Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Binck« Terug naar discussie overzicht

van het IEX forum

25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. donald13 30 januari 2007 22:56
    doorgestuurd naar BPR, maar hoe laat is nu de belangrijkste vraag. Als BPR het op donderdag een kwartier na sluitingstijd hier op het forum deponeert wist hij het vermoedelijk al even. Lijkt me niet waarschijnlijk dat hij direct na ontvangst van het bericht aan IEX heeft gedacht. Zijn eerste gedachte zal wel bij BINCK gewweest zijn
  2. dickk 31 januari 2007 06:33
    quote:

    Grouchy schreef:

    Vermoeden ongegrond Dickk. Doe altijd m'n huiswerk ;).

    "Begrijpelijke redenen" die is leuk. Zou het werken voor de rechter :).

    Word allemaal vast vervolgd...maareh euuh van wat ik totnu zo lees concludeer ik dat Charles Langereis 'de bron' richting Sijthof is die het weer deelt met BPR. Dan staat voor mij Langereis toch echt bovenaan de pyramide.

    Welterusten.
    Ook op dit lijntje nog maar even het stukje uit de krant van vanochtend.
  3. dickk 31 januari 2007 06:45
    Nog even een aanvulling op mijn vorige bericht.

    Ook op dit lijntje nog maar even het stukje uit de krant van vanochtend.Wat ik bedoel, is dat het de sicretaresse van Langereis is geweest die zaken heeft doorgestuurd, dus het document is NIET vanuit het Binck gebouw naar onze "vriend" BPR gestuurd, maar uit het pand van advocaat Langerijs. Dat zegt meer over de medewerkers van advocaten kantoor Spigthoff dan over het personeel bij BinckBank. Je kan dus BinckBank in deze niets verwijten, in tegendeel het is uitstekend gereageerd dat men direct de AFM heeft ingeschakeld en zo hoort dat ook.Een duidelijk bewijs dat we met een integer bedrijf te doen hebben, dus overstappen naar een andere broker lijkt me juist de verkeerde beslissing. En wat voor garanties heb je bij andere brookers? BinckBank is beurs genoteerd, dus beter te controleren dan al die anderen die dat niet zijn. Wat geburt daar achter de schermen?? Geef mij BinckBank maar, dit zal in de toekomst echt niet meer gebeuren.

    dick
  4. Grouchy 31 januari 2007 07:45
    RE: de secretaresse. I stand corrected. Binck valt dan inderdaad niets te verwijten op dit gedeelte.

    Wat de rest betreft daar verschillen we gewoon van mening.
    D'r zullen zeker integere mensen werken bij Binck maar ze hebben wel Langereis commisaris gemaakt. Wat ik in m'n loopbaan tot nu heb gezien is dat soort altijd soort opzoekt.

    Stap trouwens voorlopig niet geheel over, zoals ik al aangegeven heb wil ik een backup-portefeuille hebben. Garanties? Het zal weinig uitmaken maar kan in ieder geval handelen in meer beurzen, als ze al iets doen met voorkennis ze het in ieder geval niet zo amateuristisch aanpakken en kan hedgen wanneer Binck uit de lucht is.
25 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.