Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Moolen, van der« Terug naar discussie overzicht

vd Moolen koersverloop 2009

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 januari 2009 15:53
    quote:

    ReneB schreef:

    [quote=Adek 2001]
    Ik lig op 1,75
    [/quote]

    Dat kan, maar je krijg ze voor die prijs niet meer in bezit.
    Door het terechte negatieve sentiment wordt de koers verder gedrukt, maar we zijn nu zo ongeveer klaar wat betreft vdM

    Ik zou nooit nooit zeggen een tijd terug waren er meerdere mensen, waaronder ik die zeiden de 2,00 gaan we niet meer zien. Maar als realistische aandeelhouder houdt ik met alles rekening als er een nieuwe ronde afboekingen gaat komen bij alle bedrijven. Het hangt volledig af van VDM zelf als de cijfers meevallen zien we de 1,75 niet anders houd je maar vast. Het blijft een gok waar je gaat liggen ik hoop altijd dat ik een paar centen te vroeg ben met aankoop dan 1 cent te laat. Waar is trouwens 1,75 op gebasseerd want ik denk dan als het echt zo slecht is bij VDM dat de koers nog zoveel omlaag kan dan staat dit bedrijf op omvallen terwijl ervolgens mij van een groot verlies in 2007 nu weer een mooie winst gedraaid gaat worden en het richting de toekomst alleen maar beter kan worden door de beëindigde activiteiten die een eenmalige last veroorzaken maar daarna alleen maar zullen bijdragen aan de winst in de komende jaren.
  2. Legion2000 28 januari 2009 16:45
    inderdaad. En desondanks het kruipen uit het dal toch een dramatische koers.... wow... wie wordt hier nou voor de gek gehouden. Als de cijfers slecht zijn, zijn we iig goed gepiepeld.....

    had alles eruit gefl. op 3.30, nu op 2.04 weer terug, maar ben benieuwd hoe lang ik nog op (mini) winst sta...
  3. [verwijderd] 1 maart 2009 00:12
    quote:

    dutchamazone schreef:

    [quote=SPIKY]
    Niet te geloven dit en dan zijn we een maand verder en vandaag maar weer eens ingestapt hier, misschien weer de witte raaf richting cijfers?
    [/quote]

    Ben ook ingestapt het moet toch gouden tijden zijn voor handelaren.

    Dutch
    Blijkbaar niet dutch.In het 3e kwartaal waren de marktomstandigheden nog beter dan die van het 4e kwartaal.

    De verwachtingen waren hooggespannen na het per ongeluk fantastische 2e kwartaal, een nettowinst van 9 miljoen, maar toen kwamen de cijfers over Q3, een totale deceptie, een winst uit gewone bedrijfsuitoefening van een half miljoen, buiten de vele ellendige miljoenen die moesten worden afgeschreven op een mislukt avontuur.

    De markt voor particulieren, de binckformule zou in dit klimaat niet lucratief zijn zo was het verhaal dus verlies nemen en uithuilen.

    Ondertussen start men met VDM global markets en wie moeten deze kar gaan trekken?....jawel particulieren want de formule is zo succesvol in Engeland of is het ondertussen was........................

    Verder zou die transactie met die gtst eind vorig jaar definitief worden afgerond, er is tot op heden nog geen persbericht uitgebracht omtrent die afronding en dat is vreemd want het is gebruikelijk dat daar een persbericht aan wordt besteed als de zaak definitief is beklonken.
    ( ik verwacht nieuwe voorwaarden )

    Het is een vage tent die aandeelhouders in het ongewisse laat, maar ik verdenk ze er wel van alvast te profiteren van wat de insiders wel weten en de outsiders niet.

    Gelukkig bezit de CEO nog wel 10% van de uitstaande aandelen......tenminste?
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.