Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Koffiekamer« Terug naar discussie overzicht

Geert Jan Nikken - TA: Kweenie...

72 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 april 2006 21:07
    quote:

    SPI schreef:

    Gaat der naz het feestje verpesten?

    het lijkt er zo waar op

    Der Naz heeft natuurlijk een leuk ritje achter de rug sinds begin deze week. Maar ze laten nu toch ook wel weer een behoorlijke veer. 'T zal nu toch wel weer steun moeten vinden, voor de volgende 'leg' up voor de komende periode...
  2. [verwijderd] 21 april 2006 21:56
    quote:

    Hijwasmaar een clown schreef:

    De kunst van het beleggen is een reeks stappen en geesteshoudingen waardoor een belegger het beste uit elke situatie kan halen. Wie dit pad gaat, moet zich bevrijden van de drang dingen te willen bezitten en vast te houden.

    Beter goed gekopieërd, dan zelf slecht verzonnen??

    www.beurs.nl/frame2.php?html=opinie&i...

    Mvg

    AEXEA

  3. [verwijderd] 27 april 2006 07:17
    Ik geloof niet zo in technische analyse maar vroeger ging de beurs tijdens de zomermaanden vaak een stuk naar beneden waarna dan aan het einde van het jaar weer een rally omhoog volgde. ('Leave in May, but remember to be back in September'). Dat indachtig en gezien het feit dat de AEX maar is blijven stijgen zonder een dip tijdens de vorige zomeren de hoge olieprijs en het Amerikaanse handelstekort etc. leek het me op 460 wel raadzaam om een paar putjes AEX te kopen voor expiratie juni maar daar heb ik tot nu toe flink (75%) op verloren. Ondertussen heb ik bepaalde aandelen wel aangehouden en die maken het verlies meer dan goed. Ik zag de putjes ook een beetje als een soort verzekering. Inmiddels heb ik de neiging om me er bij neer te leggen dat de beurs blijft stijgen en heb weer aandelen bijgekocht (maar voor een groot deel in vastgoed) maar de beurs kan toch niet blijven stijgen of worden we weer zo gek als rond 2001, waarna opeens een ontzettende daling volgt? Blijven de mensen de koers/winst-verhouding wel in de gaten houden of stappen nu alle sukkels (opnieuw veel te laat) in en stuwen de koersen weer veel te ver in de hoogte?

    Spannende situatie en ook ik zeg: Kweenie!
72 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.