Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Euronext.liffe Optiecompetitie« Terug naar discussie overzicht

ORDER-ANNULERING IS EEN ZOOITJE

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 augustus 2007 15:10
    Annuleringen werken niet. Er staat dan dat de order is geannuleerd, 30 minuten later staat die order er weer en kan dan niet geannuleerd worden??????????? Waarna hij tegen een belachelijke koers wordt uitgevoerd en in de transactiegeschiedenis voor een heel ander bedrag staat??????????
  2. [verwijderd] 7 augustus 2007 10:54
    Beste beleggers,

    Zoals al aangegeven hebben wij de afgelopen tijd wat technische problemen gehad met de koersleverancier.

    Dit kan o.a. tot gevolg hebben dat een order eigenlijk al is uitgevoerd terwijl u op annuleren drukt. De verwerking van de orders liep op dat moment alleen achter. Ook bij het aan- en verkopen levert foute koersen vervelende problemen op. De koers kon immers een andere koers zijn dan die op de site stond.

    Wij bieden nogmaals onze excuses voor de overlast die verkeerde koersinformatie met zich mee bracht. Wij doen er alles aan om dit soort problemen te voorkomen. Hopelijk bent u zo voldoende geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Jasper Versteege
    IEX Support
  3. [verwijderd] 8 augustus 2007 03:06
    Het is nu 2.40 uur, ik heb net geprobeerd een order te annuleren die ik gisteren geplaatst had. IEX reageert met: Order kan niet geannuleerd worden??????. Wat moet ik daarmee, het is een aankooporder met limiet. Oke, ik zal er wel wat op verdienen, maar als ik die order wil wijzigen om nog meer te verdienen dan kan dat niet, dat is totaal belachelijk,......toch?

    IEX-competitie is een heel goed initiatief ! Maar het moet misschien een beetje professionaliseren en zichzelf wat serieuzer gaan nemen.

    Via ""De Pers"", "De Beurs" leer ik veel over beleggen. De praktijk (IEX) is echter hopeloos, de theorie die ik leer bij "De Pers" is niet in praktijk te brengen bij IEX-beurscompetitie.

    Synchroniteit is en groot probleem bij IEX,.....zoek een andere programmeur!!!

    Ga toch met realtime-koersen werken, dat kost wat, maar het levert veel meer goodwill en reclame op. Dus heren ga de toekomst tegemoet en bied de meest moderne amateurbeleggingssite aan met professionele mogeljkheden.

    vriendelijke groet Allaert
  4. [verwijderd] 8 augustus 2007 16:56
    Beste allaert,

    Het kan zijn, omdat de koersen met vijftien minuten vertraging getoond worden, dat een order al is uitgevoerd terwijl dit nog niet te zien is binnen uw portefeuille.

    Ik ben blij dat u het een goed initiatief vind en we zijn natuurlijk altijd bezig om ons product te verbeteren.

    Met vriendelijke groet,

    Jasper Versteege
    IEX Support
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.