Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Moolen, van der« Terug naar discussie overzicht

14 Oktober 2008

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. andrejes 14 oktober 2008 10:44
    quote:

    Legion2000 schreef:

    we staan wel in rijtje grootste dalers, maar niet in die van grootste stijgers....vlgs mij moeten wij nu ook makkelijk + 10% kunnen doen, dus ik zou ze nog even vasthouden, en niet aan de daghandelaren weggeven.

    Ben erg benieuwd naar Q3 trouwens......
    Grootste dalers??? stijgt alleen maar.

    2,75 0,23 (9,13%) 10:42

  2. forum rang 4 ischav2 14 oktober 2008 14:10
    Even in herinnering.

    Cijfers Q2
    Vd Moolen winst KW2 2008 EUR9,6 mln; stopt Online Trader
    Door Marijn Wellink
    Van DOW JONES NIEUWSDIENST

    AMSTERDAM (Dow Jones)--Van der Moolen holding nv realiseerde over het tweede kwartaal van 2008 een nettowinst van EUR9,6 miljoen, vergeleken met een verlies van EUR9,6 miljoen in dezelfde periode een jaar geleden. Dat is dinsdag middels een persbericht bekendgemaakt.

    Het operationeel resultaat kwam in de verslagperiode uit op EUR14,9 miljoen. In het tweede kwartaal van 2007 bedroeg het operationeel resultaat nog EUR2,8 miljoen negatief.

    Van der Moolen meldt verder dat het stopt met Online Trader (OT) in het derde kwartaal van dit boekjaar. De kosten die dat met zich mee zal brengen bedragen EUR4,5 miljoen in het tweede halfjaar. In 2009 voorziet de onderneming, vanwege het stopzetten van OT, kostenbesparingen met een waarde van EUR4,5 miljoen.

    Voor de rest van het huidige boekjaar voorziet Van der Moolen dat de marktomstandigheden "uitdagender" zullen worden. "In 2009 zal de winstgevendheid verder verbeteren, ook verwachten we een positieve bijdrage van VDM Global Markets dat in het derde kwartaal van 2008 van start gaat".

    De onderneming zou de kwartaalresultaten overigens pas donderdag publiceren, maar besloot dat eerder te doen na het verlies van een voorlopig persbericht. De handel in het aandeel lag op last van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) vanaf vanochtend stil in Amsterdam.

    Dus volgens mij kan wederom winst worden verwacht met een waardedrukkend effect door het stoppen van online Trader.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.