Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

SNS Reaal« Terug naar discussie overzicht

SNS Reaal draagt nieuwe commissaris voor

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 16 december 2008 08:34
    ma 15 dec 2008, 18:25
    UTRECHT (AFN) - Bankverzekeraar SNS Reaal draagt Jos Nijhuis voor als nieuw lid van de raad van commissarissen van het concern. Dit maakte SNS maandag nabeurs bekend.

    Nijhuis is op dit moment lid van de raad van bestuur van Schiphol en zal hier op 1 januari 2009 de positie van bestuursvoorzitter op zich nemen. Eerder werkte Nijhuis bij accountantskantoor PricewaterhouseCoopers.

  2. Koos_2 16 december 2008 23:38
    Allemaal leuk en aardig, die nieuwe commissaris.
    Maar wie is mijnheer Nijhuis eigenlijk? , wat is zijn achtergrond? en wat gaat hij doen bij SNS REAAL als bestuursvoorzitter?
    Als outsider sta je erbij en kijk je er naar. Een commissaris bij een bank moet een super insider zijn met kennis van zaken! Is deze man dat? Ik zou het niet weten. Of is dit een oude jongens krentenbrood invulling waar een vorstelijke vergoeding aan hangt? Alles valt of staat met een heldere,eerlijke en uitgebreide presentatie en communicatie. En dat geldt ook voor de gang van zaken op dit moment. Het is ijzig stil op dit moment rond de gang van zaken bij SNS REAAL. Het gevoel overheerst, dat zaken niet onder control zijn en dingen zomaar gebeuren. Wat wij nodig hebben zijn bestuurders met de 3 K's: KENNIS, KRACHT en KUNDE.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.