Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

René van Mourik - TA: Sudderen

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 oktober 2007 09:55
    Desondanks vermeldt Vlug, Davids & van Mourik op www.binck.nl:

    Update: 26-10-2007

    De HangSeng heeft een Positief advies (rend: 26.6%) sinds 27 augustus 2007. Donderdag steeg de index met 1.78% tot 29,854.49. De hoogste koers ooit uit oktober is hiermee op 0.6 procent na benaderd.
    De uitbraak boven de koerstop van eind juli op 23,291.90 toonde de daadkracht van beleggers en markeerde het begin van het huidige positieve trendadvies. De doorbraak opende de weg voor een verder stijging bij de index. De negatieve divergentie tussen de RSI en het koersverloop wijst op een afname van de kracht van de stijgende trend. Van een trendomslag is echter nog geen sprake. Een logisch gevolg hiervan is dat de HangSeng zich ook in de komende weken positief zal blijven ontwikkelen.
    De koersbeweging van donderdag heeft niet geleid tot de doorbraak van een steun- of weerstand. Steun en weerstand komen in het spel op 28,336.97 en 30,025.07.
  2. [verwijderd] 26 oktober 2007 17:50
    ?? Ik kreeg dit bericht, met de IEX mail, om 15.10 in m'n box, maar anderen konden er vanochtend vroeg al op reageren. Ra ra hoe kan da! Waar moet ik de volgende keer zoeken?

    En de geluiden dat de Hang Seng nu zeker zwaar overbought is heb ik toch een aantal keren eerder gehoord, ook vorig jaar.
    En nu of volgend jaar gaat ie toch gewoon weer verder omhoog?
  3. [verwijderd] 26 oktober 2007 18:46
    Het komt er dus op neer dat op binck de lezer zelf maar moet bepalen of er een top komt of dat we keihard door de weerstand heen gaan knallen. Ik waardeer het wel dat de heer van mourik op persoonlijke titel meer prijsgeeft van wat hij denkt dat er gaat gebeuren en waarom.

    Hij schrijft in lijn met de Binck analyse volgens mij niet dat de Hang Seng in de komende 10 weken weer terug gaat naar het niveau van toen.

    Ga zo door Rene, ik had gewild dat ik een van jouw collums begin vorige week in de ochtend gelezen had dan had ik er wat nuttigs mee gedaan!!

    Groetjes
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.