vinden jullie Holleeder wellicht ook een "coole" gast? Vinden jullie het normaal en acceptabel dat zogenaamd "keurige" banken en verzekeraars massaal onwetende burgers willens en wetens hebben misleid met woekerpolissen?
75 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.