Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Michiel Pekelharing - Motorheld én modemerk

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. Boemba ~ de stem van de rede 27 oktober 2006 10:19
    Ze hebben idd een breed appeal, maar het idee dat harley-davidson een merk is voor zowel de dokwerker als de dokter is niet echt meer van toepassing. Het is echt een doktersmotor geworden.

    Dat zijn natuurlijk niet de roots van HD. Het was een populaire motor in de jaren 50 onder de bohemien omdat hij juist zo goedkoop was. Vele veteranen kregen er eentje gratis als ze afzwaaiden bij het leger. En als iets goedkoop is en massa, dan kun je er lekker fijn mee klooien.

    En die klooitrend is volgens mij de laatste twee jaar weer in opmars met die programma's over semi-acteurs die een semi-garage runnen om harleys om te bouwen tot rijdende lollies

    Dat zou de huidige interesse kunnen verklaren
    Maar het lijkt me van voorbijgaande aard...

  2. [verwijderd] 27 oktober 2006 20:16
    Haringen waren de vis voor arme mensen, en nu? Wat mij stoort aan Harley: het is glimmende maar verouderde mechaniek met 2 cilinders die ongelijk ontsteken. Die machines vervuilen een groot stuk meer dan mijn auto. Daarenboven is de helft die hier rondrijden met een vrije uitlaat. Als je het ding opentrekt geeft dit de herrie van een oud vliegtuig. Proper en stilmaken, dan kan dit nog maar nu, onbegrijpelijke kuddegeest.
    De dag dat het milieu bij deze rommel moet meespelen is het liedje Harley uit. De kudde zal via protest weer wel een uitzondering afpersen.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.