Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Hagemeyer« Terug naar discussie overzicht

Richting de 3 Euro?

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 3 augustus 2006 21:08
    moelijk te zeggen maar ik denk de bodem zelfs met slechte cijfers op 3,40 ligt, dus morgen omlaag en dan mischien wat winst pakken voor de cijfers, wij gingen wel heel snel door de 3,60 dus dat belooft niet zoveel goeds.... En 3,80 was echt de dak voor nu, dus daar gaat die zowieso niet voor de cijfers overheen
  2. mvdh 3 augustus 2006 22:19
    quote:

    170174 schreef:

    Zet Hagie deze daling voort?
    Pff een nieuw draadje hiervoor! Gaat niet alleen slecht met de koers maar ook met het forum. Ben benieuwd voor welke koers u hgm heeft aangeschaft?
    ---

    De cijfers van HGM zullen goed vallen. Veel mensen kijken de kat uit de boom op dit moment. Voor Q1 was de koers al explosief door gestegen. Na de cijfers kon het eigenlijk alleen maar naar beneden. Zat veel lucht in het aandeel. De koers die er stond was nog te hoog voor hgm.

    De koers waarop HGM nu staat is die nu ook waard. Het is wachten op nieuws om zo Hagemeyer hoger te zetten. Dat nieuws komt eraan en dat is op 9 aug "de cijfers". Daar kan hagemeyer dan weer opbouwen om zo weer door te stijgen naar hogere koersen die we in het verleden al hebben gezien 4€+! Morgen een dagje in het groen om deze week toch nog mooi te sluiten en de stijging volgende week door te zetten.

    Gr MVDH
  3. mvdh 3 augustus 2006 22:27
    Wall Street toch naar winst
    donderdag 3 augustus 2006 [22:17 uur]

    NEW YORK (ANP-AFX) - De beursgraadmeters in New York sloten donderdag af met winst, terwijl tijdens het begin van de handel nog verliezen werden geleden. Binnen de Dow-Jonesindex, de hoofdgraadmeter van Wall Street, was voedingsmiddelenbedrijf Procter & Gamble een hoogvlieger.

    De Dow-Jonesindex van dertig hoofdfondsen sloot 42,66 punten (0,4 procent) hoger op 11.242,59 punten. De technologiebeurs Nasdaq won 13,53 punten (0,7 procent) tot 2092,34 punten. De breed samengestelde S&P 500-index steeg 0,1 procent naar 1280,27 punten.

    De ommekeer op Wall Street kwam ruim twee uur voor het slot, zonder duidelijke aanleiding. Net als op woensdag presteerde het aandeel Procter & Gamble (plus 2 procent) goed binnen de Dow-Jonesindex. Volgens handelaren raakte het aandeel in trek wegens bedrijfscijfers van branchegenoot Unilever, eerder op donderdag. Het Nederlandse bedrijf rapporteerde een stevige omzettoename.

    Caterpillar

    Andere stijgers binnen de Dow-Jonesindex waren het industriële concern Caterpillar (plus 2,8 procent) en detailhandelaar Home Depot (plus 1,4 procent).

    Het negatieve sentiment van eerder op de dag kwam vooral door koffieketen Starbucks, dat woensdag nabeurs tegenvallende verkoopcijfers bekendmaakte over de maand juli. Het aandeel verloor 8 procent.

    Sprint Nextel

    Een andere domper op de stemming bracht het technologiebedrijf Sprint Nextel. Het internetbedrijf kwam met een tegenvallende winst in het tweede kwartaal en gaf direct een winstwaarschuwing. Beleggers deden afstand van het aandeel, wat leidde tot een bijna 12 procent lagere koers.

    De technologiebeurs Nasdaq kreeg een impuls van computerfabrikant Apple Computer. Het aandeel won ruim 2 procent, na een aangekondigde samenwerking met drie grote automakers. Zij gaan het gemakkelijker maken om iPod-muziekspelers te koppelen aan de stereoinstallaties in nieuwe automodellen.

    Federal Reserve

    De wisselende stemming op Wall Street wordt toegeschreven aan grote onzekerheid over wat er gaat gebeuren met de rente. Volgende week dinsdag beslist de Federal Reserve of het tarief voor de achttiende keer op rij omhoog geschroefd wordt. Een hoge rente is over het algemeen niet goed voor aandelenmarkten.

    De euro noteerde bij het slot van de Amerikaanse handel 1,2805 dollar, tegen 1,2785 dollar tegen het einde van de aandelenhandel in Europa.

    www.belegger.nl
  4. [verwijderd] 3 augustus 2006 23:12
    Vergeet niet dat de koers die HGM nu heeft enkel fantasie is.

    Na Q1 zijn geen concrete cijfers gegeven. Laatste jaren enkel verlies en dus een negatieve WPA.

    Hagemeyer heeft veel goed te maken en zal dit ook best kunnen maar bewijs is er vooralsnog niet. H2 cijfers worden vuurwerk! Alleen welke richting..

    Ik heb geen positie in Hagemeyer en zal dit ook niet verkrijgen.

    Gr
  5. mvdh 3 augustus 2006 23:28
    HGM heeft wel degelijk tekens laten zien dat het beter gaat met voorafgaande jaren in Q1 en bezig is om weer winst te maken.
    www.iex.nl/nieuws/nieuws_artikel.asp?...
    www.iex.nl/nieuws/nieuws_artikel.asp?...

    Ze zijn der nog lang niet dat ben ik met u eens , kost tijd en als je de tijd/geduld hebt is dit een mooi aandeel met veel groei potentieel voor in de toekomst.Q2 zal na mijns inziens beter zijn dan het voorafgaande jaar. Hopelijk wordt er ook een mooie outlook gegeven ter stimulans van de koers.

    Gr MVDH
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.