Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

OpenTV« Terug naar discussie overzicht

bodem

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. stot 14 juni 2006 11:32
    na al dat goede nieuws lag de voorlopige top iets boven de 4. toch heb ik het niet aangedurfd om toen te verkopen aangezien de volgende deal met comcast ieder moment kan binnenrollen.

    degene die alleen voor de korte termijn zijn ingestapt zonder verdere kennis op 3 dollar en op 4 zijn ingestapt hebben het goed gedaan.

    ik hoop dat we na comcast de 4 toch weer gaan zien. of krijgen we eerst nog een opwarmer met een latijns amerikaanse deal

    wat gaan we vanmiddag doen
  2. [verwijderd] 14 juni 2006 13:17
    al enkele dagen,volgt opentv de nasdaq die naar beneden duikt.na 14.30 is er wat meer zicht op,wat het gaat worden.

    veel analisten die met een ta werken en dachten dat er een bodem onderzat (crucell,binck,philips enz) ,
    gingen het schip in.tegen een dalende beurs is geen bodem bestand.
  3. [verwijderd] 14 juni 2006 16:15
    Fundamenteel is er niets veranderd bij opentv, dat wegzakken heeft te maken met het sentiment op de beurs dat nog eens wordt versterkt door allerlei berichten vanuit de TA-hoek. Philps koersdoelen van 27 tot 35 euro, maar de TA zegt dat deze naar de 20 gaat. Tja en velen hollen achter de ta=specialisten aan die zich weer rot lachen omdat zij tot verkopen aanzetten en zelf aan het inkopen zijn. En iedere keer trappen er weer mensen in. Zo ook bij Opentv: meg grote volumes ging het naar boven, met ralatief kleinere volumes wordt de koers weer lager gezet en de grote jongens (die waarschijnlijk ook meer voorkennis hebben bijv. t.a.v. de deal met comcast) lachen zich rot en kopen op de lagere koers weer bij. Verkopen van opentv op dit moment lijkt mij slecht, 1 bericht over comcast en binnen 2 dagen staan we 2 dollar hoger. Voor de langere termijn zit je m.i. met opentv op rozen, misschien dat we ooit nog eens op de helft van de all time high gaan komen! Dat zou pas echt mooi zijn, en echt onrealistisch is dat niet lijkt mij.
  4. [verwijderd] 14 juni 2006 19:50
    juist special zo is het maar net.al die klootzakken
    die naar die lijntjes en grafieken kijken.volgens mij komen die lijntjes uit het verleden en dat geeft geen garantie voor de toekomst.juist die toekomst,daar gaat het om bij optv.met alles wat
    er nog in het vat zit,en dan niet alleen comcast,maar er zijn nog genoeg andere mediabedrijven die belang zullen hebben met de produkten van optv.de wereld ligt open voor dit bedrijf.jammer inderdaad dat er mensen op deze planeet zijn die als een blinde achter deze reuze oplichters aanhobbelen.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.