Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Jacques Potuijt - Exact, Unit

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. EricBK 2 maart 2008 11:51
    Quote: "Exact richt zich met haar boekhoudapplicaties op kleine bedrijven, die net groot genoeg zijn om hun administratie niet meer met macro’s aan elkaar geknoopte Excel spreadsheet te voeren".

    Het zou fijn zijn als "analisten" de moeite zouden nemen zich te verdiepen in de bedrijven waar zo over schrijven.

    Mijn klanten van Optibus B.V. werken allemaal met minimaal 30 man in Exact software en zijn bezig hun bedrijfsprocessen volledig te digitaliseren met e-Synergy (web based totaal oplossing van Exact). In toenemende mate zelfs voor de gehele wereldwijde organisatie.

  2. Mr.Windows 3 maart 2008 21:15
    Beste Jacques, Bedankt voor je uiteenzetting, maar als ik kijk naar de afgelopen jaren dan was er altijd wat met Exact aan de hand. De ene keer was de grootaandeelhouder die na een sabbitical terugkwam en orde op zaken ging zetten & recentelijk onderzoek AFM waarbij Exact verkocht zou gaan worden. Dan kies ik toch liever het veilige Unit4 die rustig steeds groter wordt. Persoonlijk zou ik het prettig vinden om dit soort punten van een bedrijf mee te nemen.
    Ik heb al tijden Unit4 in mijn portefeuille en die hou ik voorlopig ook!
  3. [verwijderd] 20 maart 2008 08:52
    Exact staakt gesprekken met investeerders
    20 maart 2008, 8:37 uur | FD.nl/Betten

    Amsterdam (BETTEN FINANCIAL NEWS) - Exact staakt de gesprekken met investeerders om strategische opties te onderzoeken. Dat meldt het softwarebedrijf uit Delft donderdag.

    Begin dit jaar bevestigde Exact dat het gesprekken wilde voeren met een 'beperkt aantal' investeerders, na overleg tussen de raad van bestuur en enkele grotere aandeelhouders. In een persbericht vandaag geeft de onderneming aan dat er inderdaad gesprekken hebben plaatsgevonden, maar dat vooral gezien de huidige situatie op de financiele markten het geen zin heeft om ermee door te gaan.

    Destijds meldde Financial News Online dat CIBC en Fortis een veiling waren gestart voor de verkoop van Exact. Het bedrijf zou euro 700 mln op moeten leveren, aldus bronnen.

    Harm Luttikhedde
    harm@bfn.com

    (c) BETTEN FINANCIAL NEWS (tel: +31 20 710 1756; fax: +31 20 710 1875)
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.