Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Euronext.liffe Optiecompetitie« Terug naar discussie overzicht

De '25 % in opties-regel' is gewoon van kracht!

23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 mei 2007 14:21
    Beste beleggers,

    DE '25% IN OPTIES-REGEL' IS GEWOON VAN KRACHT, er is een technisch foutje waardoor het tijdelijk mogelijk is dit te overschreiden. Dit is echter niet de bedoeling en ER WORDT OP GECONTROLEERD, er is een lijst met portefeuilles die deze regel verbroken hebben.

    Beleggers die misbruik maken van deze regel maken geen kans op prijzen.

    Let op: beleggers die meer dan 25% van hun portefeuille in opties belegd hebben moeten de portefeuille resetten. Alleen dan maken zij weer kans op prijzen.

    Met vriendelijke groet,

    Jasper Versteege
    IEX Support
  2. [verwijderd] 30 mei 2007 14:22
    Beste beleggers,

    U kunt een portefeuille resetten door op het potloodje te klikken rechtsboven in beeld bij uw portefeuille (in de blauwe balk). U komt dan in het menu met opties voor de wijziging van uw portefeuille. Hier kunt u, uw portefeuille resetten.

    Met vriendelijke groet,

    Jasper Versteege
    IEX Support
  3. [verwijderd] 31 mei 2007 09:34
    Beste schoentje,

    Wij hebben gisteren een aantal personen gemaild die meer dan 25 % van hun portefeuille in opties hebben belegd. Deze personnen spelen niet meer mee voor de prijzen, tenzij ze hun portefeuille resetten.

    Hopende u hiermee voldoende te hebben geinformeerd.

    Met vriendelijke groet,

    Thijs Vollenbroek
    helpdesk@optiecompetitie.nl
  4. [verwijderd] 31 mei 2007 13:19
    @ Thijs,

    Hoe komt het dat er nog steeds spelers zijn met enorme percentages in opties alleen. Speler LENBUTT zit voor ruim 65 mille in de opties en zo zijn er nog een paar in de top-20. Ik denk dat jullie de boel nog een keer moeten opschonen, dit is niet te billijken tegenover de spelers die zich wel aan de regels houden. Gaarne aktie.
  5. [verwijderd] 31 mei 2007 16:55
    Ik denk dat die mail wel terecht was, je zat gisterochtend wel op 45 procent van je startkapitaal in de opties. Vandaar dat je rendement nu ook zo hoog is. Maar dat is ter beoordeling aan de spelleidig. Ik constateer alleen een feit. Een procent meer is naar mijn mening geen punt van discussie, kan met bestens orders zo gebeuren. En met het probleem van gisteren, ca. 2 uur stilgelegd, zijn er meerdere spelers met een kleine marge naar boven toe. Ik betwijfel de beoordeling van de spelling dan ook niet in deze.
  6. [verwijderd] 31 mei 2007 18:10
    Ik kan wel een eind mee met je verhaal, inderdaad met een dip in de markt kom je met je aankoop boven het percentage uit. En de markt heeft het nu gecorrigeerd, van mij mag je gewoon meedoen. Anders ligt het voor de huidige nummer 5, Lenbutt, die zichtbaar met 65 procent erin zit. Ben benieuwd of die mee mag doen in het vervolg met zijn huidige rendement.
  7. [verwijderd] 31 mei 2007 19:26
    Beste Jeoffrey,

    Het gaat om het moment dat de opties werden aangekocht. Dan mag de 25 % niet overschreden zijn. Als u de e-mail heeft gehad, dan is het waarschijnlijk dat u die grens wel heeft overschreden. Als dit niet het geval is, dan verzoek ik u gemotiveerd te mailen naar helpdesk@optiecompetitie.nl. Wij onderzoeken dan de situatie en laten u weten of u nog in aanmerking komt voor de prijzen.

    Met vriendelijke groet,

    Thijs Vollenbroek
    helpdesk@optiecompetitie.nl
23 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.