Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Guru« Terug naar discussie overzicht

Sportdisc

13.684 Posts
Pagina: «« 1 ... 326 327 328 329 330 ... 685 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 29 augustus 2006 17:46
    29/8/2006 - OB: Kluivert denkt na over aanbiedng PSV


    Dit nieuwsbericht is verzorgd door Omroep Brabant - radio, televisie en internet.


    Patrick Kluivert heeft een aanbieding van PSV in beraad genomen. De 30-jarige spits kan transfervrij weg bij zijn huidige club Valencia, waar hij nog een contract voor twee jaar heeft. Bij PSV zal hij echter een aanzienlijk lager salaris krijgen. Kluivert en zijn zaakwaarnemer zijn nu met Valencia in gesprek om dat verschil gedeeltelijk gecompenseerd te krijgen. PSV krijgt vermoedelijk woensdag te horen of Kluivert naar Eindhoven komt.

    Japie
  2. [verwijderd] 29 augustus 2006 17:47
    Rob Westerhof vertrekt bij PSV
    Rob Westerhof vertrekt dit najaar als voorzitter van PSV. Op 1 oktober legt hij na twee jaar de voorzittershamer neer, zo kondigde de club dinsdag aan. De zware belasting in combinatie met zijn overige verantwoordelijkheden worden in een verklaring als uitleg gegeven. De raad van commissarissen van PSV stemde in met het verzoek van Westerhof
    .

    En zie hier het meningsverschil omtrent kluivert ontstaan en wie er conclusies aan verbindt. Zowiezo zal niemand hier in eindhoven over rouwen kan ik zeggen.

    Japie
  3. [verwijderd] 29 augustus 2006 18:39
    Paul Foortse heeft goede hoop dat Patrick Kluivert voor vrijdag een contract bij PSV tekent. De zaakwaarnemer van de 30-jarige spits is in afwachting van een antwoord van de clubleiding van Valencia.


    "Met PSV is er ook nog geen overeenstemming", verklaart Foortse. "Ik ben jurist en er is in mijn ogen pas overeenstemming als de inkt van de handtekening is opgedroogd. Ik heb het gevoel dat we er met PSV wel uitkomen." Foortse: "Valencia gaat nu ook weer een beetje moeilijk doen. Ik kan niet zeggen waarover. Ik kan geen details prijsgeven. Toch heb ik goede hoop dat we er woensdag of donderdagochtend uit zijn."

    De markt voor internationale transfers sluit donderdagnacht om 24.00 uur.
  4. [verwijderd] 30 augustus 2006 18:53
    30/8/2006 - OB: Kluivert naar Nederland voor medische keuring


    Dit nieuwsbericht is verzorgd door Omroep Brabant - radio, televisie en internet.


    Patrick Kluivert komt donderdag naar Nederland om medisch gekeurd te worden. Dat zei PSV-voorzitter Rob Westerhof woensdagmiddag. De keuring vindt hoogstwaarschijnlijk plaats in het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. Volgens PSV is Kluivert vrijgegeven door zijn huidige club Valencia. Dat betekent dat niets een overgang naar Eindhoven in de weg staat omdat PSV en Kluivert op hoofdlijnen al akkoord zijn over een transfer.

    PSV probeert ook nog steeds verdediger Jan Kromkamp van Liverpool te huren. Daarover is overleg gevoerd tussen de twee clubs. Liverpool moet Kromkamp dan wel vanavond vrijgeven. Anders is er geen tijd meer voor de medische keuring. Volgens PSV ligt de bal bij Liverpool.

    Japie
  5. j biermans 31 augustus 2006 11:28
    Laten we nou niet jaloers zijn op PSV.
    In Eindhoven doen ze ongetwijfeld goede zaken met Kluivert en ook nog event. Kromkamp.
    Met een wereldkeeper als Gomez en een andere Braziliaanse wereldverdediger als Alex gaan ze het Ajax knap lastig maken. Ik zeg niet dat PSV kampioen wordt maar het zal er tegen aan hangen. Bovendien, hoe kwestbaar de Amsterdammers zijn bleek wel in hun domme spel van de Amsterdammers tegen de Denen in de CL.
    Ook al heb je een wereldspits als Huntelaar ( enne niet vergeten in Eindoven gevormd!!) en een wereldverdediger als Stam (toch ook bij PSV trionfen gevierd, nietwaar...!)dan moet je niet als te snel aannemen dat een titel een "gebakken eitje" is
    bij gebrek aan tegenstand....
    Dus Ajax-fans, het kan nog leuk worden met Kluivert en event. Kromkamp in de gelederen... en vlak die andere buitenlandse spiten bij PSV ook niet uit...!


  6. [verwijderd] 31 augustus 2006 15:08
    PASCAL BOSSCHAART NAAR ADO DEN HAAG

    Feyenoord en ADO Den Haag hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Pascal Bosschaart naar de Haagse club. De 26-jarige middenvelder wordt dit seizoen nog verhuurd en zal in de Residentie tevens een driejarige overeenkomst signeren, die volgend seizoen ingaat. 'Natuurlijk vind ik het moeilijk om weg te gaan bij Feyenoord, maar nu ik hier niet meer aan spelen toekom, is dit voor mij de beste oplossing', aldus Bosschaart.

13.684 Posts
Pagina: «« 1 ... 326 327 328 329 330 ... 685 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.