Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Imtech« Terug naar discussie overzicht

Koers?

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. Paulio 21 juni 2007 15:08
    Hmmm, behalve die uitschieter naar 68 euro, zitten we nog toch al een tijdje rond de 65 (en op het moment van schrijven op 64!). Toch hoor ik vaak goed nieuws over Imtech: Goed gevulde orderboeken, overnames... Hoe kan het dat de koers niet verder oploopt? Komt dit door het algehele gevoel dat er een correctie op de beurs aan zit te komen? Houden tot aan de halfjaarcijfers, of eerder wegdoen?
  2. forum rang 4 Lingus 21 juni 2007 23:16
    Geen idee. Gisteren gekocht op 65,11, niet best qua timing dus, maar bij een fonds als Imtech gaat het niet om wanneer instappen, maar om instappen. Koers gaat toch wel omhoog, morgen of volgende week. Zolang de economie zo draait, en dat gaat echt nog wel een aantal jaren door, zullen omzet en winst stijgen, ook al door overnames.

    Vertrouwen dus.
  3. [verwijderd] 2 juli 2007 22:34

    Hoezo balen. Dat ligt er net aan wanneer je ze gekocht heb toch. Het slot van woensdag was 62,56. En nog niet zolang geleden onder de 60 en zelf onder de 50.
    Maar de stijging van de afgelopen dagen zal toch wel ergens een reden hebben. Do +2,8%, Vr -0,2%, Ma +3% en dat zonder reden! Ik wacht nog met verkopen. Even afwachten waar die stijging vandaan komt.
  4. Eddy Raymann 2 juli 2007 23:26
    quote:

    Paulio schreef:

    (...) Toch hoor ik vaak goed nieuws over Imtech: Goed gevulde orderboeken, overnames... Hoe kan het dat de koers niet verder oploopt? Komt dit door het algehele gevoel dat er een correctie op de beurs aan zit te komen? Houden tot aan de halfjaarcijfers, of eerder wegdoen?
    Beste Paulio,
    Imtech heeft dit jaar al een mooie rit achter de rug, inderdaad vooral gevoed door de gunstige ontwikkelingen. De reden dat de koers niet meer zo heel hard gaat en regelmatig 'hapert', komt volgens mij omdat het inmiddels een redelijk duur aandeel is. Je moet dan als belegger maar afwachten of die ontwikkelingen ook in de winst straks naar voren komen en of ze structureel zijn.
    Misschien dat vanwege hun relatief hoge k/w bij een correctie iets sneller winst genomen wordt.
    Maar ik zou ze niet voor de halfjaar wegdoen. Als dan de gunstige berichten zich in mooie cijfers uiten, zal dat denk ik de twijfelaars overtuigen en de koers een nieuwe impuls geven. Je moet het zelf weten, maar zolang de ontwikkelingen gunstig blijven (en tot nog toe wijst alles daarop) zou ik Imtech lekker vasthouden. Het is dan geen knaller, maar wel een zeer gedegen en intrinsiek waarde-aandeel (vergelijk Aalberts, TKH etc.).

9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.