Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

OpenTV« Terug naar discussie overzicht

Correctie

41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 12 juni 2006 23:11
    al dat inflatie gevaar zit nu toch wel in de markt verwerkt..als morgen de cijfers een beetje mee vallen dan gaat het hard omhoog morgenmiddag..dan zou opentv welles een geweldige rbound kunnen maken van een procentje of 10 ik ga daar in wel een beetje van uit,,zou best nog wel eems eem leuke week kunnen worden,,mits de cijfers iets mee gaan vallen uit de vs
  2. [verwijderd] 13 juni 2006 09:42
    keerpunt vandaag? van 4.02 naar 3.48 dollar,is wel
    genoeg - 15 %! lijkt wel bijltjesdag op de beurzen.

    los van alle beursellende kunnen de beleggers van
    opentv deze maand nog wat positieve berichten verwachten.(comcast etc).

    het persbericht kan niet te snel komen voor de beleggers.een lichtpuntje is de dollar maar daar kun je je vertrouwen ook niet op gaan vestigen.

    men zegt wel eens,bijkopen als de koersen zakken.bijkopen op de bodem is beter want voor je het weet,heb je er teveel voor betaald.
  3. [verwijderd] 13 juni 2006 12:06
    15% lossen en bodemvorming rond 3,40 is echt prima. Als deze trend zich nml doorzet (elke 3 maanden per saldo 70 eurocent erbij), is er nog weinig te klagen.Een stap voor stap 'uptrend'zie ik zelfs liever ipv trampoline.Uiteraard ligt dat anders als je nog wilt bijkopen.

    van geheel andere orde zijn de plannen van Microsoft TV.Hoe zich dit verhoudt tot OPTV is mij niet erg duidelijk.bedreigend of niet?
  4. [verwijderd] 13 juni 2006 21:39

    aandelen OPENTV kregen vrijdagavond nog even een forse dreun te verwerken, het aandeel daalde -0,20 dollar naar 3,67 dollar en de euforie is in twee dagen weer helemaal weg over de zeer mooie deal met TimeWarner en dat is best wel jammer vind ik, de koersstijging was meer dan terecht richting de 4 dollar en ik had gehoopt dat we een tijdje zouden consolideren en daarna (na de comcast-deal) verder zouden kunnen gaan richting de 4,50-4,70 dollar.......maar als je de grafiek van OPENTV bekijkt, dan zijn we al aan het stijgen vanaf 10 mei en dan krijg je natuurlijk weleens winstnemingen als er een goed persbericht is geweest, want van 3 naar 4 dollar is natuurlijk wel een flinke sprong......toch denk ik dat OPENTV eindelijk op de goede weg is, het heeft lang geduurd en heel veel beleggers hebben waarschijnlijk jaren geleden al de moed opgegeven, maar ik krijg nog te dikwijls e-mails over dit aandeel van lezers, dat ik denk dat er ook nog heel erg veel die-hards en volhouders in het aandeel zitten, of gewoon mensen die hebben geweigerd om verlies te nemen.....ik hoop de komende maanden weer flink wat aandacht aan dit aandeel te kunnen geven, dat zou betekenen dat er flink wat goed nieuws nog zou moeten komen!

    bron: stephaniesbeurstips.com
  5. [verwijderd] 14 juni 2006 10:59
    Wat zien we eigelijk.
    Vele handelaartjes die weer wat centen verdienen aan die opleving van de Time Warner deal. Wil ook zeggen dat de instituten nog niet groot hebben ingekocht wat er weer op duidt dat OPTV eerst moet laten zien dat ze WINST maken. De tijd van (blind inkopen) speculeren is voorbij. Dat zie je ook weer aan alle beurzen die na beneden kelderen. Eerst maar eens winst maken en laten zien dat je bedrijf GEDEGEN in elkaar zit. Dat is bij OPTV nog niet het geval. Degene die op 4$ verkocht hebben, kunnen weer een $ per aandeel in de zak steken.
    Voor de longs geduld en uithoudingsvermogen.
    Deze 'bizznizz' blijft momenteel het meest lucratief omdat er een ongekende toekomst in zit.
  6. [verwijderd] 14 juni 2006 16:20
    beurzen herstellen.ook opentv lijkt het(3.46).dat er vorige week heel wat korte termijn beleggers
    zijn ingestapt en maar ook weer zijn uitgestapt, is duidelijk(ivb met time warner deal).

    inderdaad kijken de instituten e.d naar de prestaties van een bedrijf,voor ze instappen.maar als je eerst wacht totdat opentv winst draait,loop je al een mega rendement mis.

    crucell is z on een voorbeeld.van 3 euro naar 24 euro.elk kwartaal flinke verliezen. in 2007 verwacht men breakeven.neem aan dat erveel instituten in dit fonds zitten.die zijn ingestapt op grond van de vooruitzichten.
41 Posts
Pagina: «« 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.