Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Binck« Terug naar discussie overzicht

donderdag 26 december de dag van boven de 14

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. dickk 27 december 2006 23:50
    20061227 donderdag 26 december de dag van boven de 14

    Met plezier gistermorgen de koersontwikkeling gevolgd. Was gistermiddag aan het buitenspelen, dus was blij verrast dat we boven de 14,20 zijn geëindigd. Het was dus gisteren wel verantwoord om er een Belgisch biertje op open te trekken. Ik verwacht ook geen echte daling meer voorlopig. Ik heb de ticketlist nog eens goed bestudeerd gisteravond en Buff (niet te verwarren met Buf) had een scherp oog, er werd weer een 20kertje uitgewisseld. Maar er zijn nog een paar knappe blokken van eigenaar verwisseld. Er werd nog een blok van ruim 6000 gepakt en nog een keer ruim 4000, dan nog in de namiddag een van 6700 en dan om half 5 de 20K van Buff(niet te verwarren met Buf). Na 17,00 uur nog een blok van 5000 en zo waren we dus bij de 14,21 aangeland bij de sluiting.
    Zonder welke technische analyse ook te hebben geraadpleegd heb ik de verwachting dat we nog wel even verder gaan dit jaar(nog twee dagen) De volgende weerstand ligt immers op 14,87 en dat is met deze progressie echt niet ver meer. Dit getal voorbij betekent een volgende weerstand van???????...........ik gok op 16,37. Dan wordt het een tijd voor bezinning en zal het moment aangebroken worden wat verder te doen. Houden of afscheid nemen. Als je mijn draadjes regelmatig gevolgd heb dan weet je het antwoord al.
    Leuke aktie van BinckBank. Of beter, leuke akties. Eerst een dame aan de deur met een flesje wijn, waarvoor ik onze BinckBank van hart dank zeg. We hebben hem met smaak gedronken bij het diner de 1e kerstdag, maar wat ik veel belangrijker vond van die fles was waar hij vandaan kwam, hoe hij geproduceerd is en dat we er goed voor betaald hebben. Klasse van BinckBank om daar ook rekening mee te houden. Het geeft in ieder geval aan dat het daar op die Vijzelstraat minder muisgrijs toegaat dan bij de gevestigde orde. En dan kan je verwachten, neen dan mag je verwachten, dat er in de bedrijfsvoering en innovatieve ontwikkeling ook niet muisgrijs toegaat maar juist kleurrijk.
    Die tweede actie zijn de kaartjes ter waarde van 100 euro’s. Ook aardig, alleen had de periode wat mij betreft wel wat langer gemogen. Een geldigheidsduur van 8 weken was leuker geweest en had waarschijnlijk meer opgeleverd. Maar ik ken de overwegingen niet om er maar 4 weken aan te koppelen. Toch zal ik mijn best doen om zo veel mogelijk kaarten te “scoren”, want dat zal, bij een succes van deze aktie, ook scoren worden wat het koersverloop betreft.
    Het worden nog leuke dagen de laatste dagen van het jaar.
    Nog een laatste oproep wat betreft uw vragen naar BinckBank toe. U weet het 4 januari zijn Gertjan en ik present op de Vijzelstraat en zullen al uw vragen aansnijden en uw opmerkingen doorgeven.
    Mijn sjaal blijft vandaag klaar liggen.

    dick

  2. dickk 28 december 2006 10:44
    jongens dit draadje niet meer gebruiken,staat een verkeerde datum boven. Draadje met goede datum gebruiken. Als het goed is wordt dit draagdje direct weggehaald door de modurator.

    dick

    p.s.

    Interessant overigena rademakers

    [Modbreak Eric (forum@iex.nl): Gelieve uw discussie voort te zetten in het correcte draadje: www.iex.nl/forum/topic.asp?forum=73&t... , deze thread is geblokkeerd.]
10 Posts
|Omhoog ↑