Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Binck« Terug naar discussie overzicht

maandag 26 februari 2007

22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. dickk 26 februari 2007 09:20
    20070226 maandag 26 februari 2007

    Ik ga dan maar even het dagdraadje openen als niemand anders het doet. Zal vandaag wel niet veel om het lijf hebben. Verwacht een zijwaartse beweging de komende dagen en dat zal dan de aanzet zijn tot een lichte stijging naar de weerstand zo rond de 15,20. Het is rustig, maar op zich niet ongunstig. Wat mij opvalt de laatste tijd is dat er geen 1tjes meet verschijnen. Zal dat toch iets te maken hebben met de Midcap?, Succes vandaag allemaal en er is waarschijnlijk nog wel een koopje te halen op een goed (of kwaad) moment.

    dick
  2. dickk 26 februari 2007 17:08
    even een reactie op bovendsrtaande postings.
    Ik heb geen last van problemen met de binck site.

    En je mag ten alle tijden alles zeggen.
    Als je dus vindt dat je uit moet stappen moet je dat vooral melden. Als je vindt dat je niet uit moet stappen, ook vooral melden. Als je vindt dat het op dit moment maar een slappe hap is. moet je dat vooral melden en heb je nog gelijk ook. Het is een slappe hap en het zal voorlopig nog een slappe hap blijven. Maar dat neemt niet weg dat we langzaam omhoog gaan richting de 18 zoals de ING heeft gemeld. Alles wat er nu gebeurt is de stilte vooor de storm. Aan de ene kant zitten we daar op te wachten en hebben we dat ook gevraagd, rust, rust, rust, een gelijdelijk stijgen naar de hoogt die BinckBank behoort te zijn en dat is rond de 18. Aan de ander kant willen we toch aktie, harde aktie. Maar dat zijn dus zaken die tegenstrijdig zijn en niet zullen gebeuren. Opgeteld en afgetrokken is het dus niet zo verkeerd wat er nu gebeurt. Rust en afwachten en direct reageren zoals het hoort. Langzaaam maar zeker omhoog naar de 18.
  3. donald13 26 februari 2007 18:14
    Dickk daar heb je gelijk in, mensen die nix meer te vermelden hebben wat de rt koers van een bepaald fonds op een bepaald moment is of dat het een slappe hap is moeten maar op een zondag naar de voetbal gaan kijken maar hoeven dat niet hier te melden. wij zijn niet blind of analphabeet.
  4. dickk 26 februari 2007 18:31
    Ik heb op het scheiden van de markt mezelf vol geladen. Ik ben er van overtuigd dat we de komende dagen gaan stijgen. En of dat nu 1 of 2 dagen duurt is niet zo belangrijk, maar ik wil in ieder geval die opwaartse beweging voor geen goud missen. De horizontale beweging duurt nu al een dag of 6 en dat is precies wat er altijd gebeurt. Vanaf nu gaan we omhoog, misschien een klein dipje zo nu en dan, maar dat is niet zo spannend. De trend is naar de 18 vanaf morgen of overmorgen. Ik heb mijzelof vol geladen en ben er klaar voor. Als het anders gaat dan ik denk heb ik een probleem, maar problemen zijn er om opgelost te worden dus vinden we daar wel weer een oplossing voor.
    Met de blik opwaarts en het volle vertrouwen ga ik de komende week in.

    dick
  5. [verwijderd] 26 februari 2007 22:19
    Beste Dick, een aantal citaten uit jouw postings van vandaag:

    - verwacht een zijwaartse beweging de komende dagen
    - het is een slappe hap en het zal voorlopig nog een slappe hap blijven
    - ik ben er van overtuigd dat we de komende dagen gaan stijgen
    - met de blik opwaarts en het volle vertrouwen ga ik de komende week in.

    Ik begin nu toch wel een beetje aan je te twijfelen.
  6. dickk 26 februari 2007 23:38
    Je hebt gelijk SoftMount, ik hang van tegenstellingen aan elkaar. Overigens mijn hele leven al. Maar heb daar geen problemen mee in tegendeel. Schept wat leven in de brouwerij.Maar nu even determineren:

    Die slappe hap is van vandaag en vorige week. Die zijwaartse beweging is al een tijdje aan de gang en dat we gaan stijgen staat als een paal boven water.
    Het gaat kloppen.
    Wel terusten.

    dick
22 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.