Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Binck« Terug naar discussie overzicht

Donderdag 1 maart

23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Saartje 1 maart 2007 17:52
    Tsja Dick, ik heb geen glazen bol. Anders had ik alle effecten voor vorig weekend verkocht en was ik gaan wachten op een lekker instapmomemt.

    Wel denk ik dat Binck een prima bodem heeft neergelegd en dat we de 11-12-13 regionen nu wel verlaten hebben.

    Ik ben geen daytrader, maar handel wel vaak op trends en of de onderkant van het simpele trendkanaal.

    Nu, vandaag, is de ´trend is your friend´ een wat irritante uitspraak. Behalve bij Binck dus. Die 17 of 17.50 gaan we nog wel halen dit jaar.

    Succes.
  2. dickk 1 maart 2007 20:41
    quote:

    donald13 schreef:

    als we naar de extra omzet van afgelopen week kijken geeft dat op kwartaal basis een toename van ongeveer 6 %. In de koers van Binck heb ik dat nog niet kunnen terug vinden. Kan iemand me uit de droom helpen waarom dit nog niet is gebeurd?
    Al de klanten van Binck en Alex zijn geen normale beleggers. Het zijn, pak weg, 150.000 beleggers die intens met hun beleggingen bezig zijn. Of het nu hobby is of werk, zij weten in ieder geval hoe je met die software om moeten gaan en zijn in staat het maximale uit die software te halen. Dat betekent ook dat zij een meer dan gemiddeld inzicht hebben in het doen en laten van, met name , BinckBank. Zij begrijpen dat een situatie die we de laatste paar dagen gekend hebben, een extra bijdrage levert tot de omzet van BinckBank – ik laat Alex even buiten beschouwing, want die is niet beurs genoteerd -. Er zijn daarnaast meer dan een miljoen beleggers, misschien zijn het er wel twee miljoen dat weet ik niet precies, die het nog op de gebruikelijke ouderwetse manier doen. Telefoon pakken en opdracht geven. Deze mensen hebben geen idee van het effect op de omzet van BinckBank. Het zijn vaak deze mensen die een extra impuls geven aan het aandeel en min of meer impulsief handelen. Opdracht geven tot koop als het aandeel stijgt of Harry Mens weer iemand in zijn programma heeft, opdracht geven tot verkoop als het aandeel zakt of de beurs in mineur is. Toch heb je vandaag kunnen zien dat BinckBank zich behoorlijk staande houdt en dat komt door ons. Wij weten wel wat de effecten zijn voor BinckBank en met name ik, ben doodsbang om die echt grote stijging te missen. Vandaar dat ik als een bok op de haverkist de zaak blijf volgen. Ik probeer wel gebruik te maken van een beweging om een extra graantje mee te pikken of een plotselinge daling zoals vanmiddag voor te zijn. Dat lukt meestal niet, maar zo nu en dan ook wel. Vandaag had ik het geluk in ieder geval aan mijn zijde. Het betekent dus ook dat die stijging die er moet komen pas plaats zal vinden als er informatie los komt over de omzetten en de aantal transacties die gepleegd zijn. Dat vindt meestal plaats in het rapport over de kwartaal cijfers. Het zou natuurlijk wel aardig zijn van BinckBank om op de een of andere manier kond te doen van die extra’s die nu plaats grijpen. Dat hoeft niet direct in cijfers te zijn maar kan ook in een algemeen verslaglegging naar voren gebracht worden. Het zou voor de aandeelhouders van BinckBank en ik ben er van overtuigd dat de meeste klanten van BinckBank ook de aandelen van BinckBank in hun bezit hebben, wel een aardige geste zijn. Het geeft in ieder geval een inzicht hoeveel dit aandeel aan kracht wint door al die extra handel op de beurs.

    dick
23 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.