Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Moolen, van der« Terug naar discussie overzicht

ING Financial Markets: sell terug naar € 3,50

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 25 april 2007 17:14
    Datum advies: 25 April 2007 Koers toen: 3,74
    Adviseur: ING Financial Markets Koers gisteren: 3,74
    Fonds: Moolen Holding Rendement fonds: 0,0%
    Richting: Score advies: n.v.t.
    Methode: Fundamenteel Koersdoel: 3,50
    Periode: 1 jaar Stoploss: n.v.t.
    Link: -Klik hier- Geldig tot: n.v.t.
    Advies: ING over Van der Moolen: Sell, doel EUR 3,50
  2. [verwijderd] 25 april 2007 20:41
    Als iedereen het afschrijft en het niet meer ziet zitten is het tijd om de boel op te pakken.
    Voor mij betekent dit bijkopen heelaas.

    Feiten:
    Eigen vermogen van Euro 4,75!
    Casch gedeelte moet vrij groot zijn daar ze een liquiditeits verstrekker zijn bij vraag en aanbod van de aandelen waar voldoende verhandelbaarheid in moet zijn.
    Ik heb begrepen dat het casch deel ongeveer Euro 3,60 moet zijn????
    Zeker weten doe ik het niet.
    Dit geeft echter wel een bodem in de koers.
    Groetjes Groentje
  3. arietee 25 april 2007 23:05
    Van der Moolen - Rabo verlaagt koersdoel naar EUR 4
    25-04-2007 18:33:40

    Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - Analist Cor Kluis van Rabo Securities heeft het koersdoel voor Van der Moolen verlaagd van EUR 4,50 naar EUR 4,00, in reactie op de trading update van het bedrijf. Zijn advies op het aandeel blijft staan op hold.

    De Amerikaanse specialist-activiteiten van Van der Moolen lieten een verdere neergang zien. De omzet bij het onderdeel kwam de helft lager uit dan Kluis had verwacht. De Europese handelsactiviteiten deden het beter dan de analist had verwacht, maar hij tekent daarbij aan dat deze zeer beweeglijk zijn en een lagere marge hebben.

    Kluis heeft zijn taxaties voor de winst per aandeel over de komende jaren dan ook verlaagd. Voor 2007 gaat hij nu uit van een winst per aandeel van EUR 0,20, tegen een eerdere raming van EUR 0,26. Voor 2008 en 2009 zijn de taxaties verlaagd van achtereenvolgens EUR 0,39 naar EUR 0,35 en EUR 0,51 naar EUR 0,45.

    Annette van Soest
    annette@bfn.com

    (c) BETTEN BEURSMEDIA NEWS (tel: +31 20 710 1756; fax: +31 20 710 1875)
  4. [verwijderd] 27 april 2007 08:35
    quote:

    edwin111 schreef:

    Iemand nog wat nieuws gehoord op de aandeelhouders vergadering? Deze was toch vandaag?

    de laatste keer dat ik daar was is alweer jaren geleden, dat waren mooie tijden met vdm., maar dat is alweer heel lang geleden.

    even terugkomend op die "analist" van de rabobank.

    wat een onzinnige flauwekul zeg om met een winstverwachting te komen voor vdm voor t jaar 2008, nog gekker, 2009 zelfs.

    het wachten is op de winstverwachting voor 2010 and beyond.

    stupide gewoon.
  5. arietee 27 april 2007 11:20
    Oud-topman Kroon maakt rentree bij Van der Moolen
    27 Apr 07, 08:17
    door Martijn Koolhoven
    AMSTERDAM (DFT) - Hans Kroon, oud-topman van effectenhuis Van der Moolen (VDM), is weer met één been terug bij het handelshuis. Op de aandeelhoudersvergadering van VDM, gisteren in het West-Indisch Huis in Amsterdam, maakte bestuursvoorzitter Richard den Drijver bekend dat Kroon als adviseur van de directie wordt binnengehaald.
    Kroon kan gaan meehelpen om puin te ruimen, want VDM is, zo bleek ook gisteren, nog druk de scherven van de afgelopen jaren op te vegen. De benoeming van Kroon is pikant, omdat die bij de raad van commissarissen op verzet is gestuit. Maar de directie stelt zich op het standpunt dat voor de benoeming van een adviseur geen goedkeuring van de raad van commissarissen nodig is.

    De commissarissen hebben de benoeming van Kroon tevergeefs getracht tegen te houden. President-commissaris Dolf van den Brink gaf gisteren na afloop van de vergadering toe: „De benoeming is een beslissing van de directie. Die is vrij adviseurs aan te stellen, maar je kunt je afvragen waarom. Kroon is al een tijd uit het vak, maar hij is iemand die de huidige directeur goed kent en goed vertrouwt. We hebben er als raad van commissarissen wel een vraagteken bij gezet. Den Drijver heeft kennelijk goede ervaringen met hem. Wij hebben echter aangegeven de benoeming van Kroon niet voor de hand te vinden liggen.”

    Een vertegenwoordiger van de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) strooide tijdens de aandeelhoudersvergadering nog even zout in de VDMwonden. Onder meer werd gewezen op het vorig jaar geleden verlies van €77 miljoen. „Geen berichten waar je als aandeelhouder van VDM vrolijk van wordt”, aldus de zegsman van de VEB. „Dat kun je de huidige topman niet echt kwalijk nemen; hij is aan het puinruimen. Het enige wat nog ontbreekt, is dat er volgende maand bekend wordt gemaakt dat er een wietplantage op jullie kantoor is gevonden. Heel veel beleggers hebben hun vingers gebrand aan het aandeel VDM.”

    VDM-topman Den Drijver erkent dat de resultaten niet fraai zijn, maar wijst erop dat het effectenhuis in Europa de weg naar boven weer te pakken heeft. Amerika blijft een probleem. VDM trekt vier tot zes maanden uit om aan herstel te werken. Daarna zijn alle opties open
  6. [verwijderd] 3 mei 2007 16:08
    Ik moet u volmondig bijtreden. De koersdruk wordt nu wel heel kunstmatig opgevoerd. Ondertussen wordt rijkelijk bevoorraad, daarna komt er een advies dat de intrinsieke waarde ruim 4,50 euro is en kan me een mooie winst verzilveren. Aardig gespeeld, maar helemaal niet netjes voor een bank van dit niveau. Dan nog liever een internetbank die geen adviezen geeft en louter en alleen van de handel leeft.
  7. Cybres 4 mei 2007 18:13
    Zou het niet uit de hoek van de banken zoeken...... Echter een ieder die in dezelfde tak als VDM/Curvalue actief is en enige kijk op de zaken heeft weet wel ongeveer hoe moeilijk het is de weg terug weer te vinden. Ik opperde op dit forum al eens dat het op weg was een pennystock te worden en het gaat eigenlijk nog harder dan ik had verwacht.

    Verder erg vermoeind om te alle berichten op het forum te lezen van iedereen die long zit.....Beleggen is nu eenmaal ook af en toe je verlies kunnen nemen en niet te vaak vallende messen vangen.
  8. [verwijderd] 8 mei 2007 11:11
    De 3,50 euro staat op de borden.
    We mogen niet omhoog, dmv een blok van 40.000 aandelen op 3,54.
    Wat is hier toch de rede voor?
    Dit zijn ook weer vreemde bewegingen en manipulaties.
    Als je werkelijk van die 40.000 aandelen af wil gooi je ze toch op een paar cent lager er uit.
    Dit is gewoon vreemd.
    Groetjes
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.