Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Aandeel Ageas BRU:AGS.BL, BE0974264930

Laatste koers (eur) Verschil Volume
48,940   -0,160   (-0,33%) Dagrange 48,860 - 49,280 253.883   Gem. (3M) 249,4K

Kadaver D'avingon is weggestemd

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 2 december 2008 17:12
    AMSTERDAM (Dow Jones)--De aandeelhoudersvergadering in Brussel heeft dinsdag met een kleine meerderheid tegen de benoeming gestemd van Etienne Davignon als nieuwe bestuursvoorzitter van Fortis sa/nv.

    Nadat maandag de Nederlandse vergadering in Utrecht al tegen de herbenoeming van twee andere bestuurders stemde, kan Fortis nu geen nieuw bestuur vormen, omdat er minimaal drie bestuurders moesten worden goedgekeurd door beide vergaderingen.

    Volgens de statuten van Fortis moet het huidige bestuur, dat had aangekondigd af te treden, nu aanblijven en een nieuwe vergadering uitschrijven. Daarvoor worden nieuwe kandidaten aangedragen.

    Het wegstemmen van het nieuwe bestuur betekent een overwinning voor de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) en zijn Belgische evenknie Deminor. Volgens de activistische aandeelhoudersvereniging waren de voorgedragen bestuurders te nauw verbonden met het oude bestuur, dat verantwoordelijk wordt gehouden voor de instorting van het Belgisch-Nederlandse financiele concern.

    1-0 voor de aandeelhouders!
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.