Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Poen met Koen

26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 februari 2009 11:41
    Het probleem met Hoefgeest is dat hij te lang in een bepaalde richting blijft denken en dan het gewonnen geld weer prijsgeeft met onverklaarbare dan weer put, dan weer call, nee toch maar weer put, of nee toch beter call - adviezen. Ik ben een tijdje op zijn SMS-service geabonneerd geweest. Als je hoognodig van je geld af moet dan moet je die adviezen volgen. Krijgt hij geen gelijk, dan worden zijn uitspraken steeds extremer. Rare man.......
  2. [verwijderd] 23 februari 2009 11:56
    quote:

    victorrr schreef:

    Welke lul gaat er nou naar een presentatie van die landverrader Koen Hoefgeest die al 20 jaar hetzelfde roept?
    Dat is nou het mooie van het verhaal: die man roept al 20 jaar dat het mis zal gaan, en uiteindelijk krijgt ie gelijk. Toch een goede voorspelling?! Het is echt een topper hoor.
  3. [verwijderd] 23 februari 2009 11:59
    Ik heb jaren geleden een presentatie van Koen H. bijgewoond, na een verhaal waardoor je alleen nog snikkend met een zaklamp en een fles Jack D. onder de keldertrap wilt kruipen kwam er toch wel een aanbeveling om via het bedrijf waar hij voor werkte (toen in elk geval) toch iets met de centjes te gaan doen. Een reguliere zwartkijkende beer, en die hebben helaas nogal eens gelijk. Maar toch geen aanbeveling om met een staaf goud, een slof sigaretten wat blokken zeep en blikken bruine bonen bij Koen en Willem in de berengrot te gaan wonen. Het blijft toch ook klantenwerving.Dus niet getreurd Koen is een optimist!
  4. [verwijderd] 23 februari 2009 14:24
    Het zal best interessant zijn geweest bij Hoefgeest. Maar heeft die ook verteld dat die zeker het afgelopen jaar alleen maar hele hele grote verliezen heeft gemaakt met zijn optie adviezen !!!!!!!!!!!!! En dat zijn overtuigende prietpraat per telefoon niet klopte.
    Het is maar dat je het weet. Er zijn denk ik mensen bij die door zijn adviezen "straat arm " zijn geworden

    Groet Ton van Loosbroek
  5. bvaneersel 24 februari 2009 13:12
    Ach,die Koen begrijpt heel goed dat beleggen een eenzame bezigheid is,en het houvast geeft een visie van een expert te horen.Een genuanceerd verhaal heeft iedereen al,dus om zijn 80 cent per minuut binnen te halen moet hij hard schreeuwen en uiterste standpunten innemen.Bij een vorige crisis adviseerde hij bijv. de waarde van je huis geheel te verzekeren met put-opties unilever, waarna de koers vrolijk steeg!En vergeet niet,dat 50% kans op gelijk erg groot is.Koen doet het erg goed,voor zijn eigen zakken!!!Hij geeft op iedereen af en zit hij er zelf naast is het de schuld van de onnozele beller.Een zichzelf overschattende clown,de je veel geld kan kosten als je hem serieus neemt! Bert
26 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.