Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Nico van Geest - Geduld tot eind 2009

25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 7 handyman6 18 november 2008 17:18
    De beursrally komt eind 2008,rond kerst,en waarom:omdat het leendebacel-vergrootglas oftewel tot een wereldfaillissement gaat lijden(niet dus) of tot een vrij snelle ''openhartoperatie'' die de patient in no-time op de been helpt:Ami's houden niet van halve maatregelen en gaan nog voor oud en nieuw,denk ik , het mes erin zetten...to live or let die/Mister Bond ,I presume?,nou..dan is de keus snel gemaakt in de USA..H6
    PS..overigens:mooie ,duidelijke stellingname v. G. thks!
  2. forum rang 7 handyman6 18 november 2008 17:36
    quote:

    iMac Rulez schreef:

    [quote=handyman6]
    De beursrally komt eind 2008,rond kerst,
    [/quote]

    Keep dreaming.

    Keep on dreaming!Onderschat die Ami's toch niet zo ,man..ze zijn op zijn gevaarlijkst/creatiefst als ze worden overrompeld,bv 9.11 of P.Harbor of nu met die graaibanken/Bush...je zal er nog van opkijken!H6
    PS..ze zijn er gek op dr.House!Oja ..Ruli..here we go!!
  3. [verwijderd] 18 november 2008 17:53
    ASML
    Arcelor Mittal
    Philips
    Tom Tom
    Draka
    Océ
    Wavin

    Het aardige is dat ik er veel om durf te verwedden dat deze aandelen tot de topperformers gaan horen voor 2009. Waarom:

    - Analisten kijken alleen in de achteruitkijkspiegel en lopen altijd achter de feiten aan.

    - Komen ze tot deze verbijsterende constatering, dan proberen ze weer behind the curve te komen (of te wel de zaak correct te voorspellen), door de zaak naar onder toe te overdrijven.

    - De slotsom is dat ze hierdoor weer achter de feiten aanlopen, aangezien de realiteit is dat het hersetl dan alweer een feit is.

    - Ik kan daarom ook iedereen van harte aanbevelen vooral contrair te gaan :-)
  4. [verwijderd] 18 november 2008 20:21
    tsja het venijn zit in het begin van het stuk: ing schrijft even 4,4 miljard af. Gaan zij ook nog hele zware tijden tegemoet? Zou zomaar kunnen. We hopen allemaal op een bodem, maar overduidelijk zitten zowel ing als aegon helemaal scheef en moeten nog miljarden afschrijven (alsof het niets is). Deze bedrijven zijn enorm belangrijk voor nl economie, dus we zijn nog lang niet aan herstel bezig.

    Mensen hebben enorme blunders gemaakt en dit kost vele vele miljarden. Wellicht komen er geniale mensen langs die de boel oplossen maar dat is wensdenken. Ik denk dat we nog lang niet bij de bodem zijn, we gaan wellicht naar 150 en lager en mss staan we over 2,3 jaar weer op dit nivo, maar mss gaan we een japanse situatie in. Hoe het ook zij: ik denk dat er zeer weinig mensen nog zin hebben in de aandelenmarkten en dit alleen al zorgt dat het nog heel lang kan duren voor aandelen weer aantrekkelijk worden.
  5. Klippie67 18 november 2008 21:24
    Paulson overweegt om rechtstreeks de huiseigenaren met hun kamikaze-hypotheken te helpen ipv de bonussen van de wall-street bankiers veilig te stellen ! Als dat gebeurt word de bron (amerikaanse huizenmarkt) van de huidige crisis gestabiliseerd. We zitten op de bodem van de cyclus........tijd om in te stappen
  6. [verwijderd] 18 november 2008 21:58
    ik ben bang dat een rally naar boven ook tot zich laat wachten. ik neem het voorbeeld van japan. ik ben bang dat het zelfs langer kan duren dan eind 2009. mijn vraag is eigenlijk; wie zorgt voor een rally?? volgens mij kan dit alleen nog maar de particulier en beleggersfondsen. dan denk ik dat beleggersfondsen het voorlopig afzijdig laten weten. nee... ik zou meer willen voorstellen dat bos aandelen gaat kopen van bedrijven. zodat wij ook verzekerd zijn van een goede aow.
25 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.