Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Antonov« Terug naar discussie overzicht

Volgens mij komt het nooit meer goed...

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. willie jan 14 augustus 2008 14:35
    Aantal aandelen stijgt bijna ieder kwartaal.
    Nog weinig daadwerkelijk resultaat gezien.
    Een koers die over enige tijd weer een penny stock weergeeft. Daarna weer een devaluatie van 1000 voor de beurskoers en daarna gaan we weer aandelen uitgeven.

    Ik volg ze reeds 8 jaar en heb er in het verleden behoorlijk aan verdiend, maar ik geloof er totaal niet meer in. De rest van de auto branche zit ook niet stil. Daarnaast verdampt de groei in azie doordat de USA als afzetmarkt zeer snel krimpt door economische problemen. Maw ze blijven met hun zooi zitten in china en japan.

    Nee, volgens mij is dit een bodemloze put totdat er daadwerkelijk iets gebeurd.
  2. [verwijderd] 14 augustus 2008 18:54
    Aardig bericht, Willie Jan.

    Het zou wel kunnen dat er iets gebeurt met China. Feit is dat fabrikanten als VW niet meer zitten te wachten op een nieuwe versnellingsbak.

    In China is men toch minder ver, maar inkopen bij de gerenommeerde autofabrieken zal niet heel gemakkelijk zijn. Men kijkt daarom natuurlijk wel naar versnellingsbakspecialisten (ZF bijv.). In dat kader kan Antonov volgens mij best nog aantrekkelijk zijn. Niet voor de high-end markt vermoed ik (al was het maar omdat het product zich niet bewezen heeft), maar mogelijk wel voor de low cost markt.

    In dat opzicht kan ik wel met Declan meegaan.

    Het feit dat Geely afhaakte en diverse anderen ook, is wel zorgwekkend. Ik heb niet echt een acceptabele verklaring kunnen vinden en dat is raar want Geely kan best een goede bak gebruiken. idem voor Loncin en GWM.

    Daarom ben ik ergens zo bang dat er een reuzenprobleem met die bak is, wat stil gehouden wordt.

    Maar goed, wellicht is er toch een fabrikant van low-cost auto's die er wel brood in ziet en dan is de kans veel groter dat er meer volgen.

    En met chinagirl kan ik het eens zijn dat dit aandeel nogal speculatief is; de verwatering maakt je ook niet echt blij (maar verder zie ik weinig constructiefs in 'haar' postings).

    Smorre

    PS: die reactie van dik321 is ook weer lekker zinnig zeg.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.