Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

OpenTV« Terug naar discussie overzicht

Week van de waarheid

15 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 24 september 2006 10:50
    Deze week een samenwerkingsverband met ComCast? of wederom uitstel? Uitstel zit al inmiddels in de koers verwerkt lijkt mij, dus er zal geen ernstige koersdaling komen als er uitstel komt. Ik zie eerder een koersexplosie naar boven indien de samenwerking beklonken gaat worden. Maar ja het heet niets voor niets OPTV, zal ons wel weer teleurstellen. Ik ga dan ook niet ervan uit dat de deal rond is.
  2. [verwijderd] 24 september 2006 20:44
    Ik verwacht dit ook niet. Echter Opentv management heeft wel aangegeven dat spoton losgekoppeld wordt van de grote deal. Maw verwacht ik wel iets de komende tijd. Maar de deal welke het patent infringement moet compenseren is vele malen beter als de spoton deal (welke ook van groot belang is).

    Voor Ciddix als aanvulling, het 3e-4e Q begint Time warner met uitrollen, Essel is inmiddels gestart en het management heeft 102-105 als forecast voor het jaar uitgesproken.

    Ben benieuwd hoe deze omzet verdeeld gaat worden over Q3 en Q4

    Maar met 100 miljoen dit jaar en year over year 15 tot 20% levert voor 2007 al een vette winst op. Weinig fantasie nodig om nu in te zien dat de koers daarop vooruit gaat lopen.

    Een goed Q3 zou het start schot kunnen betekenen, een Comcast deal de zo broodnodige exposure welke we nu nog ontberen.
  3. [verwijderd] 29 september 2006 10:55
    wat er zich achter de schermen afspeelt,is niet allemaal duidelijk.we bewegen nu al twee maanden rond de 3 dollar,in afwachting op nieuws dat de koers hoger kan zetten.

    de derde kwartaalcijfers komen pas begin November,dat is nog een eind weg.voorlopig is het wachten op nieuws over de Comcast deal/patentzaak.
  4. De Witte Ruiter 29 september 2006 21:42
    Ze durven nu al niet meer naar buiten te brengen dat er weer eens uitstel is. Nou dat hoeft ook niet meer de koers zakt vanzelf wel in als een pudding. Mijn vertrouwen in dit aandeel is gezakt naar het nul punt. We worden wederom aan het lijntje gehouden zoals jaren het geval is. Je moet ook wel gek zijn om nog in dit aandeel te geloven. 70 miljoen boxen uitstaand en nog geen cent winst.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.