Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

OpenTV« Terug naar discussie overzicht

IEX forum eerder tenonder dan OPTV

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 27 juni 2002 13:43
    Langs deze weg wil ik de volgende personen heel hartelijk danken voor hun bijdragen die van dit forum een kwalitatief hoogwaardig geheel hebben weten te maken. Charts, Pleun, Faffie, Golden Tipman, Eel en Kipperde. Ik houd de eer aan mezelf op de IEX. Longs good luck to you. IEX, it's a bloody shame.
  2. [verwijderd] 27 juni 2002 19:03
    Hoi Peter! Jammer dat je voorgoed verdwijnt van de IEX :( Maar ik respecteer je besluit en begrijp het ook wel. Dit zijn geen fijne tijden voor beleggingen in de tech ook al omdat het voor sommige bedrijven in deze sectoren erop of eronder is de komende maanden. Dan kan je misschien inderdaad beter wat afstand nemen. Dat doe ik nu ook en het bevalt goed :-) Hopelijk zien we je weer terug als de koersen weer stijgen. gr., C.
  3. [verwijderd] 27 juni 2002 19:36
    Hoi Hendrik, ik post misschien nog 5 berichtjes per week. Ben erg druk momenteel. OPTV heeft mijn aandacht omdat iTV en software het terrein is waar ik erg veel van af weet. Ook beleggingstechnisch vind ik het een leuk fonds om te volgen. Ik heb nml. het scherpe vermoeden dat er weer een managment bezig is de feiten te verdraaien ten koste van de kleinere aandeelhouders. Bijv. dat ze zeggen winst te gaan maken in Q4. Als dat niet uitkomt weet ik (voor mezelf) helemaal zeker dat het managment niet te vertrouwen is. Om een nog betere belegger te kunnen worden volg ik dit fonds dus. Om te zien wanneer ik gelijk krijg, of om achteraf te kunnen analyseren wat er verkeerd was in mijn redenering als ik onverhoopt toch geen gelijk blijk te hebben over OPTV. gr., C.
  4. [verwijderd] 27 juni 2002 23:32
    Ik fantaseer niet. Mijn feiten zijn als volgt: - al twee jaar is er een verkoopgolf op beursen wereldwijd - tech aandelen krijgen de allerzwaarste klappen - binnen de tech aandelen vallen de zwaarste klappen bij de verlieslatende bedrijven - de verkoopgolf blijft zich verhevigen - ik zie iTV helemaal nergens aanslaan (zelfs in China niet!!) - dit zeg ik al meer dan een jaar Jouw waarheid is die van jou, en ik respecteer dat. Ik zal je er nooit om aanvallen. Of zeggen dat je dom bent. Maar ik heb een andere mening en ik onderbouw die op een andere, maar even valide, manier dan met rapporten van belanghebbenden. Ik stel voor dat we vanaf nu elkanders mening respecteren. groetjes, C.
  5. [verwijderd] 27 juni 2002 23:41
    Mijn mening is meer dan ctrl-c en vervolgens op ieder forum ctrl-v. Ik wil niet lullig doen maar je dwingt me er bijna toe. No hard feelings, maar je moet eens ophouden mijn (en andermans) manier van beleggen en risico's inschatten belachelijk te maken alleen omdat jij zelf long zit en/of er echt in gelooft. groetjes, C.
  6. [verwijderd] 28 juni 2002 00:28
    "maar je moet eens ophouden mijn (en andermans) manier van beleggen en risico's inschatten belachelijk te maken alleen omdat jij zelf long zit en/of er echt in gelooft." Je neemt mij de woorden uit mijn mond! Dat is misschien wel de reden dat dit forum "onleesbaar" wordt omdat sommingen gewoon NIET kunnnen accepteren dat anderen een andere mening hebben dan die van hunzelf.
  7. [verwijderd] 28 juni 2002 00:47
    Wie maakt wie belachelijk? Het gaat juist niet om de manier van beleggen, maar om het oeverloos gezwets. Ik wordt van dit forum niet veel wijzer. Blijkbaar gaat dat jou ook vervelen. Ik zat met 200 K in OPTV en nu nog met 100 stuks (ingelijst koers 4,12). Dus je veronderstelling is onjuist.
  8. [verwijderd] 28 juni 2002 00:51
    Deze posting heeft dan weer iets van een onderbouwing...talloze andere van je hebben dat niet. Overigens staat ook in deze posting weer een grove onwaarheid namelijk de zin: "ik zie iTV helemaal nergens aanslaan (zelfs in China niet!!)" Dat is een keiharde leugen. Misschien moet je maar eens een keer naar Engeland.
  9. [verwijderd] 28 juni 2002 00:53
    Charts, dat doe ik helemaal niet. Of je er wel of niet in gelooft moet je 100% zelf weten. Het interesseert me niet eens. Ik heb gewoon graag dat je eens wat inhoudelijke berichten post die KLOPPEN ipv die notoire ONZIN de hele tijd. Van mij hoef je echt nooit een aandeel te kopen. That's all.
22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.