Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Instappen!

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 januari 2008 09:45
    Het is heel simpel..

    Er worden maar weinig mensen 'beter' van een flinke shake-out. Toch is het een mooi moment om zo laag in te stappen, vooral voor de LT-beleggers onder ons. Maar probeer niet een vallend mes te vangen! Wacht dus even tot er zich nieuwe bodems vormen en stap dan lekker 'goedkoop' in!

    En kijk gewoon om je heen. Neem bijvoorbeeld een (tand)arts. Die blijft gewoon z'n clientele en inkomsten houden. En heeft behoefte om eens in de zoveel tijd een nieuwe auto of nieuwe plasma aan te schaffen. (hopelijk wel een milieuvriendelijke)

    Ook blijven mensen gewoon naar de supermarkt gaan.
    Wellicht kopen ze niet meer het duurste van het duurste, maar bulkgoederen en commodities blijven het gewoon goed doen. Ook liggen er tig nieuwbouwwijken op de tekentafel en gaat het leven aan alle kanten gewoon door.

    De economie blijft dus gewoon draaien. Misschien even niet zo 'fantastisch' als 10 jaar geleden, maar we komen er heus wel weer.

    Een goed moment om je portefeuille te herpositioneren.

    Er zijn zat fondsen die ik graag nog met 10-20% 'korting' zou willen kopen. Dus ik wacht mijn kansen gewoon af.

    En hopelijk zakken we dus nog een flink beetje :D

    Kijk dus naar historische data en pak de branches/fondsen op die het eerste profiteren na een flinke daling. Op die manier kun je hele leuke rendementen behalen!
  2. [verwijderd] 22 januari 2008 10:04
    Ik kon hte niet laten en beer weer ingestapt. Welliswaar wel om deels te middelen.. Denk dat de bodem toch in de buurt komt, al ruim - 20% dit jaar voro de aex. Tuurlijk kna lager heb meegemaakt dat het naar de 220 ging maar we zullen zien. Heb deels een small caps bellegingsfonds gekocht. Aso hoe die zijn afgestraft.. de helft van die fondsen zitten op een k/w van 5/6 ziek gewoon...
  3. [verwijderd] 22 januari 2008 10:05
    Ik kon het niet laten en ben weer ingestapt. Welliswaar wel om deels te middelen.. Denk dat de bodem toch in de buurt komt, al ruim - 20% dit jaar voor de aex. Tuurlijk kan lager heb meegemaakt dat het naar de 220 ging maar we zullen zien. Heb deels een small caps bellegingsfonds gekocht. Aso hoe die zijn afgestraft.. de helft van die fondsen zitten op een k/w van 5/6 ziek gewoon...
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.