Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Mijn gifbeker

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 april 2007 17:49
    Shake hands ! Mijn AEX Turbo Shorts 503 net voor het uitstoppen verkocht en gedraaid naar TS 529. Nu nog beperkt verlies, maar ik roei tegen de richting. Positie Rowan Companies (RDC) verdubbelt, deze belegging moet alles goed maken. Hoewel KPN en AHOLD long natuurlijk behoorlijk compenseren. Best of both worlds blijft mijn devies.
  2. [verwijderd] 3 april 2007 18:30
    Mooie docu drama over de dag dat de dollar valt.
    Wat als de dollar valt?
    Experts schatten in hoe groot de kans is...
    Hoe realistisch is het dollar-doemscenario? De VPRO stak zijn licht op bij financieel-economische experts. 'Op monetair gebied is het nu best goed geregeld.'
    Fieke van der Lecq, (nog even) hoofdredacteur tijdschrift Economisch Statistische Berichten
    'Centrale Banken laten dit niet gebeuren. Net als na 9/11 steken die direct de koppen bij elkaar om te zorgen dat de financiële markten stabiliseren. Hoewel het met een munt soms snel kan gaan, zeker als partijen elkaar imiteren. Denk aan het Britse pond dat in 1992 - Black Wednesday - door speculatie van George Soros uit het ems duikelde. Misschien wordt de euro meer waard door gebrek aan dollarvertrouwen. Want daar gaat het allemaal om: vertrouwen. Het is belangrijk dat de Europese Centrale Bank het goed doet maar zeker zo belangrijk is dat we denken dat ze het goed doen. Dat zag je bij de introductie van de euro. Duisenberg genoot veel vertrouwen en dat had zijn weerslag op de euro. Nu moet Trichet bij een crisis dat vertrouwen uitstralen. Die zal tijdens toespraken ook niet hakkelen, maar alles onder controle hebben. Hier is De Nederlandsche Bank op alle scenario's voorbereid. Ook op een grote dollarval.

    Tsja november 2005 toen hadden we het er al over.
    Maar toch leuk weer eens te zien.

    www.vpro.nl/programma/tegenlicht/afle...

    Mvg Rob
  3. [verwijderd] 3 april 2007 19:11
    quote:

    Eekhoorn50 schreef:

    Wie weet wat er waar is van het feit dat Amerika zijn leger in Irak binnen 2 weken geen salaris meer kan betalen en wat voor invloed zou dit hebben?
    Volgens mij heeft Bush "een additionele paar mld" gevraagd ter financiering van die burenruzie. Als de democratische meerderheid dat afwijst, hebben ze een probleem.
    Maar daarmee ook de democraten, die dan de soldaten laten stikken. Dat zal althans Bush breeduit meten.
  4. forum rang 6 izdp 3 april 2007 19:12
    quote:

    Eekhoorn50 schreef:

    Wie weet wat er waar is van het feit dat Amerika zijn leger in Irak binnen 2 weken geen salaris meer kan betalen en wat voor invloed zou dit hebben?
    Mou daar is niets van waar. Dat zijn bijna peanuts. Wat wel waar is, is dat oorlogen door zeer geavanceerd uitgeruste legers verloren gaan worden van houtjestouwtjeslegers door de factor geld.
    In dit geval wordt er echter geen oorlog (meer) gevoerd en is het meer een bezettingsleger.
  5. forum rang 7 handyman6 3 april 2007 20:04
    Als jij, Frank, het al niet meer weet en ook bv Waddeneiland in geen velden of wegen is te bekennen,waar hij vroeger ,nog al schamper ,bij twijfel, aankondigde dat we zijn draadje GOED moesten lezen:zie het hoofd!kun je nagaan ,hoe hoog de frustratie is opgelopen...mijn halve koningrijk voor een VISIE! h6
  6. [verwijderd] 4 april 2007 08:22
    Leuk grapje van Geert Jan. Jammer alleen voor iedereen die posities opgebouwd heeft nav de dagelijkse TA van hem en nu zo plotseling in de kou blijven staan. Die niet de kans hebben gekregen om af te bouwen of tijdig naar een alternatief te zoeken. Maar toch dank voor al die jaren en veel succes voor de komende jaren.
22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.