Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Moszkowicz en Baan

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. Pietpaaltjes77 28 augustus 2008 08:49
    Gisteren was op RTLZ te zien dat Moszkowicz nalatig is geweest met zijn zorgplicht voor gedupeerde aandeelhouders van Baan die hij vertegenwoordigde.

    zie:

    www.rtl.nl/components/financien/rtlz/...

    Ik neem aan dat hierbij wordt bedoeld dat dit de beleggers betreft die zich via de stichting Keursteen hadden gemeld bij Moszkowicz.

    Mijn vraag is dan ook zijn er hier nog meer mensen die via deze stichting met Moszkowicz in zee zijn gegaan en hoe nu verder na deze uitspraak?

    Groet $$$$.
  2. [verwijderd] 28 augustus 2008 09:05
    Ik heb mij aangesloten bij Bos advocaten in Amsterdam,deze Mr. Jan Hendrik Bos is een procedure begonnen tegen Moszkowicsz omdat hij gedupeerde beleggers niet goed heeft verdedigt (bijv het hoger beroep in Arnhem diende niemand wist hiervan alleen ik omdat ik ingeseind was door Bos heb mijn woordje mogen doen)Bos had ook al eind 2006 een compromis bereikt met de advocaten van Baan voor 25 gedupeerden voor een gedeelte van hun verlies te vergoeden.
    Ik had mij voorheen aangesloten bij de Keursteen maar Hr v/d Hoeven heeft het onder druk van gevoerde procedures tegen hem gevoerd door Baan af laten weten,dus of dit nog wat opleverd voor mensen die zich bij de Keursteen hebben aangesloten weet ik niet.
    Ik heb nu in ieder geval mijn hoop gevestigd op Bos Advocaten!!!!
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.