Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Middelkoop goes...jammer!!!

65 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 maart 2009 11:40
    quote:

    Macondo. schreef:

    Die vermelding op wikipedia is inmiddels een stuk positiever geworden. Willem Middelkoop blijkt zélf alle kritiek er uitgehaald te hebben:

    nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wi...

    Dan verkeert hij in goed gezelschap want ook het Koninklijk Huis doet dat net als vele anderen.

    Mensen moeten gewoon niet zoveel absolute waarde aan Wikipedia toekennen want het is verre van een objectie medium.

  2. FranzolVonDangen 12 maart 2009 13:59
    Ha dat vond ik ook al zo fantastisch aan die willem middelkoop. Schrijft hij een heel boekje over hoe de dollar zal vallen. Dan kom ik op z'n website waar hij die junior mijnen ooit pumpte(toen in 2007) biedt hij al zn service aan in dollars. Echt dan weet je toch wel dat zo iemand gewoon een onzin verhaal verteld. En kijk maar dollar is gestegen sinds deze crisis. bijna niemand heeft dat voorspeld. alle analisten waren ook maar schapen die achter elkaar aanlopen. middelkoop verzint ook niks zelf hij schrijft gewoon andere klakkeloos over zoals schiff.
  3. FranzolVonDangen 12 maart 2009 14:28
    Ik zat ook dicht op de top. Iets meer dan een jaar geleden. Wie had het kunnen weten. In de NRC werd rond die tijd de herengracht index (google maar) gepresenteerd. waarin je makkelijk een omkerende trend had kunnen zien, als je tenminste niet in dat hele decoupling verhaal geloofde van peter schiff.

    Mijn punt is mensen op dit forum kunnen net zo goed de markt voorspellen als wm of andere analisten, alleen zij komen niet op tv.

    www.iex.nl/forum/topic.asp?topic=1143...

    FransVanDongen - 10 jan 08, 13:08 | Zoek | Dit is niet OK | Aanbevolen: 0

    In Nederland gaan de huizen prijzen ook naar beneden. Let op: dit is de top. Nu.

    'Huizenmarkt stagneert'
    Uitgegeven: 10 januari 2008 09:36
    Laatst gewijzigd: 10 januari 2008 11:02

    NIEUWEGEIN - De huizenmarkt stagneert. Voor het eerst sinds lange tijd worden er minder woningen verkocht. De markt wordt afgeremd door een tekort aan betaalbare woningen. Dat meldde de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) donderdag.

    In het vierde kwartaal van het afgelopen jaar werden 3 procent minder woningen verkocht dan in dezelfde periode in 2006. De zogenoemde verkoopquote (het aantal verkochte woningen als percentage van het aanbod) daalde met 2,3 procentpunt naar 26,4 procent en kwam daarmee op het laagste niveau in zes jaar.

    Het aantal te koop staande woningen nam toe, met 7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Woningen staan ook langer te koop. Gemiddeld is die tijd 78 dagen, eveneens een toename met 7 procent.

    Betaalbaarheid

    De makelaarsvereniging signaleert dat vooral lagere inkomens moeilijker aan een woning komen. "De onderkant van de markt krijgt de rekening van de afnemende betaalbaarheid langzamerhand gepresenteerd.

    Juist deze groep kopers wordt ook zwaarder dan anderen geconfronteerd met andere aan de woning gerelateerde lasten, zoals OZB, verontreinigingsheffingen en energielasten. Die stijgen behoorlijk en wegen voor starters zwaarder dan voor doorstromers", aldus NVM-voorzitter Ger Hukker.

    Stijging

    Ondanks de stagnatie zijn de prijzen van woningen opnieuw gestegen. In het vierde kwartaal bedroeg de stijging 1,2 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. De prijs van een verkochte woning komt nu gemiddeld op 247.000 euro.

    De makelaarsvereniging schat dat de prijs van een gemiddelde woning over heel 2007 4,3 procent hoger lag dan in 2006, toen sprake was van een stijging met 3,4 procent.

    Ook in 2008 zal de prijs van een gemiddelde woning stijgen, maar door de stagnatie minder hard dan in voorgaande jaren. De NVM houdt het op een stijging van rond de 2 procent.
65 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.