Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

WAT NU?? Mocht er een bod komen van drie Euro m

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 mei 2000 21:26
    DIT IS NIET WAAR. Je krijgt eerst bericht van je bank. Daarin staat als je niet reageert dat je aandelen aan geboden worden door de bank aan de overnemer. Wil je je aandelen houden omdat je de prijs te laag vind, dan meld je dit bij je bank. En je aandelen worden niet aangeboden en blijven gewoon in je bezit.
  2. [verwijderd] 23 mei 2000 23:36
    Dag beste AND beleggers. Ik ben van mening dat we allemaal 1 front moeten vormen en onze aandelen voorlopig niet moeten verkopen. Wanneer we deze strategie allemaal toepassen kunnen we het maximale eruit halen. Wat het koersdoel dan wordt bepaald de markt. Maar bij een huidige koers die zo laag is ben je geen echte belegger als je nu afstand doet van zo'n goed aandeel. And gaat na deze reoganisatie zeker een keer winst maken en dat moet ook meegenomen worden. Dus beste mensen even geduld bewaren en ons geduld wordt beloond.
  3. Quold 26 mei 2000 00:25
    Deestok, Dat sommige banken er voor kiezen zonder bericht aandelen aan te melden voor een overname, doet er niets aan af, dat een belegger zelf de keus heeft zijn aandelen wel of niet aan te melden. Ook wat betreft Multihouse zit je er naast. De enige reden, dat Multihouse nog een beursnotering heeft, is dat er minder dan 95% van de aandelen aangeboden is aan de overnemende partij. Anders was Multihouse al lang van de beurs gehaald. Die 95%-regeling is er overigens niet voor niets. De regeling moet voorkomen, dat een minderheid van beleggers een volkomen plausibele overname blokkeert met het doel er een slaatje uit te slaan. Wytze.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.