Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

respect

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. ro1946 30 juli 2008 11:08
    Het valt mij op dat enkele mensen hier op dit forum mensen die een column schrijven met plezier afkraken. Natuurlijk altijd achteraf, als de visie van de schrijver eens niet uitkomt, maar ook omdat de visie van de columnisten niet overeenkomt met de visie van de kritikasters. Waar de columnisten met naam en foto bekend zijn, verschuilen de laffe critici zich achter hun alias. Naar mijn menig de voornaamste reden voor GeertJan Nikken, voor velen een prettig en begrijpend schrijvende ta columnist, om toendertijd afscheid te nemen als columnist. Ik mis zijn stukjes nog steeds. Maar ik kan me goed voorstellen dat hij het zat werd. En nu wordt Rene van Mourik, die, vind ik althans, ook goed leesbaar en begrijpelijk zijn mening schrijft, onderuit geschoffeld. Natuurlijk weer door anonieme inzenders. Het zou de critici sieren als zij hun kritiek gepaard lieten gaan met hun naam (eventueel met foto) net zoals de columnisten doen. Dan weten wij tenminste wie zij zijn.

    Robert D.
  2. [verwijderd] 30 juli 2008 11:31
    ontopic-> Wat een onzin, er zijn altijd mensen die het niet eens zijn met de inhoud van posts, zouden die dan niet meer mogen reageren?

    Bovendien is dit geen hyves of andere dating site, waar mensen foto's van zichzelf verspreiden, wat overigens levensgevaarlijk is op internet je mening en foto plaatsen, dat je dit niet weet is denk ik toegeschreven aan je leeftijd...
    mvg
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.