Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

LBI International« Terug naar discussie overzicht

Koers LBI International

77 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Robin Good 24 oktober 2007 13:01
    Mochten de cijfers dan al tegenvallen, is dat naar mijn mening al in de koers ingeprijst.
    Volgens mij stonden we tijdens de vorige kwartaalcijfers (die helemaal niet slecht waren) op € 5.75 tegen een huidige koers van € 4,21 (- 27%).
    Ik geloof niet dat LBi slechte cijfers gaat presenteren, maar de belegger wil altijd meer.
  2. [verwijderd] 24 oktober 2007 14:16
    quote:

    Joris Fortuin schreef:

    Mochten de cijfers dan al tegenvallen, is dat naar mijn mening al in de koers ingeprijst.
    Volgens mij stonden we tijdens de vorige kwartaalcijfers (die helemaal niet slecht waren) op € 5.75 tegen een huidige koers van € 4,21 (- 27%).
    Ik geloof niet dat LBi slechte cijfers gaat presenteren, maar de belegger wil altijd meer.

    De preview van sns is over het algemeen zeer nauwkeruig. Dat zou doormiddel van extra belastingkosten een winstdaling betekenen van 3%, maar wel een omzet stijgign van naar ik meen 12-20%. Als je dan de vorige koers met die van nu vergelijkt snap je er geen bal meer van. Er werden hold en koop adviezen afgegeven op de vorige cijfers (Q2) van 5,50 (H) en 7,00 (B). 1 dag voor de preview verhoogde sns het advies naar 7,20 (dit is dus gebasseerd op de preview) daarbij aangevend geinteresseerd te zijn in M&A. Ik ben dan wel geintereseerd in M&A maar zie liever dat er een partij bezig is om een aandeel te verwerven in LBI zelf of het aandeel over te nemen. Mergers zijn voor mij redelijk uitgesloten na het samengaan met Framfab. Acquisitions, hm jah, als we toch zelfstandig doorgaan moeten we naast Nickelson in de VS een sterke andere partij hebben. Onze enige lead met het (midden)oosten is door de overname van HP op AOME ook verdwenen, alleen was deze overname NA de preview dus nog niet meegenomen, dus er zullen dan wat uitzonderlijke baten zijn.

    Naja iig heel veel om over te discussieren, terwijl je door alle bomen amper het bos nog kan zien. Zoals vele anderen heb ik ok het gevoel dat er wat speelt (wat? dat weet niemand) ik hoop alleen dat het geen overname is waar extra aandelen voor bij moeten worden gepompt, omdat er dan voorkennis in het spel is.

    Groetjs
    jw
  3. ro1946 24 oktober 2007 15:12
    Voorkennis kun je volgens mij wel vergeten. De grootste sukkel begrijpt tegenwoordig wel dat, als hij al voorkennis heeft over slechte cijfers, hij zeker niet maar door moet blijven verkopen, tegen lagere prijzen, tot aan de dag van die cijfers.
    Nee mensen, die verkoper heet Mol.
    Of het is iemand die aandelen heeft gekregen uit overname.
    Voorkennis sluit ik uit.
  4. [verwijderd] 24 oktober 2007 16:32
    inderdaad, iemand die geld nodig heeft,doordat er weinig kopers geweest zijn door bepaalde negatieve periodes op de aandelen beuzen is de koers weggezakt, sns heeft op 19 oktober het koersdoel verhoogd naar 7,20!we zullen wel zien bij de outlook wanneer we de koerssprong kunnen verwachten,het is nu wel heel onverstandig op deze 2 yearlow te verkopen, succes iedereen morgen, ik blijf zitten omdat de toekomst er wel heel goed uitziet!!
  5. [verwijderd] 24 oktober 2007 16:39
    pickering heeft ook duidelijk gezegd dat hij niet weet dat er een belang wordt op/afgebouwd en zegt ook dat hij niet weet waarom er zo'n koersdruk is (geweest) daarnaast heft pickering na het 4e kwartaal duidelijk gezegd dat de belastingdruk beperkt zal zijn i.v.m. 250 mln aan compensabele verliezen, let wel de komende jaren!
77 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.