Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

KPNQwest« Terug naar discussie overzicht

Karsten1, leg me dat eens uit ...

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 10 bp5ah 7 augustus 2001 23:09
    Ik heb VerSaTel in Port en KpnQwest. Als jij een stukje op deze site schrijft over KpnQ, dan is het altijd dat prachtige bedrijf. VerSaTel is shit, en weet ik wat nog meer. Ik ben maar een nuchtere jongen en kijk ook wel ss ff naar mijn rendementen. En voor je informatie KPNQWEST is qua aandeelhouderswaarde EVEN GROOTTE SHIT, om jou woorden te spreken, als VerSaTel momenteel. Want hoe je het ook bekijkt mensen, waar ik niet een van ben overigens, die KpnQ in een eerder stadium kochten, die hebben hele andere gedachten over DAT PRACHTIGE bedrijf. Persoonlijk heb ik liever een SHIT BEDRIJF met een PRACHTIG AANDEEL, dan omgekeerd. En SHIT is het aandeel KPNQ evneals dat van VerSaTel. Gr.
  2. [verwijderd] 8 augustus 2001 07:47
    Ik wil even reageren op je berichtje waarin je Versatel en KPNQwest over dezelfde kam scheert. Het is inderdaad zo dat beiden (zoals alle tech??) het afgelopen jaar een enorme koersdaling hebben laten zien. De mensen die dus een jaar terug zijn ingestapd hebben dikke pech. Toch ziet de toekomst van kpnqwest er veel rooskleuriger uit. Versatel zal in 2003 waarschijnlijk nog eens 500mlj E moeten lenen, daar ze dit niet zullen doen moeten ze opnieuw aandelen uitschrijven waardoor je aandelen in 2005 eigenlijk niet veel meer dan 1E waard zijn. Kpnqwest daarentegen zou vanaf nu op eigen kracht verder kunnen en zou wel eens flink kunnen gaan stijgen bij een omkeer in het sentiment van deze telecomsector. Ik wil KPNQwest hier niet goed praten want eigenlijk zijn deze aandelen op dit moment nog steeds te hoog gewaardeerd. Conclusie: Versatel is veel meer shit dan KPNQwest. Trouwens, wat als KQ VS wel eens zou willen overnemen?
  3. [verwijderd] 8 augustus 2001 09:50
    Inderdaad, Wat gripy geschreven heeft lijkt me duidelijk. Ik begrijp dat bp5ah het pijnlijk vind om zoiets aan te horen als je nog steeds Versatel aandelen bezit maar helaas is het gewoon zo. De koers zou nooit zou laag staan als er nog een kans van overleven bestond, het is gewoon game over. En het volgende wil ik ook nog effe kwijt. De ratingverlaging bij Moody''s is gekomen naar aanleiding van de verlaagde verwachting van Versatel voor de resultaten over het gehele boekjaar 2001. De schulden waarop de ratings van toepassing zijn hebben een totale omvang van circa EUR 1,7 miljard!!! en dat hebben de kippen niet. Ik snap nog steeds niet waarom mensen het verschil tussen versa en kqip niet zien. Kqip is van plan om Europa en Amerika aan elkaar te koppelen! Versatel komt niet verder dan Duitsland/Belgie en zelfs dat gaat niet eens lukken....
  4. forum rang 10 bp5ah 8 augustus 2001 20:34
    Bull of niet, maar ff zonder gekkigheid. Koersen einde jaar, ik zeg dit : KPN - 10 Euro KpnQ - 15 Euro Vers - 3.20 Euro CMG - 8.25 Euro Ahold - 27.20 Euro Unilever - 60 Euro Asml - 27 Euro Philips -35 Euro En hier de uitspraak van het jaar, krijg je der gratis bij : UPC 3.75 Euro. Ik heb het al zouter gegeten in mijn Beleggingscarriere. Aandelen Asml kopen ergens in de 3 euro en nog geen anderhalf jaar later verkopen ruim boven de 42 Euro. Je moet niet te gauw schrikken en zeker niet als je belegt in Telecom-aandelen. Die koersen moet je maar bewaren, kan je me mee om de oren slaan als het jaar om is, of niet natuurlijk. Schrijf jouw koersen van die fondsen eens op voor einde jaar, hebben we wat om te vergelijken. Gr.
  5. [verwijderd] 8 augustus 2001 23:20
    Wanneer je kijkt naar je eerste uitspraak dan is KQIP met 15 dichter bij 17 dan VRSA met 3.2 bij 4. Inconsistent, volgens mij wel. Maar nu mijn voorspellingen. KPN - 5 Euro KpnQ - 15 Euro Vers - 0 Euro CMG - 7,50 Euro Ahold - 34 Euro Unilever - 55 Euro Asml - 20 Euro Philips -27,50 Euro Dit zijn mijn verwachtingen.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.