Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Cente Somber

698 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 35 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 juni 2008 14:34
    quote:

    AEXsponsor schreef:

    Beste beleggers, net en rondje langs de beurzen afgelegd in mijn Audi en wat ik zag bevalt me niets. Er was zoveel rood dat ik me even in het oude Sovjet Unie waande, ofwel de beurzen kleuren rood van schaamte. Maar er is ook vreugde. Overal worden stevige verliezen gemaakt. Er is heel wat kapitaal in rook opgegaan. En daaruit blijkt dat mijn ledenservice niet alleen staat. Gedeelde smart is halve smart.Het is fijn om lotgenoten aan je zij re weten.
    In ieder geval naderen we nu cruciale punten. In mijn analyses van de Dow, Dax en de index van het Oud Papier heb ik al diverse malen gewezen op het Death Man’s Cross waar de RSI de 20MA kruist en waar de MACD neerwaarts de Finobacci 50 raakt en er op dit moment doorheen dreigt te zakken en haar van achteren dreigt te penetreren. Dat ziet er allemaal niet te best uit en ik denk er dan ook het mijne van. Minimaal 20 % correctie is mijn analyse. Mijn leden hebben inmiddels daar interessante informatie over ontvangen waar ze in de huidige markt veel mee kunnen. Als u vandaag nog lid wordt, ontvangt u morgen ook mijn nieuwste speciale update zodat u er ook wat mee kan.
    Goed, hoe nu verder, u weet ik ben een Beursbeer in hart en nieren en ja koppig ook. Ik geef niet zomaar op. Ik heb dat al vaker gemeld. Voor mensen mij laten omvallen moet er heel wat gebeuren. Ik gooi anders gewoon de hele boel achter het slot.
    Stoploss is voor mij uit den boze. Ik heb een doel en dat moet er komen ook, al kost het mijn leden hun laatste cent. Gelijk hebben is nog niet gelijk krijgen zei mijn moeder altijd. Ik zal ter ere van haar bewijzen dat deze Boze beer niet met zich laat sollen. Winst is dan bijzaak ofwel ruis te noemen.
    Inmiddels heb ik nieuwe koersdoelen (ledeninformatie) doorgegeven gekregen. Uit mijn vorige marktanalyses weet u inmiddels dat ik in dienst sta van een hogere macht dan ikzelf en dat de koersdoelen Profetieën zijn, bestemd voor de Goedgelovigen onder ons. Uit mijn analyse blijkt dat iedereen op dit moment uitgaat van een daling de low van januari, reden te meer om een stijging van minimaal 12-15% te voorspellen het komend jaar. Wall of Fear, here I come!!!
    Goed, over tot de orde van dag. De positie op de eerder genoemde indexen die ik op het oog heb zijn al door de leden ingenomen maar… als u zich NU inschrijft kunt u ook vandaag nog deze posities doorgegeven krijgen en instappen. Even de turbo erop en ik verwacht, in ieder geval voor de Bank, een interessant rendement
    Ook heb ik mooie posities op het oog voor Goud, Zilver en Oud IJzer & Metalen (Arcelor stijgt ook). Dus wees er snel bij om niets van de komende beweging te missen. Bestaande leden adviseer ik bij te storten en er eventueel een extra abonnement bij te nemen.

    whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  2. [verwijderd] 30 juni 2008 14:50
    quote:

    Perkele3 schreef:

    [quote=AEXsponsor]
    Beste beleggers, net en rondje langs de beurzen afgelegd in mijn Audi en wat ik zag bevalt me niets.
    [/quote]

    Best nog eens keerleuk maar als we vooruit willen moeten we dit toch achter ons laten.

    Jack eveneens banneling van usm
    Dat is juist, we moeten dit achter ons laten, maar heeft ons toch allemaal veel geld gekost. Zo stom hem te volgen......
  3. Springbok747 30 juni 2008 14:51
    quote:

    pvdpijl schreef:

    wat ik op mijn grafiek zie dat mittal gaat corrigeren de komende tijd tot 55 euro.en dsm tot 32 a 33 euro.
    MT kan - denk ik - zelfs nog een beetje verder zakken dan die 55 (zie neergaande gele lijn op bijgevoegd plaatje).
    Onlangs heb ik de volledige beweging 67 tot 60 uitgezeten (put optie) op een Wolfe Wave patroon.
  4. [verwijderd] 30 juni 2008 14:53
    quote:

    trino schreef:

    Wat ik toch even kwijt wil, maar wat jullie allemaal al wel weten : Cente is een PRACHTMENS! Zo lopen er niet teveel rond op deze wereld, daar mag je zeker van zijn! Altijd klaar om anderen te helpen en zijn beurskennis te delen!

    Bedankt voor alles Cente!

    Geldt ook voor Bertus v. K.

  5. [verwijderd] 30 juni 2008 14:56
    quote:

    Springbok747 schreef:

    [quote=pvdpijl]
    wat ik op mijn grafiek zie dat mittal gaat corrigeren de komende tijd tot 55 euro.en dsm tot 32 a 33 euro.
    [/quote]
    MT kan - denk ik - zelfs nog een beetje verder zakken dan die 55 (zie neergaande gele lijn op bijgevoegd plaatje).
    Onlangs heb ik de volledige beweging 67 tot 60 uitgezeten (put optie) op een Wolfe Wave patroon.
    Hee, eindelijk een mede shorter op MT. Had het gevoel hier een beetje voor gek te worden verklaard. Naast mijn puts heb ik intussen ook maar wat call's geschreven, met verzekering (gekochtte call's met hogere strike). Je weet maar nooit met zo'n hypeaandeel.
  6. [verwijderd] 30 juni 2008 15:02
    Goedemiddag,

    Terug van weggeweest wegens de nodige lichamelijke inspanningen, nodig om dit oude wrak fit te houden.

    Dit is voor mij van groot belang omdat ik de overtuiging uitdraag dat een gezonde geest - absolute voorwaarde voor de trader - in een gezond lichaam de nodige ruimte vindt om zich op winstbrengende wijze te kunnen ontplooien.

    Tijdens de voormiddag bestuderen we het nieuws en de achtergronden voor een goed en globaal overzicht van de economische stand van zaken, alsook om het heersende sentiment te proeven. Daarnaast bekijken we de index waarin we gedenken te handelen om een gevoel voor de koersontwikkeling te krijgen. Ook besteden we dagelijks enige tijd aan het bestuderen van patronen, theorieën, systemen, indicatoren en meer van zulks.

    De middagspauze besteden we aan lichaamsbeweging en een gezonde maaltijd waarbij we ons ontspannen en ons NIET met de beurs bezighouden.

    Vanaf half drie zetten we de schermen aan en lezen ons in de koers van de te traden index in totdat we het gevoel hebben dat we IN DE KOERS zitten en aanvoelen in welke richting deze zich ontwikkelt; naast het intuïtieve vinden van draai- en instappunten.

    We bekijken nog eenmaal de internationale krantenkoppen voor een vers stukje sentiment en dan, half vier, is het zover: concentratie op het openingspatroon omdat dit patroon zich regelmatig herhaalt. Daar kunnen we geld mee verdienen!

    Een stukje omhoog of omlaag in de richting van de openingskoers (alle die scheef zitten breien de zaken weer recht en de massa stapt nu in 'want' het stijgt of daalt).

    Hierop vindt bijna ALTIJD een draai van de koersrichting plaats en een rit noord- of zuidwaarts.

    Ook in het laatste half uurtje van de handelsdag is het leuk traden; regelmatig zie je hier patronen waarop je kunt traden.

    Daarnaast valt op te merken dat de intraday bulkt van bekende patronen als Head&Shoulders (niet de shampoo, mind you), driehoeken en wigpatronen en meer van deze zaken. Hier wordt door de TA-aanbiddende massa op gehandeld. Wij handelen hierop beslist niet maar bekijken deze patronen wel om een optimaal instappunt te bepalen voor een zekere ritwinst in het treintje. De instap door de massa is voor ons een indicatie dat we de contracten vlotjes sluiten.

    Happy trading all, en tot later.
  7. [verwijderd] 30 juni 2008 15:08
    quote:

    eduward schreef:

    [quote=trino]
    Wat ik toch even kwijt wil, maar wat jullie allemaal al wel weten : Cente is een PRACHTMENS! Zo lopen er niet teveel rond op deze wereld, daar mag je zeker van zijn! Altijd klaar om anderen te helpen en zijn beurskennis te delen!

    Bedankt voor alles Cente!

    [/quote]

    Geldt ook voor Bertus v. K.

    er is hier een nuancering nodig

    cente wil graag met iedereen delen
    ik ook, zolang het om informatie gaat

    cente wil dat iedereen aan de beurs kan verdienen

    om de waarheid geen geweld aan te doen zie ik me gedwongen om toe te geven dat het me geen fuck interesseert of jullie winnen of verliezen

    ik gun het iedereen maar iedereen moet volgens mij voor zichzelf denken en handelen

    ik deel graag ALLE info (informatie is niet alles), mede omdat ik er zelf van leer; het schrijven helpt om de zaken intensiever te begrijpen, hetgeen nodig is om met zelfvertrouwen intuïtieve beslissingen te kunnen nemen

    als ik in de koers zit wil ik WINNEN en van wie ik win maakt me niets uit

    ter verduidelijking :-))
  8. [verwijderd] 30 juni 2008 15:18
    quote:

    Bertus van Klaveren schreef:

    ik zie dat de aex haar best heeft gedaan om mijn voorstellen te volgen; de 425 is aangetikt :-))

    de index zit in een tradingrange tussen 421,75 en 428,5

    ook de spfuture is redelijk neutraal momenteel met 1280 en kan nu de 1282 weer op gaan zoeken als de 1279,75 houdt
    er is twijfel, ik gok dat het houdt en de richting up is

  9. [verwijderd] 30 juni 2008 15:31
    Stocks appeared headed toward a pivotal capitulation point but haven't gotten there yet, indicating that a market turnaround has not yet arrived, Art Cashin, director of floor operations for UBS, said on CNBC.

    Cashin said he had hoped last week's foray into bear territory for the stock market had indicated a bottom. But futures trading before the market Monday indicated at most a benign dropoff for stocks, which to Cashin showed Wall Street has not seen the worst.

    "We were getting close to what could into capitulation (where) we might see a bottom just days away," he said. "They're not quite as weak this morning as I hoped. I thought today could be a purge day--we'd get it all out."

    Capitulation refers to a bottoming of the market where stocks get so oversold that investors are ready to get back in.

    www.cnbc.com/id/25454629

  10. [verwijderd] 30 juni 2008 15:42
    ik heb geen positie op dit moment, ik wacht eerst de 428.90 af,gaan we daar door, dan wachten we tot het terug zakt tot 428,90,gaat de boel dan verder zou u long kunnen overwegen, ketst hij af zou u daar dshort kunnen pakken, alles voor eigen risico natuurlijk he, ik zit ook vaak mis
698 Posts
Pagina: «« 1 ... 15 16 17 18 19 ... 35 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.