Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

SNS Reaal« Terug naar discussie overzicht

Geloofwaardigheid

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. Koos_2 18 december 2008 19:35
    Als ik de strategie bekijk van SNS REAAL dan lees ik op de site het volgende
    "waardeontwikkeling
    SNS REAAL wil waarde creëren voor al haar belanghebbenden, met name aandeelhouders, klanten, medewerkers en de samenleving"
    Als de koers vooruitloopt op de ontwikkelingen, dan loopt de koers niet in pas met de stategie.
    Je kunt dan als bedrijf minimaal over de gang van zaken communiceren een feit is als ik de reacties lees, dat je op het moment met een groot aantal gefrustreerde aandeelhouders zit. Het pensioenfonds, dat destijds voor 16 euro is ingestapt om de nodige overnames te financieren, zal zich een tweede keer bedenken alvorens in SNS REAAL te stappen. Je kunt wel alles aan de huidige kredietcrises toewijzen, maar dat is te gemakkelijk. Je kunt toegeven, dat je achteraf gezien Zwitserleven en AXA te duur hebt gekocht maar daar was je zelf bij. De huidige CFO Latenstein van Voorst was daarbij, Sjoerd van Keulen en ook de huidige raad van commissarissen.Hebben deze mensen niet gefaald? Alsmede alle dikbetaalde adviseurs? Beloofd dit wel veel goeds voor de toekomst?
  2. [verwijderd] 18 december 2008 21:59
    De houding van bankiers en hun bestuurders zijn conform het manifest van normen en waarden, wat opgesteld is voor en door hun zelf! Dit type verouderde management heeft zijn langste tijd gehad, en wordt door de nieuwe generatie managers absoluut niet geaccepteerd, behalve dan door de eigen familieleden en kennissen in het old-boys netwerk.
  3. [verwijderd] 19 december 2008 13:13
    Noem een beursgenoteerd bedrijf, maakt niet uit welke, waarvan het aandeel het in deze tijd goed doet. Goede bedrijven genoeg alleen het aandeel wordt door de markt geprijsd en die markt is de weg wat kwijt. Ik ga ervan uit dat je een dergelijk draadje niet zou aanmaken wanneer het aandeel op 14 Euro stond. Je hebt net als willocq jezelf een mooi doel gesteld.

    De vraag is natuurlijk of je je doel haalt. Voor jou geen steun wanneer het fout drijgt te gaan.
  4. Koos_2 19 december 2008 19:25
    Natuurlijk ben ik teleurgesteld en had ik hoge verwachtingen van SNS REAAL. En ik ben ook eigenwijs. Twee jaar geleden sprak ik een oude klasgenoot van mij. Hij is een erkend reader.
    Zijn partner werkte destijds bij SNS REAAL. Ik was op dat moment enthousiast over SNS REAAL. Hij zei op dat moment heel uitdrukkelijk. "zorg dat je wegkomt bij SNS REAAL" Eigenwijs als ik ben bouwde ik een positie op. En ook ik zit omdat ik geen put constructies heb gebruikt op dit moment met de gebakken peren. SNS REAAL is voor mij de enige zeperd in 2008. De rest zit ik in savings met een gemiddeld rendement van 5,1 %. De les voor 2008:
    Ga goed met je emoties om en hou vertrouwen in de toekomst. Voor allen een goed beleggingsjaar 2009 toegewenst!
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.