Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Innoconcepts« Terug naar discussie overzicht

instapmoment

47 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 26 november 2005 15:30
    InnoConcepts geeft een nieuw koopsignaal, nadat de koers boven de laatste pieken rond 9,60 is gebroken. Hiermee wordt de opwaartse trend voortgezet, met een koersdoel richting de weerstand 14,80. Het technische plaatje wordt positief, nu InnoConcepts hogere toppen en hogere bodems gaat vormen.

    De 200-dagenlijn laat een stijgende trend zien, terwijl InnoConcepts er boven blijft. Dit geeft een positieve technische conditie aan.

    B.O.B. van InnoConcepts stijgt en suggereert betere prestaties, vergeleken met de rest van de markt. De B.O.B.-indicator vergelijkt het koersverloop van InnoConcepts met dat van het marktgemiddelde.
  2. [verwijderd] 26 november 2005 15:32
    Koopkandidaat (66) (Totaalanalyse) - 25. nov 2005 Analyse-uitleg
    Innoconcepts is technisch neutraal voor de korte termijn, maar positief voor de middellange en lange termijn.

    Opletten (-20)
    (Korte termijn)
    Is door de bovenkant van het neerwaartse trendkanaal gebroken. Dit geeft in eerste instantie een verzwakking van de dalende trend aan, of het begin van een meer horizontale trend. Het aandeel heeft steun rond 9.36 EUR en weerstand rond 11.10 EUR. Het aandeel is technisch gezien neutraal voor de korte termijn.

    Koopkandidaat (83)
    (Middellange termijn)
    Laat een sterke ontwikkeling zien binnen een opwaarts trendkanaal. Geeft een positieve koersontwikkeling aan en er ligt steun bij de onderkant van het trendkanaal. Het aandeel heeft steun bij ongeveer 9.40 EUR. Volumetoppen en volumebodems komen goed overeen met toppen en bodems in de koers. Dit versterkt het trendbeeld. Het aandeel is totaal gezien technisch positief voor de middellange termijn.

    Koopkandidaat (76)
    (Lange termijn)
    Zit in een stijgende trend die lijkt door te zetten. Bij een neerwaartse reactie is er steun bij de bodem van het trendkanaal. Het aandeel heeft steun bij ongeveer 9.30 EUR. De positieve volume balance, dwz een hoog volume op dagen met stijgingen en een laag volume op dagen met dalingen, is een positief signaal voor de korte termijn. Het aandeel is totaal gezien technisch positief voor de lange termijn.
  3. forum rang 4 Louis Pasciuto 5 december 2005 10:27
    Publicatiedatum: 5-12-2005 09:33

    Innoconcepts - Fortis Bank verlaagt advies naar sell
    AMSTERDAM (FD.nl/Betten) - Analist Rene Verhoef van Fortis Bank heeft het advies voor het aandeel Innoconcepts verlaagd van hold naar sell in een rapport over het bedrijf. De analist beklaagt zich over het gebrek aan openheid van het bedrijf richting aandeelhouders.

    Het koersdoel werd verlaagd van euro 10 naar euro 6. Voor 2005 wordt een winst per aandeel verwacht van euro 0,53, voor 2006 van euro 0,63 en voor 2007 van euro 0,76.
  4. forum rang 4 Louis Pasciuto 5 december 2005 10:57

    AMSTERDAM (Dow Jones)--InnoConcepts advies omlaag naar sell van hold bij Fortis, koersdoel naar EUR 6 van EUR 10 na som-der-delen analyse. Taxeert 38%-belang in Proventec en lening op EUR 16 mln, ofwel 50% minder dan InnoConcepts zelf. Taxeert technologieen I-PAC op EUR 5,70, kent geen waarde toe aan toekomstige I-PAC deals. InnoConcepts -4,8% op EUR 9,85. (MIR)
  5. [verwijderd] 5 december 2005 11:38
    flauwekulverhaal van Fortis. Waarde Proventec is niet sterk bepalend voor waarde Innoconcepts, maar is 'the ice on the cake'. Hoezo wordt aan toekomstige deals geen waardering gegeven, daar is toch het hele principe van beleggen op gewaardeerd? Is na deze ene deal de potentie van Ipac uitgeput? Dacht het niet.
47 Posts
Pagina: 1 2 3 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.