Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Jacques Potuijt - Logisch LogicaCMG

12 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 augustus 2006 18:10
    Als nu de koers eens positief zou reageren... maar daarvan is al heel lang geen sprake... beleggers zijn nog steeds niet genezen van hun verbrande it-billen uit 2001-2002 en aan de performance van de nasdaq te zien dit jaar zal er nog heel wat billenzalf gesmeerd moeten worden door de heren analisten... jaques BLIJVEN smeren...
  2. [verwijderd] 23 augustus 2006 19:10
    Eerste helft van 2006 heeft WM-data 30 mln winst geboekt. Als de 2e helft even goed is dan kom je op een 60 mln winst per jaar. Hiervan uitgaande dan betaalt LogicaCMG 20 keer de winst voor WM-data. Vanuit wederzijdse voordelen, die ontstaan, mag je ervanuit gaan dat dit een positief rendament genereert t.a.v. de winst per aandeel.
  3. [verwijderd] 24 augustus 2006 00:16
    Een CEO die retorische bravoure ten toon spreidt doet de vraag op komen "waar bent u mee bezig". Op dit niveau zou enige bescheidenheid gepast zijn. Read geeft een verkeerd signaal af, een signaal dat vertrouwen ondermijnt in plaats van wekt. Conclusie ondanks de cijfers is intuitief gevoel van ongerustheid terecht en ook dat heeft zijn prijs".
  4. [verwijderd] 24 augustus 2006 23:58
    Ik vindt dat ze eerst Unilo goed moeten intregeren, en dan pas aan een nieuwe overnamen moeten denken, kan de hele besturderstop dit wel aan ,zo ja hebben ze dan voorheen met minder grote bedrijven tijd overgehad, of moeten er nu weer nieuwe top mensen bij om dit alles goed te doen verlopen ,anders zou de werkdruk voor de bestaande top te zwaar worden, en worden er verkeerde beslissingen genomen , en daardoor het bedrijf in gevaar brengen, voor mij is dit onbegrijpelijk dat ze al zo vroeg aan nieuwe overnamen obberhoub maar denken.

    Dit is mijn mening. groet allen
  5. guillem 25 augustus 2006 08:29
    Hoogmoed komt voor de val, dat is de enige juiste opmerking. Het management van L/C is niet goed bezig en ze maskeren dit door overnames te doen die een betere brutomarge hebben. Het kernbedrijf draait in vergelijking tot de overnames slecht. Is Read wel een manager of kickt hij gewoon op aandacht?
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.