Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Innoconcepts« Terug naar discussie overzicht

hoge omzet.....

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 30 januari 2007 13:17
    Dit bericht evrscheen om 12.02 op FD site. Hier ligt wel het verband met de stijging. Maar de accountmanagers vanRabo zullen dit bericht wel eerder gekregen hebben.

    TAXATIES Innoconcepts: Rabo herhaalt ‘buy’-advies
    AMSTERDAM (De Financieele Nieuwsdienst) - Overzicht van (gewijzigde) taxaties en/of aanbevelingen Innoconcepts (30 januari):

    NEDERLANDSE EFFECTENHUIZEN
    *** (30/01) Rabo Securities
    Advies: buy (buy)
    Koersdoel: euro 17 (euro 17)

    Motivatie: Terwijl de meeste Nederlandse small caps zich herstelden van de correctie in mei/juni 2006, is de koers van InnoConcepts vastgelopen tussen de euro 11 en euro 12. Voor de analisten is er sindsdien weinig veranderd. Daarom zien zij de huidige niveaus als een koopkans en herhalen het ‘buy’-advies met een koersdoel van euro 17.

    Taxaties:
    2006: euro 0,65 (euro 0,62)
    2007: euro 0,90 (euro 0,90)
    2008: euro 1,13 (euro 1,14)

    De koers van 12 euri werd om 12.59 bereikt, daarna enkele winstnemingen.

    Zoef

  2. Mr sponge 30 januari 2007 15:26
    Ik zit nu al een aantal jaar in innoconcepts, maar het blijft een raar fonds( wel met een leuk rendement). Maar deze dagen met hoge volumes ruiken toch gewoon naar voorkennis... Al vind je daar natuurlijk nooit bewijs van. Maar ik krijg gewoon het gevoel dat de jaarcijfers nu al bekend zijn en dat "men" daarom nu inkoopt. Vervolgens wacht Inno nog een aantal maanden met het publiceren van deze cijfers, waardoor de hoge volumes van enkele maanden daarvoor niet meer opvallen. (Maar dat is gewoon mijn gevoel).
    Het moet voor een bedrijf als Innoconcepts toch niet zo moeilijk zijn om binnen een a twee maanden de cijfers te publiceren(al zijn het maar voorlopige), of ben ik nu gek??

    gr. Mr Sponge
  3. Mr sponge 30 januari 2007 16:34
    Noem mij maar gek, maar volgens mij verliezen veel particuliere de laatste tijd het vertrouwen in Innoconcepts. Als de koers dan toch iets oploopt zijn zij snel geneigd om hun aandelen verkopen. Nu kan iemand met voorkennis deze toch rustig kopen omdat hij/zij weet wat de koers gaat doen na de publicatie van de cijfers.. De winst komt dan pas echt na de publicatie.
    Maar goed ik heb weer genoeg gespeculeerd. Ik blijf gewoon nog een aantal jaar rustig zitten in Innoconcepts tot de waarde van Ipac echt in de koers zit verwerkt.

    Groeten,

    Mr Sponge
  4. [verwijderd] 30 januari 2007 17:10
    Ik blijf ook lekker zitten! Maar stel een kleine particulier heeft 2000 stuks. Die verkoopt ze niet op 11,70 maar wel op 12,00? Daar geloof ik niets van. Kleine particulieren nemen juist meer risico's. Dat zijn juist diegene die te lang blijven zitten.Pas bij grote aantallen aandelen is het interessant om in zo'n kleine range te handelen. Wel verder blijven speculeren hé. Dat maakt beleggen / forums juist zo leuk.

    Groet,
    Bart
  5. [verwijderd] 30 januari 2007 21:37
    Ik blijf me afvragen wat Inno nou overhoudt aan de productie van die paar miljoen pallets die SAS fabriceert voor IGPS. Dit is namelijk voor SAS een megaorder ( over 2005 haalde SAS een omzet van 420 mio euro, zie website, en ik heb volgens mij ergens gelezen dat die nieuwe pallets met RFID tagging 50 USD per stuk kosten ) Die megaorder zit volgens mij nog helemaal niet in de cijfers verdisconteerd. Van Inno hoor je helemaal niets. Die hoeven ook geen outlook naar boven bij te stellen, omdat ze ontzettend weinig met de aandeelhouders communiceren em al helemaal geen concrete outlook hebben gegeven. Bij de meeste bedrijven heb je over 2006 OF al omzetcijfers gehoord, OF de defintieve resultaten, OF een indicatie die wordt gegeven door de baas tijdens zijn nieuwjaarstoespraak. Bij Inno kan je tot halverwege juni wachten totdat je iets hoort hoe 2006 ! verlopen is. Jammer, maar geen reden om niet in dit prachtbedrijf te beleggen. Ik denk dat die IGPS order een klapper is.
  6. [verwijderd] 30 januari 2007 23:12
    quote:

    Yabbadabbadoo schreef:

    Morgen d´rop en d´rover met die 12 euro.........
    Eigenlijk raar dat beleggers pas een trigger krijgen om in Inno te beleggen na zo´n Rabo rapport.
    Ik vind dat niet raar. Ik weet ook niet wat er precies gaande is bij alle beursfondsen en als ik dan een interessante analyse lees en daardoor nieuwsgierig wordt naar het fonds, dan ga ik me daar verder in verdiepen. Dat kan er vervolgens weer toe leiden dat ik tot koop over ga.

    Zo'n analistenrapport brengt een fonds weer even in de kijker wat vaak een wat hogere omzet tot gevolg heeft.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.